Cautare

1588 de rezultate pentru "pro tv pitesti" (4.44 secunde)
Alexandru Costel Badeata (CSU Pitesti) 02:05,46 50 m fluture 1. ... CSU Pitesti (Ștefan Daniel Gheorghe, Gheorghe Cristian Tatar, Vladut Alexandru Patru, Alexandru Vasile Ancuta) 03:32,73 3. ... CSU Pitesti (Alexandra Dobrin, Adelina Elena Buzdugan, Ana Maria Adela Prioteasa, Victorita Alexa Bogdaneci) 04:02,10
PITESTI; ... NOVA ZAGORA - EDIRNE - ISTANBUL Plecare din Pitesti, parcarea Muntenia, la ora 05:00, pe traseul mai sus mentionat. ... BUCURESTI - PITESTI Mic dejun.
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... Circulatia este blocata de ore intregi si zeci de soferi asteapta sa se reia, relateaza Romania TV.
Pro Democratia, convinsa ca si in cel de-al doilea tur de scrutin au existat nereguli si confuzii Dupa incheierea alegerilor, si reprezentantii Asociatiei Pro Democratia s-au simtit datori sa-si spuna punctul de vedere.
Pro Sport a fost infiintat pe 2 iulie 1997, de MediaPro, fiind primul ziar full-color din Romania, fiind condus Ovidiu Ioanitoaia, director general, si Catalin Tolontan, redactor-sef.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
- Pro Sport a fost infiintat pe 2 iulie 1997, de MediaPro, fiindprimul ziar full-color din Romania, fiind condus Ovidiu Ioanitoaia,director general, si Catalin Tolontan, redactor-sef.
Microsoft Surface Pro - prima super-tableta pe care nu ti-o iei Una dintre cele mai spectaculoase tablete nu este o tableta. Surface Pro de la Microsoft este un laptop complet camuflat intr-o tableta premium. ... Surface Pro sau iPad Air?
Asociatia "Pro Democratia" va inainta in aceasta saptamana Parlamentului un proiect de lege privind modificarea sistemului electoral din Romania. ... Ceilalti 25 vor fi cei care s-au clasat pe locul al doilea, in functie de proportia pe care a obtinut-o la nivelul regiunii partidul respectiv" , a explicat presedintele "Pro Democratia".
Enamel Pro Repair Whitening - pasta de dinti cu calciu lichid, care asigura suprafata smaltului dentar, Enamel Pro Repair Sensitive - cu efect in indepartarea durerilor dentare pana la 16 saptamani, Advance White - Extreme Whitening - pentru indepartarea petelor, stralucirea smaltului, protectie impotriva respirtiei urat mirositoare, Advance White Intense Fresh Gel - cu nivel crescut de floruri pentru protecrie impotriva cariilor, Advance White Sensitive Whitening - nitrati de potasiu, un ingredient dovedit clinic ca este benefic in reducerea sensibilitatii dentare, Brilliant Sparkle - cu bicarbonat de sodiu COOL-BREATHE " cu o puternica senzatie de menta, Original Coolmint - pasta de dinti cu bicarbonat de sodiu pentru curatare in adancime, Truly Radiant - pentru un suras radios, doar in 5 zile, Extra White For Sensitive Teeth - pasta de dinti anti-carie, de utilizare zilnica, cu gust mentolat.
Presedintele CJ Covasna, Demeter Janos, a declarat ieri ca hotararile a zece consilii locale din judetul Mures privind afilierea localitatilor respective la Asociatia Pro ¥inutul Secuiesc vor trebui modificate, pentru ca acestea sa se poata afilia Asociatiei la sedinta de constituire.
Acesta a prezentat si ultima gluma a lui Ion Iliescu, care ar fi spus acum cateva zile ca "poporul roman se imparte acum in pro-Basescu si pro-stanaci".
Social-democratii din Covasna sesizeaza CSM si Ministerul Internelor si Reformei Administrative in legatura cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc".
Liderul Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu are un "comportament disturbant pentru democratia romaneasca" si l-a acuzat pe acesta ca este "rasist si sexist".
Liderul Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu are un "comportament disturbant pentru democratia romaneasca" si l-a acuzat pe acesta ca este "rasist si sexist".
Asociatia Pro Democratia (APD) isi exprima preocuparea fata de implicarea institutiilor publice centrale si locale, precum si a reprezentantilor acestora in sustinerea unor candidaturi din campania electorala si face apel la adresa acestora sa respecte principiul neutralitatii.
Asociatia Pro Democratia (APD) considera ca exista riscuri de fraudare a alegerilor din 30 noiembrie, cauza fiind modul "arbitrar si lipsit de transparenta" in care acestea sunt organizate si reglementate, si mentioneaza ca analizeaza posibilitatea suspendarii observarii scrutinului uninominal.
Solomon, sensibil la proiectul "Lunca Jiului" Reprezentantul Asociatiei "Pro Democratia", Marcel Radut Seliste, a criticat cheltuielile primariei planificate pe anul in curs, in mod special dublarea sumelor pentru salarii si cheltuielile "prea mari" pentru parcuri si zone verzi, cu referire directa la Parcul Lunca Jiului.
Pro Democratia avertiza si in 2004 asupra tentativelor de frauda.
google-analytics.com