Cautare

61292 de rezultate pentru "crima din baneasa" (7.66 secunde)
Recent, s-a desfasurat pe terasa Grand Combo din Baneasa Shopping City a doua editie a conferintelor "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica. ... Norbert Matei Balan si Alina Pitilina, stilistii Baneasa Shopping City;
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
Dana Savuica, Oana Cuzino si Simoana Patruleasa s-au intrecut in ochelari Gucci la Optik Gallery din Mall Jolie Ville, Baneasa (Autoare:
Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie. ... Incepand din ianuarie 2019, urmeaza a fi semnate contracte de delegare a serviciilor de transport si cu operatorii interni ai primariilor Voluntari, Chitila si Buftea.
Weekend de sport si distractie la Baneasa - ciclism si alergare in 27 si 28 august! In acest weekend, in padurea Baneasa, peste 1.300 de sportivi amatori isi vor manifesta libertatea de miscare la evenimentele de ciclism si de alergare organizate de MPG.
Aeroporturile Otopeni si Baneasa vor fi unificate si va fi construita o linie de metrou Bucuresti-Otopeni Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca printre obiectivele mandatului sau se numara realizarea Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti SA, dar si proiectul liniei de metrou Bucuresti-Otopeni.
Apartament de inchiriat in cartierul Baneasa Detalii: ... Bucuresti, zona de Nord, cartier Baneasa, la 200 m de Parcul Herastrau, la 2 minute de Baneasa Shopping City si la 5 minute cu masina de zona de birouri Aviatei-Pipera. Liber din 1 octombrie 2015.
Un medic din cadrul unei unitati a Marinei americane, acuzate in cazul asasinarii unui batran irakian, a afirmat ieri ca, dupa crima comisa, unitatea a fost felicitata de comandantul sau Medicul Melson Bacos a declarat ca, dupa ce militarii l-au scos pe batran din casa sa, din Hamadia (Irak), l-au legat, l-au pus in craterul format de o bomba si l-au ucis, comandantul unitatii, sergentul Lawrence Hutchins, le-a spus subordonatilor sai:
Este socat sa afle ca tatal sau, despre care credea ca murise in razboi ca un erou, este de fapt in inchisoare pentru o crima oribila, de la inceputul anilor 1920.
Din cauza modificarilor in distributia circulatiei aerului deasupra tarii noastre, valorile medii ale temperaturii lunii iulie inregistreaza o crestere intre 1 si 3ºC fata de luna iunie.
Octavian ANDRONIC) Pe soseaua care duce dinspre Giurgiu spre Comana, intre Frasinu si Baneasa, se facuse joi pe la pranz o coada de masini parcate de o parte si de alta a soselei pe vreun kilometru.
'Inainte de a fi "suspendata" pe cerul Capitalei, autostrada lui Oprescu, mai precis licitatia pentru studiul de fezabilitate, a fost suspendata de institutiile statului ca urmare a neregulilor din licitatie.
Din lipsa de fonduri, Gelu Iordache (foto), primarul orasului Baneasa, a decis de doua luni sa nu mai plateasca salariile angajatilor din subordine, pentru a putea plati, in schimb, facturile la energia electrica, decontarea transportului la profesori si acordarea ajutorului social celor nevoiasi.
Membrii organizatiei locale a PD-L din comuna Mihail Kogalniceanu, formata din aproximativ 700 de membri, au trecut la PSD, a anuntat ieri prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu. "Decizia este in interesul locuitorilor din comuna si in folosul cetatenilor din judet.
"De la varsta de 12 ani il ajutampe tatal meu, Avedis Carabelaian, la magazinul sau de cafea din Bucuresti. ... "Din 1965 - 1966 ne cunoastem! ... Din 2001 incerc sa obtin banii pe ele si nu reusesc.
In magazinele Trends by Adina Buzatu gasesti sfaturi scurte si la obiect care te vor ajuta sa devii mai constient de felul in care trebuie sa te porti cu hainele din sifonier.
Care sunt cele mai afectate si cele mai sigure cartiere din Bucuresti in caz de cutremur - ce se intampla daca stai in Pantelimon, Militari, Baneasa sau Drumul Sarii.
(...) S-a creat un fel de panza de paianjen in intreaga lume, formata din zone de aterizare si de avioane care se deplaseaza intre diferite puncte.
Redactorul-sef al cotidianului "Jurnalul National", Victor Ciutacu, a fost la un pas de a fi luat la bataie, luni seara, in centrul comercial Baneasa Shopping City, de catre doi sustinatori ai presedintelui Traian Basescu.
Mitrea este acuzat de societatea Aviatia Utilitara ca a refuzat sa duca la indeplinire o decizie care atesta dreptul de proprietate al societatii pentru 2,3 hectare de teren, situat in zona Baneasa. Terenul facea obiectul unui litigiu intre Aviatia Utilitara si Aeroportul Baneasa.
google-analytics.com