Cautare

393 de rezultate pentru "asia" (2.79 secunde)
Irina ex-Asia a apelat la o mama surogat? Multi si-au pus aceasta intrebare dupa ce fosta componenta a trupei ASIA a nascut-o pe Scarlett-Maria. ... Irina ex-ASIA a nascut in luna februarie o fetita care va fi botezata Scarlett Maria.
Banca Mondiala a finantat Romania in anul fiscal incheiat la 30 iunie, cu 349 de milioane de dolari, suma fiind una dintre cele mai ridicate acordate statelor din regiunea Europa si Asia Centrala, potrivit institutiei internationale.
Orientul Mijlociu si Asia Centrala. ... Daca in Romania proiectele de explorare si productie a gazelor si petrolului stagneaza, in regiuni precum Orientul Mijlociu si Asia Centrala exista un potential ridicat de constructie si modernizare a unitatilor noi sau existente.
https://youtu.be/tMmMTdc7RE0 Canalul de YouTube al MediaPro Music este casa” hit-ului care a luat cu asalt Asia, devenind astfel singurul canal care are un upload cu peste 96.000.000 de vizualizari.
In cadrul expozitiei Asia Fest 2014, care se desfasoara pana marti inclusiv, cei de la restaurantele LI-WU au un stand de unde puteti cumpara mancare vietnameza delicioasa. "Am venit la Asia Fest 2014 ca sa promovam mancarea asiatica cu produse traditionale vietnameze!
Presedintele Traian Basescu a participat ieri la lansarea oficiala a campaniei nationale de strangere de fonduri pentru ajutorarea populatiei afectate de cataclismul care a lovit Asia de Sud-Est, campanie initiata de compania McDonald’s Romania, sub patronajul presedintelui Romaniei si intitulata “Un Tsunami pe care-l putem opri“.
In cadrul Asia fest 2014 exista si standul celor de la Dimes - Just Fruits, la care puteti gasi sucuri naturale: ... Ii mai gasiti astazi si maine, la ASIA FEST 2014, intre orele 10.00 - 20.00.
Vom ridica problema delocalizarii productiilor din UE catre Asia;
In prezent, Turkmenistanul este al doilea partener economic al Romaniei in Asia Centrala.
Bursele din Europa si Asia au avut scaderi considerabile.Panica generala la Bursa de Valori Bucuresti (BVB): cotatiile actiunilor s-au prabusit, pe fondul crizei financiare pornite din SUA si al scaderilor altor burse din Europa si Asia.
Acest exemplu se refera in special la statele in curs de dezvoltare din Europa si Asia Centrala, unde PIB-ul va scadea cu 4,7% in 2009, urmand apoi o crestere usoara, de 1,6% in 2010.
"Reactiile autoritatilor chineze (...) nu au facut decat sa consolideze un sentiment de neincredere tot mai mare fata de Beijing", apreciaza Valerie Niquet, director al Centrului Asia la Ifri. ... "Chinei nu ii place predominanta americana in Asia de Est".
Telefonul de noua generatie a aparut pentru prima data pe piata din Asia, modelele anterioare fiind valabile numai în Europa si Statele Unite.
Singapore este una dintre tarile din Asia cele mai afectate de acest fenomen, intalnit si in Coreea de sud, China si Taiwan.
Barbatul acuzat ca ar fi in spatele inselatoriei, Evaldas Rimasauskas, in varsta de 48 de ani, s-ar fi dat drept un manufacturier din Asia si ar fi inselat companiile cel putin intre 2013 si 2015.
"La mine pasiunea pentru targurile vintage a aparut dupa tsunamiul din Asia! ... Cand te duci prima data in Asia incepe sa-ti placa si ajunge sa fie ca un microb care te prinde! Am fost opt ani la rand in Asia impreuna cu prietenul meu.
Cele doua concerte (cele sustinute recent) sunt inregistrate si filmate de Radioteleviziunea publica din Kuala Lumpur si vor fi preluate de toti membrii Uniunii Audiovizualului din Asia-Pacific (Asia-Pacific Broadcasting Union) - ABU, ajungand la un public potential de miliarde de ascultatori si telespectatori, intr-un spatiu geografic ce acopera jumatate de planeta.
In cadrul ASIA FEST 2014 sunt si cei de la APRT (Asociatia de Prietenie Romano-Turca) si cei de la HALT (cursuri de limba turca, engleza si romana). ... Asia Fest 2014 mai este deschis astazi si maine, la Universitate, intre orele 10.00 - 20.00.
Speak a cerut-o de sotie, in fața unei tari intregi, pe Ștefania, in cadrul show-ului Asia Express, dupa trei ani de relatie.
La randul sau, Jean-Francois Delfraissy, director al Agentiei franceze de cercetari privind SIDA, subliniaza ca virusurile emergente "vin in special din tarile din sud, fie din Asia, fie din Africa", iar raspandirea lor in restul lumii este in mare masura facilitata de calatoriile cu avionul".
google-analytics.com