Cautare

710 de rezultate pentru "arestari la oradea in 09 05" (2.83 secunde)
Pentru imbunatatirea performantelor de izolare termica a blocurilor de locuinte, precum si pentru stimularea economisirii energiei termice, conducerea municipalitatii intentioneaza sa propuna Consiliului Local al Oradiei adoptarea unei hotariri care sa vina in sprijinul procesului de reabilitare termica a ansamblurilor de locuinte.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR.
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelemann, continua cu succes campania "OBI ESTE APROAPE DE TINE" , implicand in strategia sa de promovare Directiile de Stare Civila din Bucuresti si o serie de companii de consultanta si brokeraj imobiliar din toate orasele in care OBI are magazine (Bucuresti, Arad, Oradea si Pitesti).
Adrian Iovan, cel care pilota avionul prabusit in judetul Cluj, a murit, potrivit unor reprezentanti ai MAI.
In urma cu cativa ani, familia Oliviei Ster a fost marcata de tragedia mortii surorii vedetei Pro TV. Bolnava de cancer, aceasta s-a stins, lasand in urma un baietel de doar 5 ani.
Conducerea Primariei Oradea in frunte cu arhitectul-sef isi pot freca palmele linistiti. In sfarsit, orasul are un centru pietonal nou-nout. ... cel din Oradea este mai nou si importat din China.
Aceasta ar insemna in jur de 10.000 de lei (2.000 de lei/luna), pe care conducerea spitalului sa-i dea dr. ... Aurel Babes, in care acesta cere sa fie repus in functie.
Un politist din cadrul Politiei municipiului Oradea si-a impuscat mortal parintii, miercuri noapte, dupa care s-a sinucis in masina proprietate personala, in fata blocului in care se presupune ca locuieste, au declarat surse judiciare.
S-au dezlantuit norii in Oradea si Cluj-Napoca, in timp ce canicula cuprindea restul tarii. O furtuna puternica a doborat copaci si a paralizat traficul in ambele orase. In Oradea, acoperisul unei cladiri a fost smuls de rafale.
O soferita de 81 de ani din Oradea a ajuns vedeta pe TikTok, dupa ce unul dintre nepotii sai a publicat un videoclip online, in care se vede cum femeia conduce pe centura din oras.
Comitetul romano-american pentru Basarabia si Biserica Ortodoxa Romana "Sfinta Cruce" au trimis o scrisoare presedintelui SUA George Bush, in care i-au supus atentiei declaratia intocmita de acest comitet, denumita "Statele Unite, Romania si Moldova", care a fost prezentata in cadrul Congresului Statelor Unite de congresmanul Jim Gibbons, care reprezinta Nevada, la data de 26 martie 2004, si inregistrata in Raportul tiparit al Congresului Statelor Unite.
Eliberat din ghearele procurorilor dupa 24 de ore, prin decizie judecatoreasca, presedintele Rompetrol, Dinu Patriciu, a anuntat ca da in judecata statul roman pentru modul in care se deruleaza ancheta referitoare la privatizarea Petromidia.
Doi dintre ministrii grei ai guvernului PSD au fost luati in vizor de procurori.
Doi dintre ministrii grei ai guvernului PSD au fost luati in vizor de procurori.
"Dusmanului de clasa, de la caricatura la plutonul de executie".
In ultima perioada, procurorii din alte judete din tara au inceput sa "dezgroape" marile fraude privind rambursarile ilegale de TVA din perioada regimului Adrian Nastase, cercetarile organelor de ancheta soldandu-se si cu cateva arestari mai mult sau mai putin sonore.
Corectitudinea politica limiteaza si chiar incalca dreptul la libertatea opiniei (Autori: Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) Vazuta de sus, de la balconul Aulei Magna a Universitatii Babes-Bolyai, Ana Blandiana pare o victima, pe punctul de a fi inghitita de roba ceremoniala de doctor honoris causa.
De unde aceasta viteza naucitoare a focului, de unde vine infernul dezlantuit in zeci de secunde?/Autoare: ... Tudorel Butoi, psiholog criminalist a explicat, intr-un interviu pentru site-ul mariustuca.ro, mecanismul care in opinia domniei-sale a declansat explozia din seara de 30 octombrie, din clubul Colectiv.
Noapte dramatica in Turcia. ... Guvernul e in control Turcia a trecut vineri noaptea printr-o tentativa de stat esuata.
Un functionar italian de la Comisia Europeana si doi presupusi complici ai sai au fost inculpati si plasati in detentie ieri, la Bruxelles, pentru presupusa implicare intr-o afacere de coruptie in cadrul institutiilor UE. ... Fraudele scoase la lumina in perioada anchetei s-au concentrat in jurul pozitiilor si securizarii imobilelor.
google-analytics.com