Cautare

60432 de rezultate pentru "soferii botosaneni in special cei care se considera nedreptatiti de masura de ridicare a masinilor parcate neregulamentar" (4.01 secunde)
Vesnica intrebare la inceput de primavara: a venit oare timpul sa ne punem anvelopele de vara?
Deputatul PNL Ciprian Dobre a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca liberalii ar putea solicita luni BP al Camerei constituirea unei comisii de ancheta privind atribuirea proiectelor pe masura 322, folosita pentru prima data de catre aparatul PDL "ca pusculita de campanie electorala".
"Presiunile politice", "insuficienta pregatire a jurnalistilor" si "presiunile comerciale" sunt cauzele cele mai des invocate de ziaristi pentru incalcarea normelor jurnalistice, se arata intr-o cercetare a ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei si a Centrului pentru Jurnalism Independent.
Senatorii nu au putut vota ieri, timp de o ora, proiectele initiative aflate pe ordinea de zi a sedintei de plen, din cauza unei greve a soferilor din Senat, care a dus la intarzierea parlamentarilor la munca.
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Soferii care claxoneaza risca sa-si piarda permisul Parlamentarii le-au pus din nou gand rau soferilor. Un proiect de cod rutier initiat de 40 de senatori PSD si PNL contine anumite prevederi cel putin bizare: soferii care folosesc prea mult claxonul raman fara permis.
Operatorii de transport privat sau soferii de maxi-taxi vor scoate mai putini bani din buzunar in cazul in care vor fi prinsi ca au incalcat anumite prevederi din regulamentul de organizare si desfasurare a serviciului regulat de transport public local de calatori in municipiul Galati.
Soferii de la Ministerul de Finante nu vor fi exclusi de pe lista celor care vor primi stimulente. Principalele criterii dupa care se vor acorda stimulentele sunt urmatoarele:
In Uniunea Europeana exista la ora actuala 110 tipuri diferite de permise de conducere. Ele vor fi inlocuite cu un singur permis de conducere in UE cel tirziu in 2012, acesta urmind sa aiba dimensiunile unui card bancar.
Soferii care nu isi achita amenzile in termen de 60 de zile risca sa ramana fara permis. Concret, un proiect de lege depus deja la Senat prevede ca soferii care nu isi achita amenzile sa aiba permisul suspendat pana la plata lor.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza.
Greseala pe care o fac toti soferii iarna cand pornesc motorul (Autoare:
Ministerul de Interne vrea modificarea a 10 articole din Codul Rutier. Poliistii de la directia permise pot amenda soferii care au doua permise, unul in Romania si unul in alta tara Soferii ar putea fi anuntati pe mail cand le expira rovinieta.
Romanii nu se declara interesati sa participe la un referendum pentru a trece de la un parlament cu doua Camere la sistemul legislativ unicameral, potrivit unui sondaj INSOMAR. In acelasi timp, electoratul crediteaza in continuare Alianta D.A.
BERBEC Acestor nativi nu li se poate reprosa in niciun caz ca au goluri de activitate. ... Fac drumuri foarte multe si ca sa se vada cu cei dragi sunt nevoiti sa calatoreasca impreuna. De altfel, cei care castiga in acest interval adevarate averi sunt transportatorii, comerciantii si jurnalistii.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
Mircea Geoana, presedintele Senatului Romaniei, a primit vizita presedintelui Senatului Canadian, Noel Kinsella. Pe agenda de discutii a intrevederii s-au aflat atat subiecte ce tin de migratia fortei de munca la nivel mondial, dar si de relatiile bilaterale romano-canadiene. Geoana a apreciat pozitiv evolutia relatiilor dintre Romania si Canada:
google-analytics.com