Cautare

3590 de rezultate pentru "rom telekom financiar nr telefon" (3.87 secunde)
Potrivit Legii contabilitatii nr. ... Pentru situatiile financiare ale anului 2006, incadrarea in criteriile de marime se efectueaza la finele exercitiului financiar al anului 2006, numai pe baza indicatorilor determinati din situatiile financiare ale anului 2005.
Fermierii care nu au utilizat bonurile pentru infiintarea culturilor de toamna trebuie sa le restituie centrelor locale ale Agentiei de Plati ti Interventie pentru Agricultura, iar reprezentantii agentiei vor verifica, pana in 15 iunie, intreaga suprafata pentru care s-a cerut sprijin financiar.Ministerul Agriculturii ti Dezvoltarii Rurale (MADR) a acordat fermierilor, in 2007, sprijin pentru infiintarea culturilor de toamna prin atribuirea gratuita de bonuri valorice, pentru subventionarea motorinei sau a biodiselului ti pentru achizitionarea de seminte, pesticide sau ingrataminte.Potrivit datelor furnizate de Agentia de Plati ti Interventie pentru Agricultura (APIA), vineri, pentru NewsIn, de acest sprijn financiar au beneficiat 366.971 de fermieri, pentru o suprafata de aproximativ 2,9 milioane de hectare."Suprafata care se verifica este de 100 %.
Structura flexibila pentru reducerea efortului financiar Avem de-a face cu o structura flexibila, asigurand distribuirea justa si reducerea efortului financiar. De exemplu, lansarea de obligatiuni emise in serii si compunerea celor doua solutii intr-un mecanism financiar integrat cu linie de prefinantare de tip revolving cu rambursari multiple.
Guvernul a majorat la 109,2 milioane de lei, valoarea sprijinului financiar acordat producatorilor agricoli care beneficiaza de subventionarea motorinei utilizate la lucrarile mecanice de infiintare a culturilor in acest an.
Executivul a aprobat miercuri HG privind acordarea de sprijin financiar organizatiilor de producatori din sectorul fructe si legume si grupurilor de producatori din acelasi sector, care inca nu au dobandit statutul de organizatie, dar au fost recunoscute preliminar, se arata intr-un comunicat al Guvernului.
Apicultorii doljeni mai au la dispozitie zece zile pentru a solicita sprijinul financiar pentru combaterea varoozei sau cumpararea de matci provenite din ferme de elita si de multiplicare, roiuri la pachet, roiuri pe faguri si familii de albine.
Fermierii care nu-si cultiva terenul ar putea beneficia, de anul acesta, de sprijin financiar mai mic decat in anii trecuti. ... In ceea ce priveste fermierii care-si cultiva terenul, acestia vor beneficia in continuare de sprijinul financiar pe suprafata, la care se adauga cel pentru culturi.
2019 se apropie cu pasi repezi, iar horoscopul vine cu vesti excelente, atat pe plan amoros, dar mai ales pe plan financiar pentru unele zodii.
Piata din Ungaria este una destul de asemanatoare cu cea locala, cel putin in privinta concurentei, avand in vedere ca principalii jucatori in domeniu sunt UPC, Digi (RCS&RDS) si grupul german Deutsche Telekom, companii care domina segmentul de televiziune, internet si telefonie fixa si in Romania.
Deputatul a povestit un episod in care a vorbit la telefon cu doi primari PSD in acelasi timp, punand unul dintre telefoane pe speaker, fara ca interlocutorul sa stie acest lucru, tocmai pentru a-i arata celuilalt pretendent pesedist cu cine este nevoit sa stea de vorba.
Potrivit Normei BNR nr. 20/2006, care a intrat in vigoare din 22 octombrie - si care modifica si completeaza Norma nr.
Ziarul Financiar informeaza : ... Carol Bartz, directorul general al Yahoo!, a fost con¬cediata prin telefon de Roy Bostock, presedintele consiliului de administr¬a¬tie al companiei, dupa un mandat de doi ani si jumatate marcat de stagnarea ac¬tiunilor si de distantarea de partenerul din China, Alibaba, transmite Reuters.
faruri adaptabile cu halogen, program inovator infotainment, prima cheie pliabila, sisteme de navigatie cu CD sau DVD-ROM, radio/CD-player cu MP3, telefon mobil cu control vocal si conectare Bluetooth, anvelope Run Flat.
Numele fundatiei a plecat de la initialele lor, C&D Cei doi se sustin impreuna in toate proiectele pe care le demareaza, iar medicul Cornel Brotac a avut numai cuvinte de lauda pentru minunata lui sotie, careia i-a multumit public, in fata invitatilor, pentru implicarea ei in organizarea acestui eveniment care i-a dat multe batai de cap, pentru ca Denisa a fost cea care a pus mana pe telefon, a chemat invitatii si a alergat dupa toate cele necesare pentru buna desfasurare a acestui eveniment!
O pereche de animale unicat in tara sunt ursii de Alaska (grizzly), Rom impreuna cu perechea sa Anita, ce au peste 1,2 tone greutate si care au facut parte din colectia lui Nicolae Ceausescu, dupa 1990 ajungand la Calarasi. ... Parc Dumbrava Telefon:
"De atunci nu mi-au mai raspuns la telefon. ... Pe rolul Tribunalului Bucuresti se afla un proces prin care societatea Rom Team Programmins SRL a cerut deschiderea procedurii de insolventa a SC Telemedia Consult SRL.
De aceea, inca de anul trecut CEC-ul a facut un pas important pe piata bancara autohtona, fiind recunoscut ca un competitor adevarat pe piata financiar-bancara.
trebuie mutati in alte locatii sau chiar convinsi sa emigreze pentru ca fostele case "burgheze" sa fie ocupate de "proletari" sau de comunitatile de tigani nomazi (pe vremea aceea nu se inventase termenul de rom).
"Pana cand insasi minoritatea roma nu va fi constienta de propria ei responsabilitate, putem sa scriem inca zeci de rapoarte, putem mari ajutorul financiar oricat, putem mari oricat alocatiile sociale.
De luni, 16 aprilie, actiunile Alumil ROM Industry (ALU) vor fi disponibile la tranzactionare la BVB. ... Vineri, ALU a publicat rezultatele preliminare aferente exercitiului financiar 2006.
google-analytics.com