Cautare

8653 de rezultate pentru "primul" (4.09 secunde)
Presedintele Klaus Iohannis si-a lansat cartea Primul Pas: Campania nu a fost o experienta placuta Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata, la Bookfest, cel de-al doilea volum autobiografic PRIMUL PAS.
- Subiectul pe care il abordez astazi este, cu siguranta, unul de interes national, nu doar local, chiar daca, in calitatea mea de senator de Calarasi as putea indrepta interesele proiectului, in primul rand catre aceasta zona.
Vanzarile de autovehicule pe piata romaneasca au atins nivelul record de 129.696 unitati in primul semestru al acestui an, in crestere cu 62,8% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).
Consumul ridicat de astfel de "droguri" se reflecta in vanzarile cu 25% mai mari in primul trimestru al anului. Mai exact, vanzarile de medicamente din Romania au atins in primul trimestru valoarea de 1,56 miliarde de lei, potrivit firmei de cercetare Cegedim Romania, citata de Mediafax.
Cresterea peste asteptari a PIB-ului in primul trimestru sporeste semnificativ sansele unei urcari a dobanzii cheie la cel putin 10% pe 26 iunie, dar dovedeste rezistenta economiei la socurile externe, considera analistii, care si-au revizuit in sus, la cel putin 7%, prognoza pentru avansul PIB in 2008.
Valoarea totala a tranzactiilor imobiliare in primul semestru al anului 2008 in Romania s-a diminuat fata de nivelul record din 2007, ajungand la 902 de milioane de euro, cu 43% mai putin fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit consultantilor companiei Jones Lang LaSalle (JLL), citati de NewsIn.
Vanzarile de autoturisme din Romania au scazut in primul trimestru al lui 2009 cu 55,97%, comparativ cu perioada similara a anului trecut, cand erau raportate 67.401 autoturisme vandute, potrivit datelor publicate ieri de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).
Executivul a completat cadrul legal privind Programul "Prima Casa", astfel incat persoanele care doresc sa beneficieze de acesta sa-si poata cumpara o locuinta finalizata, inscrisa in Cartea Funciara, sau una aflata in faza de constructie sau care urmeaza sa fie ridicata, a anuntat primul-ministru Emil Boc, la finalul sedintei de guvern.
Executivul a completat cadrul legal privind Programul "Prima Casa", astfel incat persoanele care doresc sa beneficieze de acesta sa-si poata cumpara o locuinta finalizata, inscrisa in Cartea Funciara, sau una aflata in faza de constructie sau care urmeaza sa fie ridicata, a anuntat primul-ministru Emil Boc, la finalul sedintei de guvern.
Aceasta pierdere s-a reflectat implicit in numarul salariatilor din judet, care s-a redus in primul semestru cu 10%, respectiv 3.696 de persoane. ... Daca in 2008 au inregistrat o crestere de 98,7%, in primul semestru al anului trecut au inregistrat o scadere de 35,4%.
Primul tronson din Bulevardul Uranus va fi gata la primavara Primul tronson din Bulevardul Uranus va fi terminat cu o intarziere de aproape un an.
Jucatoarea nascuta in Slatina a invins-o in primul sau meci din 2012 pe Jamie Hampton din Statele Unite ale Americii, scor 7-6, 6-1.
Cu niciun fotbalist care castiga finala Europa League acum doua sezoane in primul "11", Atletico a inceput meciul in jumatatea adversa si a deschis repede scorul, in minutul 7, prin golgheterul Falcao, cu un sut imparabil din coltul careului.
Femeile care au avut primul copil la cel putin 15 ani de la prima lor menstruatie au inregistrat o scadere a riscului de cancer cu 60%.
Screening-ul combinat din primul trimestru de sarcina pentru patologia cromozomiala este recomandat tuturor gravidelor. ... Cel mai reusit algoritm de screening combinat din primul trimestru de sarcină ... 3) Calcularea riscului individual sa se faca folosind " Programul de Screening din Primul Trimestru de Sarcină" Dacă
Sfantul Stefan, primul diacon si martir al Bisericii Sfantul Stefan este praznuit pe 27 decembrie, in a treia zi dupa Nasterea Domnului. ... Sfantul Stefan - primul diacon Marindu-se numarul crestinilor dupa intemeierea Bisericii, a crescut si numarul cererilor pentru diverse slujiri ale apostolilor.
Animation Worksheep, singurul atelier intensiv de animatie autohton, a lansat primul episod dintr-o serie de 12 scurtmetraje de animatie Pixel Art despre momentele esentiale din viata lui Dumitru Dorin Prunariu, singurul roman care a zburat vreodata in spatiul cosmic.
Pentru un student in abia primul an de canto, a fost confirmarea faptului ca in sfarsit ma aflam pe drumul cel bun, asta dupa ce vreme de aproape sase ani studiasem medicina veterinara la Facultatea din Cluj.
A fost primul papa provenit dintr-o tara comunista si de origine slava (Polonia). A fost primul papa care s-a rugat intr-o sinagoga. A fost primul papa care s-a rugat intr-o moschee.
Singurele modificari importante aprobate au fost ca mandatul presedintelui este acum de cinci ani si ca presedintele nu-l mai poate demite pe primul-ministru. ... Presedintele Romaniei nu poate dizolva parlamentul, nu-l poate demite pe primul-ministru, nu poate initia legi, nu are buget de dezvoltare sau de asistenta.
google-analytics.com