Cautare

10046 de rezultate pentru "piata lactatelor 2010" (3.75 secunde)
Statul nu poate interveni in piata, astfel ca marii comercianti creeaza presiune asupra sectorului de panificatie. ... Ei sustineau ca dupa ce marii cumparatori de pe piata au dus la export graul romanesc, pe piata interna s-a creat o adevarata criza a graului.
O "Autostrada pietonala" va fi construita in centrul Bucurestiului - VEZI 39 DE PROIECTE - Ansamblu Dambovita - Pod Mihai Voda, pod pietonal si pentru biciclisti si parcaje subterane - Podul Calicilor - Ansamblu Urban Domnita Balasa si parcaj subteran - Pod Pietonal si ciclist in Parcul Izvor si Curtea MNAC - Piata Constitutiei - amenajarea spatiului public pentru evenimente si parcaj subteran - Parcare supraetajata automatizata - str.
Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu Pasajul Piata Presei a fost inaugurat duminica dimineata. ... Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat, duminica dimineata. ... Pasajul subteran de la Piata Presei Libere face legatura intre Sos.
• Masurile din 2010 au meritul ca reduc cheltuielile cu acest aparat. ... • Pasii inceputi de guvern in 2010 trebuie continuati si accelerati in 2011. • Nu putem concepe o Romanie moderna fara un cod al muncii care sa flexibilizeze piata muncii.
Conform previziunilor de primavara ale Comisiei, PIB-ul Uniunii Europene ar urma sa scada cu 4% anul acesta si sa ajunga, in mare, la stabilitate in 2010.
Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), pe care trebuie sa o incheie fiecare proprietar de autovehicul, se va scumpi si in 2010 cu pana la 35%, dupa ce in anii trecuti pretul acesteia a crescut constant.
Anul 2010 incepe sub semnul temerii, dar sunt sanse ca finalul sa marcheze o revenire a economiei. ... Scaderea veniturilor la buget in conditiile in care statul estimeaza o crestere a veniturilor bugetului consolidat cu 9% in 2010.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Nici nu ne-am imaginat ca "piata comuna" e aceeasi doar pentru unii, nu pentru toti. ... Barbatii declara in masura mai mare decat femeile ca intentioneaza sa cumpere o locuinta sau un teren in 2010:
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009.
Mai ales ca in 2010 am inceput o batalie apriga pentru echilibrarea bugetului, batalie in care au fost castigate cateva cote, dar care nu s-a incheiat.
In octombrie 2010, intr-un material publicat de Capital.ro, Schwartzenberg spunea ca "se considera un milionar atipic, intrucat este un tip de om care are nevoie de lucruri putine".
Anul 2010 a adus o restrangere a activitatii bursiere. Daca in primele luni asteptarile tindeau sa devina optimiste, din al doilea semestru increderea in piata de capital a scazut, ducand la rulaje tot mai mici.
Probleme existente pe piata energiei.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Un raport recent al Curtii de Conturi prezinta mai multe aspecte privind neregulile existente pe piata energiei din tara noastra.
Echipamentul beneficiaza de o garantie de 8 ani de zile, Baxi Romania fiind singurul furnizor de pe piata autohtona de profil care ofera clientilor acest beneficiu pentru toate produsele din gama centralelor BAXI. ... Marea extragere la tombola va avea loc in data de 8 ianuarie 2010.
Cortegiului funerar i s-au alaturat zeci de mii de oameni pe traseul de la Piata Palatului pana in Dealul Mitropoliei. ... Oamenii prezenti in piata Palatului Regal l-au aplaudat si l-au aclamat pe Rege:
Planuri de viitor Pentru 2006, Banca Comerciala Romana vizeaza o cota de piata de 25-30%, dupa lansarea celui de-al treilea fond deschis de investitii- BCR Expert, potrivit vicepresedintelui executiv al bancii, Dan Bunea.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii.
Evenimentele se vor desfasura in Piata Constitutiei, Piata Universitatii, Parcul Cismigiu si Centrul Vechi. ... • Piata Constitutiei "rEvolutia Muzicii Usoare Romanesti" Un eveniment de exceptie va avea loc in Piata Constitutiei, sambata, 20 septembrie, incepand cu ora 20.00, unde se va desfasura "rEvolutia Muzicii Usoare Romanesti".
Vremurile erau tulburi, banii aveau valori relative, ca si astazi, si mergeam in piata cu ea si o auzeam cum comenteaza: ... Bainuiesc ca, pe vremea aceea, la facultate nu se invata economia de piata.
google-analytics.com