Cautare

582 de rezultate pentru "laurentiu coca" (5.68 secunde)
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: Politici de dezvoltare durabila. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Salariile bugetarilor in 2015. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Salariile bugetarilor in 2015. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
In afara de sefii serviciilor deconcertate, la "apel” si-au facut aparitia si primarii Dumitru Moinescu, Doru Calapod, membrii PNL si PD (cu diferite functii prin partidele in cauza sau prin Consiliul Local sau Judetean Constanta), dar si parlamentarii de Constanta - ca de exemplu Laurentiu Mironescu, Stelian Dutu, Gelil Eserghep si Edi Martin (probabil prezent pentru a-si sustine moral tatal, ex-prefectul Gheorghe Martin).
Ultima lovitura pregatita de sotia lui Laurentiu Reghecampf este in domeniul imobiliar. Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf negociaza la sange cu proprietarul unei vile situate chiar langa casa lor, anunta WOWbiz.
Ea si sotul sau, Laurentiu Reghecampf, se intorc la Euforia TV Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf vor reveni la Euforia TV, intr-un nou sezon, la sfarsitul lunii martie.
Poate tocmai de aceea deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale a PD, a abordat subiecte mai generale, cu tenta sociala, si nu probleme politice.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele Organizatiei Municipale a Partidului Democrat, a marturisit ieri ca au existat mai multe solicitari de inscriere in partid, venite din partea mai multor alesi locali constanteni, dar care au fost refuzate.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele Organizatiei Municipale a Partidului Democrat, a marturisit ieri ca au existat mai multe solicitari de inscriere in partid, venite din partea mai multor alesi locali constanteni, dar care au fost refuzate.
"Ca atitudine politica, Partidul Democrat sustine legea lustratiei ca pe un alt ingredient absolut necesar transparentizarii clasei politice romanesti", ne-a declarat deputatul democrat Laurentiu Mironescu. ... Cert este ca, din punctul de vedere al democratului Laurentiu Mironescu, tocmai in ograda celor care se impotrivesc acestei legi trebuie cautati "lustrabilii".
Laurentiu Belusica au redactat si transmis catre Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei, astazi, 4 octombrie 2016, urmatorul memorandum pentru a fi aprobat in completarea Legii nr.
Gabora Laurentiu Gabriel: ... Gabora Laurentiu Gabriel: Si pt mine don pedro, duceti-va cati mai multi acolo, sa i aratam lu jegos ca suntem si noi activi.
Atat senatorul PSD Adrian Paunescu, cat si liderul PRM au solicitat plenului sa-i dea dreptul IPS Laurentiu Streza, mitropolit al Ardealului si presedinte al Fundatiei Gojdu din Sibiu, sa prezinte punctul de vedere al Bisericii Ortodoxe.
"Au fost o groaza de situatii mult mai grave, scandalul gripei aviare de exemplu, in care Guvernul nu a reactionat asa de vehement", a declarat deputatul Laurentiu Mironescu.
Deputatul Laurentiu Mironescu si-a propus, in aceste zile, sa profite de faptul ca este in vacanta parlamentara si sa "stranga randurile" democrate de la Constanta, prin intalniri cu organizatiile de cartier.
Deputatul democrat Laurentiu Mironescu s-a aratat ieri deranjat de acuzatiile aduse de ministrul liberal al Finantelor, Sebastian Vladescu, activitatii din Portul Constanta.
Asa se face ca 55 de tineri democrati au dat curs invitatiei la munte pentru a invata de la seniori ce inseamna statutul de membru PD si mai ales pentru a se cunoaste mai bine intre ei, dupa cum a declarat si deputatul Laurentiu Mironescu, unul dintre invitatii de onoare ai "Team-building-ului".
Neoficial insa, democratii vorbesc despre Mircea Banias, directorul Administratiei Porturilor Maritime Constanta si despre deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, ca posibili candidati. ... Laurentiu Mironescu si Mircea Banias nu sunt insa singurele nume vehiculate pentru Primaria Constanta, la alegerile din 2008.
Deputatul constantean Laurentiu Mironescu se inscrie si el pe linia trasata de PD in privinta PNL si refuza sa comenteze pe marginea convulsiilor care au cuprins partidul lui Tariceanu.
Tot la munte, mai precis la Paraul Rece, petrec, in aceste zile, democratul director general al Administratiei Porturilor Maritime Constanta, Mircea Banias si familia, carora li se vor alatura, de Revelion, presedintele PD Constanta, deputatul Laurentiu Mironescu si familia acestuia.
google-analytics.com