Cautare

158 de rezultate pentru "franc elvetian" (5.47 secunde)
"In total 5 milioane de persoane cu obligatii curente si aflate in istoric care detin aproximativ 10,5 milioane de conturi, dintre care cu restante curente sunt aproape 400.000, mai precis 386.000," a precizat Serban Epure, director general Biroul de Credit.In ce priveste moneda de creditare, romanii prefera euro, dar si valute exotice ca franc elvetian sau yen japonez.
Institutia garanteaza depozitele detinute de rezidenti si nerezidenti, constituite atât în moneda nationala, cât si în valute convertibile (euro, dolar, lira sterlina, franc elvetian), care sunt cotate de BNR.
In actuala perioada de puternice fluctuatii ale leului sau ale pretului aurului, acoperirea riscurilor in piata la termen de la Sibiu reprezinta o oportunitate pentru proprietarii de case de schimb sau bijutieri, ei avand la dispozitie contractele pe paritatea euro/leu, dolar/leu, franc elvetian/leu sau pe uncia de aur.
In numai cateva zile, francul elvetian a coborat rapid cu mai bine de 10 bani, iar de acest avantaj vor beneficia cei care au luat imprumuturi in aceasta moneda.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat marti pentru francul elvetian un curs de referinta de 3,69 lei/franc, cu 9,5 bani mai mare fata de cel de luni, ajungand astfel la maximul istoric.
Doxa (ceas vechi, de mana), Maurice Lacroix, Certina (elvetian) si Omega (elvetian). "La magazinul de pe Strada Academiei avem si curele din piele pentru ceasuri (intre 27 - 50 RON).
Mituri moderne Faimosul psiholog elvetian Carl Gustav Jung (1875-1961), interesat de subiect, a publicat, in 1958, cartea Farfuriile zburatoare:
Cotidianul elvetian Neue Zuercher Zeitung a publicat un comentariu pe tema alegerilor legislative din Romania ti a rezultatului lor neconcludent, apreciind ca acesta reprezinta "o palma pentru politicienii Romaniei", relateaza Deutsche Welle, in pagina electronica.
Daca pana acum am prezentat, in editiile cotidianului nostru, analize care se bazau pe calcule comparative intre moneda nationala si cea europeana, astazi in prim-plan vor fi leul si francul elvetian.
de exemplu, Ankar (elvetian), Junghanss (nemtesc) si Gustav Becker (nemtesc). ... "Acum, repar un ceas vechi elvetian Vialux, un ceas Casio Edifice si un Atlantic din anii ‘80.
Teoria unui cercetator elvetian: ... Cercetatorul elvetian crede ca petele negre sunt de fapt niste gauri negre, de diferite dimensiuni, care in anumite conditii formeaza vortexuri.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele noua luni ale anului 2015, cu 6%, comparativ cu perioada similara a anului 2014, la o rata de schimb constanta, ajungand la 35.525 milioane de franci elvetieni.
14 aprilie 1935, Zofingen, Elvetia), este un scriitor elvetian cunoscut pentru cartile sale in care a dezvoltat diverse teorii despre existenta extraterestilor si despre influenta pe care acestia au avut-o de-a lungul existentei rasei umane.
Branza de tip Emmentaler nu este un produs exclusiv elvetian, a decis Tribunalul General al Uniunii Europene. O organizatie profesionala elvetiana dorea sa obtina un statut protejat pentru termenul Emmentaler in Uniunea Europeana.
“Noi ne comportam ca partid cu drepturi depline in Internationala, iar prezenta reprezentantilor PES aici demonstreaza ca avem relatii normale. Asta nu inseamna ca nu ne-am spus franc nemultumirile“, a explicat Boc.
Asezare a tribului celtic al parisilor, apoi, dupa cucerirea Galliei de catre Caesar (52 i.Hr.), oras roman (Lutetia Parisiorum), Paris devine, in 508, capitala Regatului Franc al lui Clovis.
Franc si dezinvolt, fiul celui mai mare violonist roman se ridica dintre ruinele unui PSD inecat in propriile scursuri si incearca sa reanimeze social-democratia.
Cat despre ideea alegerilor anticipate, senatorul Hasotti a fost cat se poate de franc: "Nu vor fi alegeri anticipate pentru ca intotdeauna in Parlament vor fi mai multi parlamentari care se tem sa nu-si piarda scaunele decat cei care vor sa faca ceva".
Stefarta a fost franc in privinta propriilor intentii de acum doi ani, cand i s-a propus sefia Directiei urbanism: "Nu am putut renunta la celelalte activitati ale mele.
Secretarul general al democratilor i-a lasat ieri fara replica pe aliatii/adversarii liberali, dupa ce nu numai ca s-a aratat de acord cu demiterea lui Sebastian Bodu de la sefia ANAF, dar a marturisit, franc, ca mai intai l-ar fi batut, dupa care l-ar fi dat afara, daca era in locul lui Tariceanu.
google-analytics.com