Cautare

61945 de rezultate pentru "feraru nicolaspalare de bani in cazinoul din cluj" (7.37 secunde)
Cazinoul din Constanta va fi reabilitat In paragina de prea multa vreme, la adresa Cazinoului din Constanta a mai sosit o promisiune: va straluci din nou si in mai putin de 3 ani!
In general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune. Pentru romani, a visa bani insemna ca vei avea parte de multe vorbe, ca vei fi ametit cu vorbe, ca vei auzi multe vorbe goale.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare.
Secretele industriei cazinourilor sunt la fel de captivante si complexe ca si o sesiune de joc la un slot egt demo, care ofera o incursiune fara riscuri in lumea jocurilor de noroc.
Filmul Operatiunea Cazinoul va rula in curand in cinematografele din Romania. ... Cu ajutorul vecinului Frank (Jason Mantzoukas) decid sa deschida un casino ilegal in casa. Operatiunea Cazinoul este primul lung metraj regizat de Andrew Jay Cohen, dupa un scenariu scris impreuna cu Brendan O'Brien.
Presedintele PRM Cluj, Gheorghe Funar, solicita birourilor electorale din Cluj-Napoca si din judetul Cluj sa dispuna indepartarea afiselor electorale ale UDMR, invocand o decizie a Biroului Electoral Central (BEC).
Senatorul Serban Radulescu ar putea parasi PDL In sesiunea legislativa care va incepe in septembrie 2011, este posibil ca PC sa aiba grup parlamentar la Senat. Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale.
Steaua, la 6 puncte de Dinamo! VIDEO REZUMAT "U" Cluj - Steaua 0-1. Golul lui Rusescu si ratările incredibile ale clujenilor Gafa lui Szukala a fost cea care a facut diferenta intr-un meci care duce Steaua in lupta pentru titlu.
Social-democratii clujeni si-au desemnat posibilii candidati la presedintia CJ si Primaria Cluj-Napoca. Organizatia PSD Cluj a decis, vineri, ca senatorul Alexandru Cordos sa fie posibilul candidat al social-democratilor pentru Primaria Cluj-Napoca, iar deputatul Cornel Itu pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj.
Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, astazi, cererea celor doua finaliste ale Cupei Romaniei - Timisoreana, Dinamo Bucuresti si Rapid Bucuresti, ca intalnirea sa fie condusa de o brigada de arbitri din strainatate, informeaza Mediafax.
Clarificarea si probarea afirmatiilor facute in articolul "Reporter de front/Blugii ne erau plini de sange/Calfele cizmarului trageau in noi ca in iepuri" Cotidianul "Evenimentul Zilei" a publicat in numarul de sambata, 17 martie 2012, sub semnatura jurnalistului Ionut Fantaziu, un articol intitulat 'Revolutia din ’89.
Democratii si-au mai plantat o ruda in Guvern, confirmand astfel ca PD a devenit un partid „de familie“.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
Desi Constanta este un judet cu un trecut destul de bogat, daca este sa calculam dupa cele aproximativ 700 de monumente istorice trecute pe lista Ministerului Culturii si Cultelor, autoritatile sunt suparate ca nu pot sa le valorifice prea mult.
Cazinoul din Constanta inca mai scoate la iveala secrete ascunse de zeci de ani. Muncitorii care lucreaza la reabilitarea monumentului au descoperit un bilet ascuns in zid, scris de un detinut politic care a lucrat la cazino in anii 50.
Cazinoul din Constanta mai are de asteptat pana la restaurarea completa. Ultimul termen inaintat de autoritati adica primavara anului viitor, ar putea fi depasit. ... Si costurile s-au modificat iar estimarile arata ca acestea ar putea depasi 100 de milioane de lei.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca asteapta din partea celor trei demisionari o implicare in campania electorala, in conditiile in care acestia sunt "forte care pot determina un rezultat bun".
Perioada iulie - decembrie 2011 - continuare - Iulie Partidul lui Tokes este respins de la inregistrare intr-o prima infatisare in fata instantei. Episcopul reformat cere "puterilor romanesti dintotdeauna" sa ceara iertare maghiarilor pentru "pacatele pe care le-am suferit in epocile post-Trianon si post-comunism".
Senatorul PRM Gheorghe Funar a contestat, joi, la Biroul Electoral Central (BEC), hotararile Biroului Electoral Judetean Cluj si Biroului Electoral Cluj-Napoca, de respingere a contestatiei PRM privind afisele electorale ale UDMR.
Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oara la Cluj pe 29 Noiembrie 2015, le-a transmis un mesaj video fanilor sai clujeni! Jose Carreras va sustine un concert la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 29 Noiembrie 2015, de la ora 19.00.
google-analytics.com