Cautare

62305 de rezultate pentru "feraru nicolae spalare de bani in cazinoul din cluj" (6.02 secunde)
Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, astazi, cererea celor doua finaliste ale Cupei Romaniei - Timisoreana, Dinamo Bucuresti si Rapid Bucuresti, ca intalnirea sa fie condusa de o brigada de arbitri din strainatate, informeaza Mediafax.
Democratii si-au mai plantat o ruda in Guvern, confirmand astfel ca PD a devenit un partid „de familie“.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
Nicolae Anastasiu, professor emeritus; ... Liviu Antonesei, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea ' Al. ... Vasile Astarastoae, Rectorul Universita&tii de Medicina si ' Gr. ... Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti;
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti.
Mitica Dragomir este acuzat ca a primit spaga de la amicul sau, Gino Iorgulescu, un teren intravilan în Bucuresti, pentru a aproba cumpararea unei suprafete de catre LPF, la un pret triplu fata de cel al pietei. Procurorii DNA au dispus ieri trimiterea în judecata a presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fiului sau, Bogdan Dumitru Dragomir, precum si a fostului presedintele al echipei FC National, Gino Iorgulescu, membru în Adunarea Generala a LPF, acuzati de fapte de coruptie legate de construirea noului sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal.Potrivit DNA, Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mita, în vreme ce Gino Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru dare de mita, spalare de bani si fals intelectual.
Dincolo de incarcatura politica a alegerilor locale de pe 1 iunie, romanii vor avea parte de o premiera prin introducerea votului uninominal pentru alegerea presedintelui Consiliului Judetean.
Desi Constanta este un judet cu un trecut destul de bogat, daca este sa calculam dupa cele aproximativ 700 de monumente istorice trecute pe lista Ministerului Culturii si Cultelor, autoritatile sunt suparate ca nu pot sa le valorifice prea mult.
Cazinoul din Constanta inca mai scoate la iveala secrete ascunse de zeci de ani. Muncitorii care lucreaza la reabilitarea monumentului au descoperit un bilet ascuns in zid, scris de un detinut politic care a lucrat la cazino in anii 50.
Cazinoul din Constanta mai are de asteptat pana la restaurarea completa. Ultimul termen inaintat de autoritati adica primavara anului viitor, ar putea fi depasit. ... Si costurile s-au modificat iar estimarile arata ca acestea ar putea depasi 100 de milioane de lei.
Senatorul Dan Voiculescu a fost audiat ieri de procurorii anticoruptie.
Politia israeliana a recomandat duminica inculparea ministrului ultranationalist al Afacerilor externe, Avidgor Lieberman (foto), pentru coruptie si spalare de bani. Aceasta recomandare va fi inaintata in zilele urmatoare procurorului general al Israelului, Menahem Mazouz, care va decide daca il va inculpa sau nu pe Lieberman.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca asteapta din partea celor trei demisionari o implicare in campania electorala, in conditiile in care acestia sunt "forte care pot determina un rezultat bun".
Perioada iulie - decembrie 2011 - continuare - Iulie Partidul lui Tokes este respins de la inregistrare intr-o prima infatisare in fata instantei. Episcopul reformat cere "puterilor romanesti dintotdeauna" sa ceara iertare maghiarilor pentru "pacatele pe care le-am suferit in epocile post-Trianon si post-comunism".
Senatorul PRM Gheorghe Funar a contestat, joi, la Biroul Electoral Central (BEC), hotararile Biroului Electoral Judetean Cluj si Biroului Electoral Cluj-Napoca, de respingere a contestatiei PRM privind afisele electorale ale UDMR.
Primarul din Piatra Neamt, retinut in dosarul Microsoft Procurorii anticoruptie l-au retinut marti dimineata pe rimarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan- Pinalti, in dosarul licentelor Microsoft.
la Curtea de Conturi Directia Regionala de Drumuri si Poduri CLUJ.
FHL a deschis sâmbata, la Craiova, cu ocazia împlinirii a zece ani de la înfiintare, cel mai modern centru de spalatorie auto - FHL Car Wash.
Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oara la Cluj pe 29 Noiembrie 2015, le-a transmis un mesaj video fanilor sai clujeni! Jose Carreras va sustine un concert la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 29 Noiembrie 2015, de la ora 19.00.
TVR CLUJ si LIBRIS EDITORIAL organizeaza joi, 15 iunie, ora 18.00, la libraria Carturesti Carusel din Bucuresti evenimentul de lansare a cartii: AUSCHWITZ 70 DE ANI. ALIVE TVR CLUJ.
google-analytics.com