Cautare

87 de rezultate pentru "declarati fiscaleinregistrate" (3.59 secunde)
sa declarati actele furate sau sa le declarati pierdute. Daca le declarati furate, dureaza o luna si trebuie sa dati un anunt in Monitorul Oficial. ... Declarati furt sau pierdere?.
Dintre cei inscrisi in cursa la Botosani, Razvan Theodorescu si Constantin Hutu, locurile unu si trei la Senat ale Uniunii Nationale PSD^PUR si Dumitru Codreanu, locul doi tot la camera superioara, insa din partea PRM, au fost declarati incompatibili moral pentru a candida.
El mai declara ca in privinta numirii unui nou ambasador la Chisinau "se va ajunge in curand la o propunere concreta", in timp ce omologul moldovean a spus ca au fost anulate notele prin care mai multi diplomati romani au fost declarati persona non grata.
Ambasadorul roman in Republica Moldova, Filip Teodorescu, a fost convocat ieri la sediul Ministerului de Externe din Chisinau, unde i s-a inmanat o nota prin care este informat ca din cauza "unor actiuni incompatibile cu activitatea diplomatica" el si Ioan Gaborean sunt declarati "personae non gratae".
Tranzactiile incheiate cu agentii economici declarati inactivi nu produc efecte fiscale. ... Contribuabilii declarati inactivi pot fi reactivati dupa ce si-au indeplinit obligatiile de declarare sau daca li s-a aprobat, la cerere, trecerea in regimul derogatoriu de declarare.
Doar 10% dintre francezi sunt declarati supraponderali, in timp ce 22% dintre britanici si 33% dintre americani sunt declarati obezi.
• Contribuabililor declarati inactivi li se anuleaza, din oficiu, inregistrarea in scopuri de TVA, incepand cu data de intai a lunii urmatoare comunicarii deciziei de declarare in inactivitate.
Analiza / Imbrancelile pentru cate o farfurie cu sarmale oferita gratuit de autoritati se explica: Statistica a numarat 5,39 milioane de romani declarati oficial saraci. ... http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-20636415-imbrancelile-pentru-cate-farfurie-sarmale-oferita-gratuit-autoritati-explica-statistica-numarat-5-39-milioane-romani-declarati-oficial-saraci-numarul-lor-crescut-2014-peste-600-000.htm
In noiembrie 2000, intra din nou in atentia politiei israeliene, ca urmare a delictului de a fi introdus clandestin muncitori romani in Israel, declarati turisti.
Revenind la intalnirea prefectului Dan Culetu cu mass-media, potrivit acestuia, numirea lui Osman Fedbi in functia de consilier judetean, si nu a lui Butnaru Marian, a fost facuta in mod ilegal, nu s-au respectat legile 67/2004 si 215/2001, prin care numirea trebuia facuta in ordinea supleantilor declarati la data alegerilor locale de catre PSD.
Cei sase senatori declarati incompatibili in urma validarii mandatelor de parlamentari si-au reglementat situatiile juridice pentru intrarea in legalitate, se arata intr-o nota discutata marti la Comisia juridica din Senat.
• 12 dec 2007 - Doi diplomati romani de la Ambasada Romaniei la Chisinau, Laurentiu Pinte - care ocupa funtia de secretar I - si Vasile Nanea, consilierul cultural al misiunii diplomatice, sunt declarati persona non grata de catre autoritatile moldovene.
Domnule ministru Oprea, am aflat azi-dimineata pe cursa de avion Baia Mare - Bucuresti ca sambata nu v-au raspuns la apelul de seara 6 din cei 30 de parlamentari declarati independenti, adica o cincime din efectiv, faptul fiindu-mi confirmat de doi dintre acestia, ambii fosti deputati PSD de Maramures.
6 deputati sunt declarati independenti si, de regula, 4 voteaza cu Opozitia. La Camera Deputatilor, doua comisii sunt in stare de nefunctionare:
asigura secretariatul comisiilor de concurs si contestatii pentru ocuparea posturilor vacante sau temporar vacante si intocmeste lucrarile privind numirea in functii/incadrarea in munca a candidatilor declarati admisi, pe baza proceselor- verbale ale comisiilor de concurs si in conformitate cu prevederile legale;
Cristian Diaconescu a precizat ca prefectii si subprefectii numiti pe algoritm politic in functii au fost declarati, pur si simplu, inalti functionari publici.
"Fac un apel catre toti consilierii declarati alesi sa fie prezenti pentru a iesi din criza", a adaugat Victor Manea.
Liderul democratilor, Emil Boc, a anuntat ca Gutau a fost exclus din PD, ca si viceprimarul Nicolae Dicu si ca, daca cei doi vor fi declarati nevinovati, ei ar putea fi reprimiti in partid.
De asemenea, o comisie o sa verifice cati bani au fost stransi si daca acestia au fost declarati la Administratia Fiscala", a afirmat primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod.
Ipocrizia apare in momentul in care doi colaboratori declarati ai Securitatii, Mircea Ionescu Quintus si Titus Gheorghiof sunt in continuare bine- mersi membri ai PNL, fara ca partidul sa reactioneze in nici un fel in cazul lor, a aratat Udrea.
google-analytics.com