Cautare

76 de rezultate pentru "aurora" (3.36 secunde)
Majoritatea erau, probabil, bolizi, ploi de meteori, sau aurora boreala (?). Georg Kraus, in CRONICA TRANSILVANIEI: INTAMPLARI DIN PERIOADA 1618-1663 scrie:
Pe langa cei patru pedisti mentionati, PD mai ataca regiile cu Aurora Tiribeja, inginer, Cosmin Calin, jurist, Ion Prodan, inginer si economist, somer, Cosmin Marinescu, avocat stagiar, Valeriu Cosaceanu, inginer, somer, fost director general al Regiei de Transport, Ion Dinca, jurist, pensionar.
Printre acestea, cateva proiecte se refera la aprobarea de PUD-uri, concesionari prin licitatii publice ale unor terenuri, dar si aprobarea unui act aditional la Contractul de Asociere si Participatiune a Orasului Navodari cu Clubul Sportiv Aurora, Clubul Sportiv Midia Navodari.
Primarul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac a precizat ca este un sustinator al tuturor investitiilor in turismul din sudul litoralului, fiind hotarat sa faca din statiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun si Olimp niste destinatii cautate atat de turistii romani, cat si de cei straini.
Anul trecut, de pilda, s-a scolit la Mamaia, la un curs de managementul informatiilor publice, consiliera Aurora-Cornelia Tiribeja. In 2008, primaria a rezervat opt locuri pentru reprezentantii consiliului local in diverse statiuni, insa cursurile nu li s-au parut interesante consilierilor, de vreme ce doar unul a mers la pregatire.
Astfel, printre fericitii operatori care vor administra si in acest an 24 de sectoare de plaja se numara Romned Port Operator, Zoom, Tracon, Vega Turism, Perla Majestic, Bitzi Serv, Demad Serv, Clik Net Advertising, Neptun Olimp, Delta Aurora, Distrilux, Massaro Trans, Perla Venus, Adras, NCS Virtus si Lial Star.
Tinerii s-au strans intr-un numar neobisnuit de mare, de peste 120, la hotelul Melodia din Cap Aurora, dovedind ca mai exista oameni dispusi sa se implice in politica si fara a urmari un avantaj imediat, tinand cont de faptul ca PNL se afla, totusi, in opozitie.
"Dupa ce am decis ca sunt suficient de motivat si ca pot si vreau sa fiu presedintele acestei organizatii, am hotarat sa vin astazi in fata voastra si sa-mi anunt candidatura la functia de presedinte al organizatiei municipale", a declarat ieri Sorin Andrei, la Cap Aurora, in fata tinerilor liberali care si-au ales, la randul lor, noua conducere.
Aspecte care puteau fi discutate, in cazul in care afirmatia consilierului PD-L Aurora Cornelia Tiribeja ar fi fost sustinuta cu argumente.
Activitatea de coaching se implementeaza in perioada ianuarie - iunie 2012, cand vor fi monitorizati toti cei 400 de angajati SPO implicati in proiect", a precizat Aurora Tiribeja, director executiv al AJOFM Dolj.
La Olimp, portiunea de plaja va "porni de la 2,7 miliarde de lei, la Neptun, cele doua portiuni de plaja de la 1,3 miliarde de lei si respectiv 1,04 miliarde de lei, la Jupiter - 2 miliarde de lei, la Cap Aurora - 430 milioane de lei, la Venus 510 si 630 milioane de lei, iar la Mangalia - 480 milioane de lei.
La Olimp, portiunea de plaja va "porni de la 2,7 miliarde de lei, la Neptun, cele doua portiuni de plaja de la 1,3 miliarde de lei si respectiv 1,04 miliarde de lei, la Jupiter - 2 miliarde de lei, la Cap Aurora - 430 milioane de lei, la Venus 510 si 630 milioane de lei, iar la Mangalia - 480 milioane de lei.
Astfel, RAJAC Iasi a incheiat lucrarile pentru proiectul "Reabilitarea statiilor de pompare Pacurari, Aurora, Mijlociu". Valoarea totala a investitiei este de 4,2 milioane de euro, din care 75% reprezinta finantarea nerambursabila prin Ispa.
pe 03.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Navodari I - IV, Mamaia I-VIII, pe 04.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Constanta I si II , Agigea, Eforie Nord I si II, Cordon Eforie Nord-Sud, Eforie Sud, Tuzla, Costinesti I si II, in data de 05.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Olimp I si II, Neptun I si II, Jupiter, Cap Aurora, Venus I si II, Cordon Venus - Saturn, Mangalia, 2 Mai.
Tuzla, Mangalia, Olimp 1, Navodari 1 si Cap Aurora au ramas neacoperite, agentii economici considerand ca nu sunt atractive, ne-a declarat ieri Catalin Anton, purtatorul de cuvand al DADL Constanta.
Si asta pentru ca, dupa cum se pare, sectoarele Tuzla, Mangalia, Olimp I, Navodari I si Cap Aurora nu au starnit interesul hotelierilor si agentilor economici.
Tot de 1 Mai s-au pregatit si hotelierii din Cap Aurora, unde, la hotel "Topaz" de exemplu, pachetul promotional este de 25 RON pentru o camera simpla sau de 80 RON pentru un apartament.
Printre zonele licitate se numara si Costinesti 1 si 2, Constanta 1, Eforie Nord 2, Eforie Sud, Olimp 1, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Mangalia", ne-a spus el.
Navodari I, Cordon litoral Eforie Nord - Eforie Sud, Eforie Sud, Tuzla, Olimp I, Cap Aurora si Mangalia. In plus, pentru sectoarele Navodari IV, Venus I si II au fost depuse doar cate o oferta.
Sectoarele ramase neacoperite sunt Agigea, Cap Aurora, Tuzla si cordonul Eforie Nord - Eforie Sud. Ele raman in administrarea DADL", ne-a declarat Catalin Anton, purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Romane Litoral (DADL) Constanta.
google-analytics.com