Cautare

19 de rezultate pentru "adama" (3.54 secunde)
Dezvoltatorul imobiliar de top Adama anunta oficial demararea celei de-a doua faze in constructia a doua proiecte rezidentiale deja existente:
Immofinanz incepe investitiile la un an dupa preluarea Adama:
In prezenta onorabililor oaspeti, dezvoltatorul rezidential Adama, lider al pietei de imobiliare, a celebrat recent asezarea pietrei de temelie pentru cea de-a doua faza a proiectelor Edenia Titan si Evocasa Optima.
Adama plateste ratele la Prima Casa in primul an Adama, pozitionat ca lider in domeniul imobiliar pe zona Titan a Bucurestiului, are, in acest moment, la vanzare, trei ansambluri rezidentiale in aceasta zona: ... La cumpararea oricarui apartament din aceste complexuri rezidentiale, Adama ofera bucataria mobilata si o hota cadou.
Dintre proiectele Adama din cartierul Titan:
Adama, cel mai important dezvoltator imobiliar va fi prezent si la editia din aceasta primavara a Targului Imobiliar National, desfasurat in perioada 19-22 aprilie in Piata Constitutiei. Pentru acesta editie, Adama a pregatit oferte speciale adresate exclusiv vizitatorilor Timon ce vizeaza ansamblurile Evocasa Armonia, Evocasa Optima si Evocasa Selecta.
Intre 14 si 17 aprilie 2011, dezvoltatorul imobiliar ADAMA cauta cumparatorul cu numarul 1000 in cadrul TIMON, Targul Imobiliar National, desfasurat in Piata Constitutiei, pentru a-l premia cu mobila pentru intreaga casa. ... Incepand cu numarul 982, ADAMA da startul cautarii celui mai norocos cumparator (numarul 1000) in cadrul TIMON.
Adama, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Romania, va fi prezent toamna aceasta in cadrul TIB (Targul Imobiliar Brasov), unde ii asteapta pe cumparatori cu o super-oferta la cele mai bine vandute apartamente din complexul rezidential Evocasa Viva.
spatii verzi care trebuie intretinute, mai multe lifturi, mai multa energie electrica in spatiile comune, spatii de joaca pentru copii, curatenie, paza permanenta, sala de fitness, spa sau piscina" (Asher Lax, director marketing si vanzari Adama) Intr-un bloc destinat middle class, putem plati mai putin sau la fel ca intr-unul vechi "In general, daca vorbim doar despre un bloc sau doua, adica de un complex care beneficiaza doar de strictul necesar, fara piscina, sauna sau sala de fitness, locatarii acestuia vor plati lunar la intretinere sume foarte asemanatoare acelora dintr-un bloc vechi, insa fiecare familie care isi achizitioneaza un apartament trebuie sa se intereseze din timp de aceste costuri, pentru a evita aparitia unor probleme viitoare."(Asher Lax) "Nu trebuie sa uitam, insa, ca in cadrul unui bloc nou utilitatile sunt mai ieftine:
Dezvoltatorul imobiliar de top Adama nu va lipsi nici anul acesta de la editia de toamna a tIMOn (Targul Imobiliar National), eveniment de marca al pietei imobiliare din Romania.
In imediata apropiere a Foisorului de Foc, se afla ansamblul rezidential Evocasa Selecta, un proiect realizat de dezvoltatorul imobiliar Adama. ... Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. ... Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.100.
Adama, GTC, Cosmpolis, GreenCity si Seven Hills. Dupa un an intreg in care dezvoltatorii si agentiile imobiliare si-au redus drastic bugetele de marketing, in aceasta toamna cei mai multi dintre ei au realizat ca fara reclama nu vand, motiv pentru care au gasit solutii mai eficiente:
Adama plateste ratele la Prima Casa in primul an, Domus Stil ofera o masina cadou la achizitionarea unui apartament si Vitan Platinum Towers a venit cu o reducere de 15.000€ adresata strict celor care beneficiaza de programul Prima Casa.
In cazuri exceptionale un pret extrem de mic poate sa insemne ca, din start, intentiile vanzatorului nu sunt serioase, acest principiu fiind valabil in toate domeniile, nu doar in real estate", considera Asher Lax, director marketing si vanzari Adama.
Si mai mult, in timp de criza am reusit sa lansam si proiecte noi, astfel ca anul acesta am dat startul lucrarilor la Evocasa Uptown, cea mai inalta cladire de locuinte din Ploiesti," spune Asher Lax, director de marketing si vanzari Adama.
Adama, Alege Casa, Be Igloo, Volumetric, Real Time, Saphirstein, Young’s Residence ,The Concept, Green Angels, Vission House, MB. Dezvoltare sau Euromansarde sunt doar cateva din numele exclusive ce vor fi regasite in aceasta toamna la tIMOn.
Printre furnizorii nostri din Romania se numara si compania israeliana Adama Holding, asa ca problema inchiderii fermei a fost atent examinata", spunea directorul general al firmei, Arik Schor, citat in martie de presa israeliana.
Adama, GTC, Cosmopolis, Citylights Pipera, Be Igloo, Green City, Real Time, Militari Residence, Tagor. MobiDeco se afla la a patra editie si reuneste producatori si importatorii din domeniul mobilei, finisajelor si decoratiunilor interioare.
Narcis Zarnescu) Cu doi ani inainte de Marea Unire, adevarata Facere si Re-Facere, Geneza - nu din tarana primordiala (ha-adama), ci din pamantul romanesc multimilenar, asadar, in 1916, Constantin Radulescu-Motru, unul din invatatorii neamului nostru, la care ne intoarcem din cand in cand, se intreba:
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com