Cautare

2429 de rezultate pentru "vasile paun" (3.50 secunde)
Consilierul local PD Cosmin Paun a acuzat ieri municipalitatea ca ar fi dat uitarii o cerere venita din partea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanei (SPCLEP) privind achizitionarea a patru statii foto necesare preschimbarii actelor de identitate.
Astfel, in timp ce presedintele Organizatiei Locale a Partidului Verde, Ion Stefan, este total impotriva acestui imprumut, care, dupa parerea sa, nu este decit o manevra a actualei conduceri a municipiului pentru a se pregati de alegerile ce vor avea loc peste putina vreme, consilierul local Cosmin Paun (PD) sustine ca este de acord cu imprumutul, dar in anumite conditii.
Consilierul local PD, Cosmin Paun, a apreciat faptul ca amendamentul adus de partidul sau la proiectul de hotarire a fost aprobat, fiind vorba de cofinantarea unui studiu de fezabilitate pentru obtinerea unor fonduri in cadrul programelor operationale regionale.
Potrivit secretarului general al Academiei, Ioan Paun Otiman, intr-o prima faza, situatia lui Balaceanu-Stolnici va fi analizata intr-o sedinta a Prezidiului Academiei. ... Nu putem discuta despre o excludere intr-o situatie de acest gen, pentru ca nu avem o acoperire legala", a declarat pentru MEDIAFAX Ioan Paun Otiman.
Comisarul sef Ionel Georgescu (foto), pana in prezent director adjunct al Directiei Generale Anticoruptie, a fost imputernicit la comanda DGA, dupa ce detasarea lui Irinel Paun la aceasta unitate a incetat.
350.000 de euro", Camelia Paun, responsabil REACH, Nitroporos Fagaras. ... in esenta regulamentul introduce noi autorizari si restrictionari in vederea coordonarii managementului riscurilor", Camelia Paun, responsabil REACH, Nitroporos Fagaras.
De asemenea, lui Artur Corcodel care a lucrat la sunet si desigur, ca de obicei, Bogdan Paun si Alexandru Muresan, pentru acest clip care arata istoria piesei din alt unghi”, adauga Denis Roabes (The Motans).
Video-ul piesei Iguana” a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Paun regizor si Alexandru Muresan - DoP), producție video Loops Production.
Letica, Alibec, Bordeianu, Chipciu, Debeljuh, Gidea, Graovac, Manea, Paun Antrenor: ... Paun, Achim, Cioiu, Dumitrache, Filip, Goma, Stefan. Antrenor: Ionut Chirila.
Luckassen 10, Florica 14(ag), Paun 45+1, Aganovic 67, Tudorie 85, Mitrea 90 Echipe de start: ... Paun, Gonzalez - Ashkovski, Luckassen, Stefanescu REZERVE:
Paun, Baravyskas, Briceag, Haita, Hlistei, Pitian, Purece, Remacle; ... Nicuzly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas - Rodriguez, Paun, Aganovic - Barbut, Rondon, Gheorghe;
Edi Iordanescu a lasat trei jucatori importanti pentru partida Romania - Bosnia din Liga Natiunilor. Dragus, Mitrea si Paun au fost lasati in afara lotului Mihai Stoica si Marius Mitran au comentat deciziile selectionerului.
Paun 7, Balasa '16, Aganovic '44, Safranko '49 Echipele de start: ... Paun, C. Matei, J. Rodriguez - Stefanescu, Safranko, Aganovic Rezerve:
Lopez 78 / Paun 25, Debeljuh 32 Echipe de start: ... Paun - K. Varga, C. Matei, Stefanescu, Kallaku - Debeljuh Rezerve:
Senatorul Ion Vasile a fost reales duminica seara lider al organizatiei judetene a PSD Buzau, dupa alegeri extrem de tensionate, din care nu au lipsit atacurile la persoana.
Senatorul PSD, Vasile Ion, tatal ziaristei Marie-Jeanne Ion, rapita in Irak impreuna cu alti doi colegi din presa, a facut ieri un apel de solidaritate.
Presedintele PD, Emil Boc, a negat ieri existenta unor lupte interne in PD intre Adriean Videanu si Vasile Blaga. ... "Au aparut supozitii ca s-ar da o lupta intre Adriean Videanu si Vasile Blaga cu privire la cine sa impuna un vicepremier.
In acest context, Comitetul Executiv al Partidului National Roman intrunit la Oradea, la 29 septembrie/12 octombrie 1918, a adoptat in unanimitate o declaratie, redactata de Vasile Goldis, privind hotararea natiunii romane din Transilvania de a se aseza ''printre natiunile libere'' (in baza dreptului national ca fiecare natiune sa dispuna liber de soarta sa), potrivit volumului ''Istoria Romaniei in date'' (Editura Enciclopedica, 2003).
Astfel, dupa ce secretarul general al PD, Vasile Blaga, i-a acuzat pe liberali, conservatori si maghiari ca au trecut de partea opozitie, catalogand noua situatie drept o "monstruoasa coalitie", liberalii au reactionat prompt. Senatorul Puiu Hasotti a marturisit pentru "Replica" faptul ca il compatimeste cumva pe Vasile Blaga:
Angajamentul semnat la Securitate de Radu Vasile, fost premier in regimul Constantinescu, a fost descoperit in 1999, inainte de adoptarea Legii Ticu, dupa ce seful statului a cerut verificarea dosarelor a zece membri CSAT, a declarat marti seara fostul sef al SRI Costin Georgescu intr-o emisiune televizata.
google-analytics.com