Cautare

643 de rezultate pentru "ultimile arestari de la pitesti" (2.80 secunde)
Deutsche Welle publica articolul "Parlamentul a adoptat programul de austeritate propus de Guvern", pe care il puteti citi in continuare.
Decredibilizarea Parlamentului este una dintre operele presedintelui Traian Basescu care a girat numirea Robertei Anasatase, "o persoana docila si lipsita de experienta", la sefia Camerei Deputatilor, scrie ex-premierul Adrian Nastase, pe blogul propriu. Nastase sustine, totodata, ca sistemul electoral german poate reprezenta un bun exemplu de urmat pentru Romania.
"Alianta PNL-PC-PSD poate avea efect de bumerang!" 'Alianta PNL-PC-PSD este periculoasa pentru Traian Basescu si PDL pe termen scurt, dar, daca in intr-o jumatate de an opozitia nu ofera nimic palpabil, si nici nu e apta sa il suspende pe seful statului sau sa darame Guvernul, exista si posibilitatea ca, intr-un final, pedelistii sa atraga electoratul captiv si pe cel nemultumit de parafarea acestui construct politic, sustine presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
"Regimul Basescu face tot ce poate pentru a evita catastrofa electorala de la anul" Regimul Traian Basescu nu este interesat de solutionarea crizei economice ci de evitarea unei catastrofe electorale la viitoarele alegeri, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics, comentand astfel anuntul ca Guvernul intentioneaza sa isi asume raspunderea pe votul corespondenta.
"Pedelistii cara cu masina dosare din ministere" Dupa alegerile locale, in PDL va izbucni "marea rafuiala" pentru conducerea partidului, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca Emil Boc "e terminat", Vasile Blaga e "cel mai influent om din PDL" iar Elena Udrea "nu mai are nici resurse financiare, nici politice".
Avand in vedere trecutul sau fascist notoriu, este de neinteles si de neacceptat atitudinea Parlamentului Ungariei care a decis deshumarea ramasitelor lui Nyiro de la Madrid si a planuit o reinhumare fastuoasa pe teritoriul Romaniei, respectiv la Odorheiu Secuiesc.
"Daca Nastase se duce la puscarie, Basescu si PDL vor avea probleme de imagine" Daca Adrian Nastase se duce la puscarie si nu intra in jocuri avocatesti, oprobiul public se intoarce asupra lui Traian Basescu si DNA dar, daca ex-premierul trage de timp si intra in jocuri avocatesti isi pierde capitalul de simpatie iar PSD si USL vor avea de pierdut din punct de vedere electoral, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Adrian Severin) (continuare) Daca Procurorul General si seful DNA au legatura cu justitia, sefii serviciilor de informatii nu au.
Mecanismul cu pricina, prin intermediul structurilor create, este folosit pentru operatiuni de politie, evident politica.
PSD va trebui sa fie insa la inaltimea acestei optiuni. ... Nu neaparat euroscepticism ci un scepticism legat de raportarea servila a autoritatilor romane fata de Bruxelles.
Autoturismul Dacia Solenza, lansat in martie 2003 pentru a inlocui modelul SuperNova si a asigura "interimatul " pina la debutul Daciei Logan, va fi scos din productie pe data de 31 martie.
Plata diferentelor salariale pentru perioada 2001-2004 este obstructionata de administratorii financiari.
Valoarea activelor fondurilor mutuale a scazut cu 2,4% luna trecuta, pentru prima data de la inceputul anului. Cea mai mare scadere, de 5,8%, s-a inregistrat la categoria fondurilor de obligatiuni.
Potrivit unor date, chiar si puscariasii depun cereri de brevetare. ßi asta numai daca ne referim la romanii luati individual, ca persoane fizice, si nu ca grup reprezentand institute de cercetare sau companii.
Daca nu v-ati platit pana acum impozitele, mai aveti la dispozitie doar doua zile, azi si luni pentru plata acestora. ... Astfel, din 2 octombrie, persoanele care nu si-au achitat impozitele pe 2007 pentru casa, masina si teren vor plati 0,03 % pentru fiecare zi de intarziere.
Cosmote Romania va reduce cu pana la 50% tarifele actuale de roaming pentru GPRS (date), pentru 15 dintre cele 30 de retele partenere din Europa, se arata intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
Companiile din 30 de judete au disponibilizat de la inceputul lunii octombrie aproape 50.000 de angajati, din cauza crizei economice, iar numarul somerilor din mediul privat a crescut astfel la 150.000 de persoane, a declarat presedintele CNIPMMR, Ovidiu Nicolescu.
Pe fondul crizei actuale, tot mai multe persoane apeleaza la anunturile de la mica publicitate pentru a ceda contractele de leasing pe care le-au initiat.
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag este extrem de nemultumit de Miniera Medgidia S. ... , care a transformat muntele de pe malul Dunarii intr-un dezastru ecologic. "Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a.
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag este extrem de nemultumit de Miniera Medgidia S. ... , care a transformat muntele de pe malul Dunarii intr-un dezastru ecologic. "Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a.
google-analytics.com