Cautare

336 de rezultate pentru "ucis" (2.58 secunde)
lucrarile care au ucis un om se efectuau in ilegalitate. "Inspectorii ITC au verificat o lucrare a carei beneficiar era SC Chimpex SA, dar se efectua prin SC Instal Plast SRL.
Marimea lor este cea care i-a ucis. Viata nu poate exceda o anumita marime. Murim de atata crestere", avertizeaza Serres, amintind de esecul Imperiului Roman, cauzat de aceeasi necontrolata pofta de grandoare.
Ii felicit pe aceasta cale pe cei care au ordonat agresarea unui copil intr-un centru comercial si desi nu cred ca ne mai poate salva cineva vreodata de noi insine m-am alaturat acestei initiative pentru ca amintirea copilului ucis in Decembrie ’89, chiar linga umarul meu, la TVR, nu a disparut inca.
Dupa ce te-a ucis din greseala, nu te mai poate scoate decat la vot, odata la patru ani . Ce sa mai faca Tundrea, acolo unde l-ar fi trimis procurorii, cu banii castigati la CEDO, in Strasbourg?
Codreanu este arestat, judecat și condamnat la sase luni inchisoare, fiind ucis de gardieni in timpul detentiei. Evident, nu putem face o paralela intre personaje, dar mecanismul implicat in 1938 poate fi luat in considerare acum, cand analizam evolutia "penala" a disputei Badea-Moraru.
orice poate fi pus in discutie in cazul Huidu, realizatorul TV suspectat ca a ucis trei oameni din cauza imprudentei sale la volan.
Sensibilul a fost ucis de Marlanul din el. Marius Tuca e doar un exemplu de personaj care a reusit si acum ii calca in picioare pe cei care l-au ajutat, pentru ca fara subalternii sai el ar fi fost zero barat.
In Prima tv, dupa telefoane date conducerii, toata lumea vorbea despre cum noi, carcotasii, am ucis saracii pesti ai Cusurgiilor!", a scris Huidu pe blog.
Nu a apucat sa boxeze decat doi ani, pentru ca s-a imbolnavit de tuberculoza, boala care l-a ucis la numai 22 de ani.
Il acuza ca a vorbit mult si a realizat putin, ca a ucis-o pe Stiinta din iubire, dar si dintr-o trufie exagerata, sora cu prostia.
Din cercetarile facute in dosarul intentat de Mark Pincus a rezultat ca Svechina pretindea ca ideea dezvoltarii companiei de software Zynga, creatoarea jocului FarmVille, a fost a familiei ei din Rusia si ca cei doi cofondatori ai Google i-au ucis tatal.
In urma cu un an, o explozie care a avut loc la fabrica Foxconn unde se produce iPad 2 a ucis patru persoane si a ranit alte 18.
Muybridge intr-un caz controversat, renumitul fotograf fiind acuzat ca l-a ucis pe amantul sotiei sale, Flora. Juriul care l-a audiat a considerat "justificata" crima.
"Nu mor copiii cand vor cainii!" Parintii urmeaza sa protesteze in Piata Romana, dupa ce un copil de 4 ani a fost ucis de o haita de caini.
Politistii spun ca fata a trimis mai multe mesaje pe diferite retele de socializare prietenilor si familiei pe parcursul calatoriei cu masina, aratand ca imprudenta la volan a fost cea care a ucis-o.
Care il trimite pe fiul sau pe pamant pentru a fi batut crunt si ucis. Ca avea el un plan divin care spunea ca e bine asa.
A doua zi, trupurile soldatilor au fost arse, o parte din cenusa fiind aruncata in apa, iar alta, cumparata de crestini de la cei ce i-au ucis.
Cine a ucis-o? De ce? Filmul infatiseaza lupta mamei devastate si incercarea de a investiga adevarul, Cathy efectuand propria ancheta pentru a gasi criminalul.
La 21 martie 1960, la o demonstratie pasnica din Sharpeville, in Africa de Sud, politia a ucis 69 de persoane care manifestau impotriva legilor care promovau apartheidul.
Harra spune ca a stiut cu 11 ani inainte ca in Irak va avea loc un mare razboi si ca Saddam Hussein va fi ucis.
google-analytics.com