Cautare

925 de rezultate pentru "traditionale" (3.60 secunde)
La standul acesteia, bucurestenii, dar si turistii straini au putut achizitiona bluze traditionale, tesaturi si broderii lucrate manual.
ii de matase - intre 300 - 400 RON, marame de matase, esarfe, prosoape - intre 200 - 400 RON, braie, ornamente, costume de fete (in functie de marime) - intre 150 - 300 RON, ii si rochite pentru copii - intre 60 - 80 RON, traistute traditionale - 25 - 30 RON, ornamente din canepa - 25 RON, opincute din ceramica, de agatat sau de pus ca ornament - 8 RON, esarfe din matase - 150 RON, vopsite cu ceapa si sunatoare, vopsite cu coji de nuca, mac, prosoape de borangic - la 100 RON (mici) si la 200 RON (mari) si mileuri mici - la 15 - 20 - 25 RON", ne-a spus Constantin Niculescu din Valcea.
baclavale, sarailii, placinte fel de fel, rahat, nugat si halvita, cafea la nisip, miere si dulceturi, kurtos kalacs, turta dulce si prajituri traditionale Demonstratiile de mestesuguri traditionale vor avea loc sambata, intre orele 18, 00 si 20, 00 in curea interioara astfel: ... Valcea Pictura pe sticla - icoane traditionale :
Festivalul Intercultural de Traditie Maramureseana "Drumul lung spre Cimitirul Vesel" are ca scop cresterea turismului stationar in zona, conservarea traditiilor si a mestesugurilor traditionale si expunerea culturii traditionale in context european.
La standul sau din Parcul Cismigiu gasiti traistute traditionale, mici si mari, dar si camasi traditionale, custe manual, din zona noastra - la 300 RON",ne-a spus Maria Zapca.
Ziua universala a iei traditionale romanesti. ... Sarbatorim astazi, de Sanziene, Ziua universala a iei traditionale romanesti, ajunsa la cea de a treia editie.
Flori de Ie organizeaza o parada a costumelor traditionale romanesti, din colectia proprie, care vor fi imbracate de catre reprezentanti ai comunitatii de romani din Italia.
Bunica mea m-a invatat sa fac papusi traditionale: ... Papusile traditionale costa 40 RON (cele mici) si 100 RON (cele mari).
Dar vizitatorii care au venit la targ au putut admira si achizitiona obiecte pictate pe lemn de Roxana Batariuc - la 30 RON, dar si obiecte traditionale, precum braie traditionale, cusme de dac, la 40 RON, camasi din in - la 120 RON,ii de dama - la 120 RON, tichii - 30 RON, fuste din lana - la 80 RON, sacouri feminine cu motive neo-populare - la 150 RON, ne-a spus Silviu Batariuc.
Carmina si Peter Brancoveanu participa la targurile traditionale organizate in curtea MTR cu obiecte de ceramica pictata inspirata de motive traditionale. ... Am adus cercei din lemn, cu motive traditionale:
Am mai adus vase traditionale din ceramica, in special din Horezu, dar si braie barbatesti, ii cusute manual din zona Bucovinei, cani, strachini traditionale, gentute mici din piele, gentute traditionale - la 50 RON si un costum traditional din Maramures - la 1.200 RON, ne-a spus Teodora Economu.
La mai toate targurile de produse traditionale din Bucuresti, exista o voce care iese din zumzetul adunarilor populare. ... Farfurii pictate manual, cusaturi traditionale romanesti transpuse pe ceramica.
Am venit cu oua incondeiate, facute din lemn, din margele, tot din lemn, cu motive traditionale. ... Am oua traditionale cu motive traditionale si cu ceara in relief.
Guvernul a anuntat, recent, ca va transmite Comisiei Europene o solicitare formulata de Asociatia Romana a Carnii pentru ca reteta micilor romanesti sa fie inclusa pe lista retetelor traditionale.
vase mari din ceramica - la 30- 40 RON, ulcele - 20 RON, fructiere - 30 RON, castroane mari - 30 RON, castroane mici - intre 6 - 10 RON, cescute de tuica - 4 RON, farfurii mici din ceramica - 4 RON, tesaturi 10/10 cm la 10 RON, tesatura olteneasca - 60/1,60 cm / la 450 RON, traistute traditionale mici - la 30 RON, traistute traditionale mijlocii - la 40 RON si traistute traditionale mari - la 65 RON", ne-a spus Ion Munteanu.
Maria Zapca, mester popular de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale - Maramures, are un stand in cadrul targului de cadouri de Craciun de la Universitate.
Veti putea degusta la Piata Taraneasca produse naturale si produse traditionale speciale pentru Craciun: sorici, toba, lebar, carnati, afumaturi specifice zonei Buzaului si Vrancene, branzeturi de oaie, vaca sau capra din satele argesene, Cozonacul Bujor, Cozonacul Domnesc si Cozonacul Bunicii, prajituri traditionale din Maramures si din Lipova, jud.
De vineri pana duminica, intre orele 10.00-18.00, sunteti asteptati intr-o lume aparte, cu produse traditionale, mesteri populari, artizani si colectionari.
Turta dulce e cea mai cautata la targurile traditionale din Bucuresti, iar covrigii sunt cei mai cautati in ultimul an! De vreo doi ani particip la targuri traditionale, iar in Bucuresti merg numai la cele de la MTR (de un an si sase luni).
Ministerul Agriculturii organizeaza, in perioada 1 — 3 aprilie, la Palatul Parlamentului, o expozitie de produse traditionale romanesti si de artizanat, la care participa 30 de producatori romani si cativa din Republica Moldova, iar pe 3 aprilie va avea loc o degustare de vinuri si de produse traditionale.
google-analytics.com