Cautare

14810 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs bucuresti" (3.37 secunde)
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
"retraseā€ din concurs. ... Unul dintre primii care s-a grabit in depunerea dosarului la IGPR Bucuresti a fost Victor Popescu, din cadrul CZCCOA Constanta, care, conform declaratiei sale, teoretic, inca are dosarul depus.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Restul, alte cateva zeci, asteapta resemnati sa primeasca ordinele de la Bucuresti. ... O sa iau in calcul participarea la concurs", a declarat Ciutan. ... Ursulescu a precizat ca se mai gandeste daca isi va depune dosarul pentru concurs. ... La concurs nu ma voi inscrie. Ce, asta e concurs?
Luna viitoare se va face concurs. ... Directorii se schimba, concursul se amina Ideea organizarii unui concurs pentru ocuparea posturilor de conducere de la societatile din subordinea municipalitatii nu e deloc noua.
Am devenit director al Agentiei prin concurs", ne-a declarat, destul de iritat de subiect, Adrian Manole, directorul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta.
Concurs. ... Pana pe 8 septembrie, calarasenii se pot inscrie la concurs, iar o saptamana mai tarziu va avea loc anuntarea castigatorilor.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
- Pentru mine, acest concurs este o provocare. De fapt, fiecare editie a acestui concurs e o noua provocare. Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Larisa, evolutie ezitanta Intrata in concurs cu dureri, Larisa Iordache a dezamagit, nereusind sa se califice in vreo finala pe aparate. ... Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele:
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
google-analytics.com