Cautare

8595 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs satu mareeducatoare limba romana" (3.70 secunde)
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str. ... Ministerul Finantelor a blocat conturile firmei Guris Parcul Industrial Satu Mare ar fi trebuit sa fie finalizat in luna decembrie a anului trecut.
Presedintele Romaniei este intampinat pe traseul sau de grupuri de cetateni moldoveni, pe care i-a asigurat de rezolvarea problemelor legate de acordarea vizelor si de cetatenia romana.
Ca urmare, structurile prezentate in continuare pentru cele 3 caracteristici etno-culturale sunt calculate in functie de numarul total de persoane care si-au declarat etnia, limba materna si respectiv religia si nu in functie de numarul total al populatiei stabile.
Reducerea orelor de limba romana, eliminarea limbii latine care se studia doar in clasa a VIII-a cate o ora pe saptamana, reducerea orelor de istorie si de geografie nu sunt vazute cu ochi buni de catre reprezentantii Academiei Romane si multi alti oameni de cultura.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
"retrase” din concurs. ... Daca dosarul este sau nu inca in concurs nu sunt cel mai in masura sa spun acest lucru. Cert este ca eu nu mi-am retras dosarul”, ne-a declarat Victor Popescu, privitor la retragerea sa din concurs.
Cu 18 puncte prevazute pe ordinea de zi si desfasurata in doua reprize, sedinta de ieri a Consiliului Judetean Satu Mare a fost intrerupta de videoconferinta organizata de fostul prim ministru al Romaniei si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Timp de trei zile, respectiv de simbata pina luni, la invitatia deputatului PNL Ovidiu Silaghi, un consilier al ministrului Agriculturii din Italia, Luigi Dimiccoli, a vizitat judetul Satu Mare.
Este ultima incercare si este totodata cea mai importanta pentru ca pe 9 decembrie alegatorii romani, alegatorii din Satu Mare si din celelalte judete vor decide viitorul Romaniei pentru urmatorii patru ani.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
Al doilea grup de aromani considera ca sunt cetateni romani, dar au o alta origine decat romanii nord-dunareni si ca aromana este distincta de limba romana.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
"Ora de Limba Romana" incepe la ora 12,00, scriitorii Doina Rusti si Ioan Grosan, impreuna cu prof.univ.dr.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Cate ceva despre limba idis Limba idis, care se numara astazi printre graiurile de marime mijlocie ale lumii si care este socotita limba evreilor din rasaritul Europei, a aparut in secolul al XI-lea, in Renania, derivand din Mittelhochdeutsch (limba germana ce se vorbea in Evul mediu);
Zeci de mii de moldoveni veneau in pelerinaj la Balta unde li se vorbea si li se imparteau gazete in limba lor. ... Congresul invatatorilor romani din Rusia, tinut la Odessa, a cerut pentru transnistrieni serviciu divin, scoli, inspectorat scolar, episcopie la Dubasari, seminar la Odessa, toate in limba romana.
Limba bulgara a devenit obligatorie in scoli si biserici. ... Se predau optional cateva ore de limba vlaha in unele scoli. ... Biserica a fost primul instrument de asimilare, deoarece slujbele se oficiau in limba greaca, ce era limba de cult in regiune.
Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA. ... Limba are si ea adevarul ei.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
google-analytics.com