Cautare

3740 de rezultate pentru "titularizare 2009 dambovita targoviste" (3.16 secunde)
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Un microbuz scolar s-a ciocnit cu un autoturism Logan, pe DN71, in apropierea localitatii Mircea Voda din judetul Dambovita. 12 persoane, dintre care sapte copii si cinci adulti, au fost ranite, a confirmat pentru REALITATEA.NET un reprezentant al IPJ Dambovita.
L-am intrebat pe Basescu daca persoana este una si aceeasi cu prefectul PSD de Dambovita din acea perioada, Marin Antonescu, la care el m-a rugat insistent sa nu scriu niciodata nimic despre el, pentru ca il cunoaste si este un om de treaba.
peste 80% ajung la primarii PD-L (in conditiile in care PSD are in Dambovita 42 de primari, iar PD-L doar 40).
Valoarea de piata a terenului si constructiilor aferente proiectului Casa Radio Plaza (Dambovita Center) din Bucuresti a crescut anul trecut cu 14,4%, la 181,6 milioane euro, de la 158,7 milioane euro la finele lui 2008, dar valoarea complexului dupa finalizare a fost evaluata in scadere cu 25%.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
In urma cu trei luni de zile am demarat seria unor interpelari adresate dumneavoastra in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, pe subiectul starii drumurilor judetene.
La doar o zi dupa ce o tanara si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu masina in Dambovita, o noua tragedie a avut loc sambata, in Bucuresti.
Auto.ro ne informeaza ca la Targoviste s-a deschis un Complex auto de 2 milioane de euro. Raiman Auto, un dealer al marcii japoneze Honda din Targoviste a deschis, recent, un complex auto integrat, in urma unei investitii de aproximativ doua milioane de euro.
Echipa de baschet feminin CSM Targoviste a castigat duminica, pe teren propriu, Cupa Romaniei, dupa ce a invins in finala competitiei formatia CSM Sportul Studentesc Bucuresti, scor 72-39 (36-19). ... CSM Targoviste recucereste Cupa Romaniei dupa o pauza de un sezon.
astazi, de la ora 18.00, urmand sa evolueze in deplasare, cu Chindia Targoviste, una dintre echipele care a aspirat si ea la locul 3 pana nu demult, partida contand pentru etapa a 27-a. "Mergem sa castigam la Targoviste, pentru ca trebuie sa ne atingem obiectul.
Grupa de juniori E (nascuti in 2001) a CSJ Stiinta U Craiova, antrenata de Valentin David (foto), a terminat pe locul secund la turneul zonal desfasurat la Targoviste in intervalul 16-20 mai.
Primul spectacol are loc in Capitala Romaniei (Bucuresti), al doilea se produce in capitala seculara a Tarii Romanesti (Targoviste), iar al treilea in "Capitala" Olteniei (Craiova).
Aglomeratie la Biserica Targului din Targoviste, unde sute de enoriasi au venit sa se inchine la icoana Sfintei Parascheva care plange. ... Preotul paroh al Bisericii Targului din Targoviste spune ca este a treia oara cand aceasta icoana ar fi inceput sa lacrimeze.
O fata de 17 ani a fost prinsa de jandarmi in timp ce consuma substante interzise langa un liceu din municipiul Targoviste. Jandarmii care parulau in zona unei scoli din Targoviste au observat intr-o masina mai multe persoane care fumau tigarete si care au devenit agitate la aparitia acestora.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
google-analytics.com