Cautare

2989 de rezultate pentru "thr marea nagra" (3.09 secunde)
La nici o luna de zile dupa ce a vandut trei hoteluri din statiunea Saturn cu circa 10 milioane euro, compania THR Marea Neagra anunta deja o noua sesiune de vanzari.
Surpriza de proportii la THR "Marea Neagra", una dintre cele mai mari societati turistice din sud-estul Europei.
SC Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra (THR) SA Eforie, condus de Linia Stan (foto) estimeaza pentru anul in curs un profit net de 5,77 milioane lei, de doua ori mai mic decat cel obtinut in 2008, potrivit unui comunicat transmis vineri Bursei.
THR Marea Neagra a relansat doua hoteluri de patru stele in statiunile Eforie Nord si Saturn. Compania "Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra" a deschis in mod oficial pe 10 iulie primele doua hoteluri de patru stele pe care le are in administrare:
Tot la capitolul suplimentari de forte pe litoral, de mentionat ca oamenii legii - detasati din alte judete - care vor actiona in Eforie au deja cazarea asigurata, in unitatile hoteliere apartinand THR Marea Neagra.
Societatea de Investitii Financiare (SIF) Transilvania a vandut saptamana trecuta 0,65% din capitalul Turism Hoteluri si Restaurante (THR) Marea Neagra, pentru 1,09 milioane de lei, la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Suma cu care THR Marea Neagra a vandut investitorilor, Complexul Dunarea Marea Neagra, este de 800 de mii de euro, fara TVA. "Pretul pe care l-a cerut THR in schimbul acestei cladiri este exagerat de mare, mai ales daca tinem cont de starea in care se afla complexul.
Dupa investitii in valoare de circa 6,5 milioane de euro, compania hoteliera THR Marea Neagra a inaugurat, la sfarsitul saptamanii, Complexul Cleopatra din Saturn, mai precis a fost vorba despre o relansare a unitatii, in conditiile in care hotelul a fost recalificat de la trei la patru stele.
Compania THR Marea Neagra a pus la dispozitie camere de hotel pentru 35 de politisti care vor actiona in Eforie Nord si Eforie Sud, dand astfel curs solicitarii primarului Ovidiu Brailoiu (foto).
"Marea Neagra" S.A. ... "Marea Neagra" S.A. ... "Marea Neagra" S.A. ... "Marea Neagra" S.A. ... "Marea Neagra" S.A. ... "Marea Neagra" S.A., Linica Stan, afirma ca banii rezultati din vanzarea activelor societatii vor fi reinvestiti in unitatile hoteliere si de alimentatie publica ramase. ... "Marea Neagra" S.A.
Ziarul Financiar informeaza :Proiectul autostrazii care va lega Marea Neagra de Marea Baltica, discutat in octombrie.
De asemenea, tot la ei mai puteti gasi si fuste indiene - intre 55 - 95 RON, costume - intre 150 - 300 RON, balerini Nagra din piele, traditionali indieni - la 70 RON, genti indiene - intre 45 - 75 RON, din bumbac, cu motive indiene.
Pana ieri, singurele puteri care controlau, intr-un relativ echilibru, Marea Neagra erau Rusia si Turcia. In plus, Turcia, ca principal beneficiar al Conventiei de la Montreux, controleaza stramtorile, deci nodul de legatura dintre Marea Neagra si Marea Mediterana.
Caietul de sarcini pentru licitatia de ieri fusese cumparat de o persoana fizica si de firmele THR Marea Neagra, Glina si Grand Plaza, insa la sedinta s-a prezentat numai ultima societate.
Pe litoral, SIF va continua sa vanda hotelurile de una si doua stele, cu banii obtinuti urmand sa suporte lucrarile de modernizare la celelalte unitati, scopul companiei fiind ridicarea tuturor hotelurilor pe care le detine in judetul Constanta prin intermediul THR Marea Neagra sa fie aduse la cel putin trei stele.
Aceasta suma este reprezentata de tranzactiile efectuate in general cu titluri Rompetrol, BRD si Turism, Hoteluri, Restaurante (THR) Marea Neagra.
Cel mai mult au scazut actiunile Bermas Suceava (BRM), care au pierdut 11,88%, urmate de cele de la Transilvania Constructii (COTR), cu o depreciere de 7,74%, si de cele ale THR Marea Neagra (EFO), care au scazut cu 7,48%.
Problema unei posibile invazii a muncitorilor din noile state care vor adera in 2007 a debutat pe la inceputul acestui an, cand un raport al Migrationwatch citat de "Daily Telegraph" si preluat de EurActiv a atras atentia ca Marea Britanie s-ar putea confrunta cu 300.000 de muncitori din Bulgaria si Romania.
La dana de pasageri a Portului Constanta a acostat vineri, 6 mai a.c., fregata franceza "La Motte-Picquet” care va efectua peste trei zile un exercitiu comun in Marea Neagra, cu fregatele romanesti "Marasesti” si "Regele Ferdinand”.
- Aveam niste tangente cu Marea Britanie, nu a fost o chestie pe care sa o urmaresc special, ci pur si simplu am avut niste prieteni, cunostinte care erau pe acolo si au spus ce ar fi bine sa vin sa vad.
google-analytics.com