Cautare

3873 de rezultate pentru "tenoseanu romulus craiova" (2.58 secunde)
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
Pe ordinea de zi a sedintei de ieri a Consiliului Local (CL) Craiova s-a aflat si un punct privind prezentarea scrisorii pe care primarul Olguta Vasilescu a primit-o recent din partea FRF, in legatura cu aceasta oferta.
Laurentiu Mironescu, Mircea Banias, Romulus Minca si Mihai Petre.
Aflu, cu amaraciune, ca a murit Romulus Rusan (Autor: Lucian Avramescu) Scriitorul Romulus Rusan, pe care l-am cunoscut bine inca din tineretea mea jurnalistica la Valcea, a incetat sa mai respire noaptea trecuta.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U" Craiova. ... Craiova este o entitate sportiva care functioneaza sub tutela Consiliului Judetean (CJ) Dolj, fiind deci finantata din bani publici.
Daca mie cineva imi spune ca PNL are un candidat care este credibil si cu el se pot castiga alegerile la Craiova, pot sa le spun colegilor mei ca este o masura mai buna.
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur.
Un barbat care are domiciliul in Craiova si-a cumparat, in urma cu cativa ani, o casa neterminata, situata la intrarea in comuna Carcea. ... "Toti vecinii mei platesc impozit la Carcea, eu de ce sa platesc la Craiova?
Gigantul american General Motors nu mai este interesat de achizitionarea uzinelor Daewoo din Craiova. Firma constructoare de masini din Detroit doreste insa in continuare sa achizitioneze motoarele fabricate la Craiova.
Furnizorul de scaune pentru autoturismele Ford B-Max care se vor produce in Banie, Johnson Controls, a inaugurat ieri noua fabrica de la Craiova, in prezenta a numeroase autoritati locale si centrale.
Romulus Minca. ... "Surpriza" Romulus Minca nu este tocmai o surpriza, avand in vedere faptul ca acesta isi dorea, inca din 2002-2003 sa candideze pentru Primaria Constanta.
Democratul Romulus Minca, inscris de ceva vreme in cursa interna de partid pentru desemnarea candidatului la Primaria Constanta, s-a aratat nemultumit de modul in care a fost redactat studiul sociologic platit de PD in acest sens.
Fostul democrat Romulus Minca si-a anuntat ieri intentia de a candida ca independent la Primaria Constanta. ... Desi nu a strans inca semnaturile de validare a candidaturii, Romulus Minca se dovedeste extrem de optimist, sustinand ca are sanse reale de a castiga primaria, intrucat oamenii doresc o schimbare.
Cu toate ca PD-L Constanta il sustine la sefia AJOFM pe Romulus Minca, Emilia Murineanu intentioneaza sa depuna si ea proiectul de management, pentru a ramane la conducerea institutiei.
Noul sef al Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca din Constanta, Romulus Florin Minca (foto), si-a serbat ieri, 9 iunie a. ... Totusi, dupa modelul "una calda, alta rece", Romulus Minca a avut parte, ieri, si de 10 minute oarecum jenante.
Romulus Eram vrea daune moraleAproape in fiecare zi apar elemente care intaresc faptul ca adresele in baza carora au fost retrasi banii din garantie au fost "fabricate". ... Fostul viceprimar Romulus Eram, cel a carei semnatura se afla pe adrese, sustine ca va solicita daune, intrucat i-a fost afectata imaginea.
Etnologul Romulus Vulcanescu sustine ca Dochia, fiica regelui Decebal, a inaintat in fruntea unei ostiri spre Sarmizegetusa, in ajutorul tatalui ei asediat in cetate.
Ultimele detalii ale contractului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Ford, privind privatizarea Automobile Craiova, urmeaza sa fie puse la punct în cursul zilei de astazi.
google-analytics.com