Cautare

1096 de rezultate pentru "targ universitate caini gratic" (2.92 secunde)
CAINI FARA STAPAN Eu nu spun ca o sa rezolv aceasta problema. ... o Incurajarea programelor de adoptie pentru reducerea numarului de caini de pe strada. ... absenta unui adapost incapator care sa ofere conditii decente de ingrijire, tratament si viata pentru caini.
Suntem tara cu cei mai multi caini vagabonzi si cu cele mai multe ONG-uri care se ocupa de ei. ... Cand ai un business, fundatie, etc cu caini, nu-i asa ca vrei mai multi caini, nu mai putini?", a mai scris Lucian Mindruta pe pagina personala a site-ului de socializare.
Ancheta in cazul unui copil din Timis mutilat de caini in urma cu un an si jumatate a ramas blocata Ancheta in cazul unui copil din Timis mutilat de caini in urma cu un an si jumatate a ramas blocata.
Am nepoti si am fost incoltita de caini de foarte multe ori. ... • http://www.estiri.ro/stire/actualitate/6/38294/caz-cutremurator-in-timis:-cainii-au-mancat-penisul-si-testiculele-unui-baietel-/0/ • http://videonews.antena3.ro/video/romania/ancheta-in-cazul-unui-copil-din-timis-mutilat-de-caini-in-urma-cu-un-an-si-jumatate-a-ramas-blocata.html • http://www.estiri.ro/stire/actualitate/6/38305/craiova-:-un-caine-maidanez-a-perforat-urechea-si-a-provocat-rani-la-cap-unui-copil-de-1-an-si-4-luni/0/ • D-na C.R.:
A avut curajul sa fie prima vedeta de la noi care a initiat un protest dupa ce un baietel de 4 ani a murit sfasiat de caini.
Tragedie in Constanta, unde un copil de 6 ani a fost ucis de caini. Baiatul din comuna Cotul Vaii a fost muscat de caini, iar atacul a fost fatal.
Mai mult, detinatorii de caini trebuie sa respecte niste reguli clare privind locurile pe unde ii pot plimba, masurile de siguranta pe care trebuie sa le aplice astfel incat patrupezii sa nu atenteze la integritatea celorlalti cetateni, curatenia stradala care trebuie pastrata, precum si alte reguli privind linistea publica, sanatatea animalelor si modul lor de intretinere.
Acum, insa, jde mii de reportaje pe seama unei tragedii - e adevarat, o tragedie regretabila, petrecuta in Bucuresti - un fel de "mana cereasca" pentru presa avida de senzational, pentru strainii care ne vad cu ochi rai si pun pe site-uri avertismente de genul "Aveti grija, in Romania, sunt multi caini vagabonzi pe strazi!".
Dincolo de fapt ca subiectul este exploatat la maxim, ca fiecare dintre cei cu raspundere isi gasesc rapid circumstante atenuante, remarc cum, dintr-o data, s-au intetit cazurile de caini care ataca persoane. ... Adica pana acum nu ne-am dat seama ca sunt prea multi caini comunitari?
Asigurarea e obligatorie pentru caini: Rottweiler, Pitbull, Mastiff O femeie a murit dupa ce a fost atacata de peste 20 de caini RCA-ul pentru caine e mai scump decat cel pentru masina
Matusa mea a lucrat ani de zile ca secretara in universitate, a vazut si auzit atat de multe la viata ei despre aceste manevre ilegale.
Comisia pentru efectuarea cercetarii prealabile in vederea declararii utilitatii publice pentru lucrarea de interes national "Magistrala 5 Metrou Drumul Taberei - Pantelimon - tronson Drumul Taberei - Universitate", formata din reprezentantii ministerelor Transporturilor, Dezvoltarii si de Finante, reprezentantii sectoarelor 1, 3, 5 si 6 si conducerea Primariei Municipiului Bucuresti - prin Primarul General prof.
"Tramvaiul va circula doar intre Ford si Universitate. Ca sa aiba unde sa intoarca, vom face la Universitate o bucla temporara.
Pasajul va fi realizat dupa modelul celui de la Universitate si va fi prevazut cu spatii pentru cafenea, magazine, dar si pentru spectacole. ... Pasajul, care va fi realizat dupa modelul celui de la Universitate, va fi prevazut cu cate 2 iesiri/intrari cu scari si lifturi pentru fiecare intersectie.
Magistrala 5 de metrou, tronsonul Universitate - Pantelimon, va avea 9 statii, acestea fiind construite la o distanta de aproximativ 500 de metri intre ele.
Maria Zapca si sotul ei participa la targul de produse traditionale si al mestesugarilor organizat la Universitate in luna decembrie.
Eu m-am nascut a doua oara aici, la aceasta universitate. ... Aceasta universitate m-a creat si m-a trimis in lume cu o misiune pe care nu am uitat-o si de fapt nu am plecat niciodata de aici.
Absolvent al Universitatii de Arte din Bucuresti, specializat in arte murale, tehnica mozaicului, cu inspiratie si talent, el a dat nastere unei serii de trei tablouri anti-fumat ce pot fi admirate in pasajul de la Universitate pana pe 26 martie. ... Am trei lucrari expuse in pasajul de la Universitate:
Emil Florescu participa in luna decembrie la targul de la Universitate cu tuica si palinca din Arges. "Venim la targul de la Universitate ca sa vedem daca produsele noastre sunt apreciate de consumatori si cum se situeaza comparativ cu alte produse.
Daca este sa ma refer la universitatea de unde vin si pe care cu mandrie o reprezint, as dori sa va transmit ca Universitatea din Oradea devine o universitate din ce in ce mai performanta, unde preocuparile pentru reforma si imbunatatirea performantei incep sa produc primele efecte.
google-analytics.com