Cautare

4364 de rezultate pentru "targ de produse ecologice" (3.70 secunde)
Incepand din prima jumatate a anului trecut, oltenii se pot lauda cu 12 produse atestate ca fiind traditionale.
Prin aceasta masura termenii de import si export pe relatia Uniunea Europeana au disparut complet din terminologia fiscala, ei fiind inlocuiti cu achizitii, respectiv livrari de produse din si catre celelalte tari comunitare.
Desi unele produse sunt mai ieftine în magazinele de cartier, cumparatorii nu se înghesuie.Comertul de la coltul strazii nu mai este o afacere înfloritoare, cum era în urma cu patru-cinci ani.
Incepand de sambata, 29 august, in curtea interioara a Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) se vor organiza piete volante la fiecare sfarsit de saptamana, dupa un protocol stabilit impreuna cu reprezentantii AGROSTAR.
In pragul aniversarii a 25 ani pe piata romaneasca, brandul ASEVI anunta rezultatele inregistrate in anul 2019 si planurile de extindere. Probabil cea mai mare categorie din piata produselor de larg consum nealimentare, cu un grad de penetrare de peste 90%, este reprezentata de detergenti.
Producatorii de masini foarte poluante ar putea plati o anumita suma de bani celor care produc matini ecologice.
Romanii isi pot petrece week-endurile la ferme ecologice. Si asta pentru ca Reteaua Internationala de Fermieri Ecologici WWOOF deschide prima filiala in Romania.
Unitatile turistice care ofera servicii ecologice ar putea fi scutite de plata impozitului pe venit sau profit pe o perioada de 10 ani, conform unui proiect de lege depus la Camera Deputatilor.
Va fi ultimul targ imobiliar al sezonului, cu peste 35 de firme expozante si 80 de proiecte rezidentiale din Bucuresti si din tara, dar si din strainatate, fiecare dintre expozanti promitand reduceri de Craciun care sa duca pretul locuintelor noi la cel mai mic nivel atins vreodata.
Liberalii sustin ca reprezentantii partidului de guvernamant le-au furat ideea organizarii unui targ cu produse traditionale in perioada sarbatorilor de sfarsit de an.
Editia de primavara 2014 a tIMOn - targul Imobiliar National, cea mai importanta expozitie de profil din Romania, va avea loc in perioada 24-27 aprilie in Piata Constitutiei.
La Palatul Parlamentului, in perioada 3-5 februarie 2017 are loc editia a XXII-a - primul targ dedicat Sezonului de nunti 2017.Suntem la inceput de sezon nou, iar mirii anului 2017 vor fi cu siguranta dornici sa afle direct de la specialisti:
Potrivit detelor furizate de Ministerul Economiei si Comertului, comertul exterior cu marfuri, in semestrul I 2006, a crescut cu 23,3%, fata de semestrul I 2005.
a fost prezenta recent cu un stand cu produse fara gluten si lactoza la evenimentul despre frumusete si combaterea acneei, prin diverse tratamente, organizat recent de Thea Haimovitz pe Strada Theodor Aman nr.
Satul romanesc trebuie sa-si pastreze traditiile si obiceiurile acum, in prag de aderare. ... De aceea, "kitshul si manelizarea satului romanesc vor fi descurajate", a completat ministrul.
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in colaborare cu Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a judetului Constanta, sub patronajul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale organizeaza, in zona Perla - Teatrul de Vara din Mamaia, cea de a XVII-a editie a Manifestarilor expozitionale si tehnico-profesionale Expoagroutil 2009, a declarat Mihai Daraban (foto), presedintele CCINA.
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic. ... Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres.
In perioada 30 martie-4 aprilie, la Mangalia se va desfasura primul eveniment gen "targ de cadouri" din acest an.
Anca Daniela Raiciu, Director Marketing la Hofigal, in urma cu cativa ani, intr-un week-end, in Pavilionul C 4 de la Romexpo, la targul Nutraceutica. Hofigal avea la acel targ un stand cu suplimente alimentare, carti si produse cosmetice pe baza de plante.
Targ de confectii - producatori romani - 23 - 27 octombrie Kilipirim - targ de carte cu discount si la etaj Targ de Spiritualitate si Terapii complementare "A noua dimensiune" 30 octombrie - 3 noiembrie Make-up Fest - 9 - 10 noiembrie Bijuterie de Autor - 16 - 17 noiembrie Targ Vintage - 23 - 24 noiembrie Targul Cadourilor de Craciun - 29 noiembrie - 24 decembrie.
google-analytics.com