Cautare

43542 de rezultate pentru "sunt barbat si am un transplant de rinichii pot avea un copil" (3.87 secunde)
De ce gripa este mai complicata si mai frecventa la copii (Autoare: Magda Marincovici / mariustuca.ro) In perioadele de epidemie, un copil din trei si un adult din 10 fac gripa.
In perioada 06.11.2010 - 23.03.2011, politisti ai Sectiei 3 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au documentat activitatea unei grupari infractionale, specializata in comiterea infractiunilor de talharie, furt, santaj, prostitutie si proxenetism.
Un barbat a fost gasit mort pe plaja. ... Politistii au deschis o ancheta dupa ce un barbat a fost gasit mort pe plaja din statiune, existand indicii ca ar fi fost batut crunt si ulterior abandonat.
De ce in sarcina esti predispusa la anemie? ... Explicatia este data de faptul ca in aceasta perioada volumul de sange al corpului creste cu aproape 50% si este nevoie de mai mult fier pentru a produce o cantitate crescuta de hemoglobina.
O fi baietel destept sau fetita cu ochii mari si fermecatori? ... Unde sa gasim raspunsul sau o multime de teorii decit la Desprecopii.com?
Cand e prea tarziu pentru a face un copil? Cele mai noi descoperiri (Continuare) De ce sunt atat de raspandite aceste informatii eronate?
De Ce News : De ce devin femeile infidele Femeile, la fel ca și barbatii, manifesta predispozitie la a insela, deși motivele pentru care acestea s-ar arunca intr-o aventura sexuala par a fi mai profunde.
Numarul cazurilor de coronavirus din Romania a urcat la 38, dupa ce miercuri au fost confirmate noua noi cazuri de coronavirus. In acest timp, autoritatile au anuntat mai multe masuri restrictive in incercarea de a limita raspandirea virusului.
De ce unii copii fac gripe severe (Autoare : ... o mutatie genetica lasa organismul fara aparare in fata virusului gripal O mutatie genetica ar putea fi cauza formelor foarte severe de gripa depistate la copil, sustine un recent studio franco-american, prezentat in editia online Le Point.
SI BLONDELE GANDESC: ... 5 activitati sub 20 de lei (Autoare:
Magda Marincovici) Pacientul, un barbat de 69 de ani, care a trait 9 luni cu inima artificiala Carmat, a decedat, sambata, 2 mai, anunta Francetvinfo.fr. ... Implantul de inima artificiala Carmat reproduce foarte bine bataile unei inimi naturale. Si, totusi, chiar cu aceste rezultate, speranta nu moare.
Povestea fetitei violate de propriul unchi s-a transformat intr-o adevarata isterie nationala, pe care ai nostri, in goana nebuna dupa senzational, au transbordat-o peste granite. Ma refer la poveste si la insistenta reporterilor din Romania de a smulge declaratii medicilor din Anglia care au operat-o.
Un copil de numai 17 ani a ajuns in arestul Politiei, iar acolo va sta 20 de zile de acum incolo pentru ca a falsificat niste bani.
Un agent de politie din Oravita a accidentat un copil de 11 ani. Politistul mergea impreuna cu un coleg la o cercetare intr-un alt caz.
In zilele caniculare, mai vulnerabili sunt varstnicii si copiii, cardiacii, diabeticii, obezii suferinzii de boli psihice (Autor: Magda Marincovici) A consuma lichide si alimente foarte reci ori a face dusuri foarte reci, in mod paradoxal, nu sunt recomandarile cele mai inspirate pentru a face fata caniculei.
Cliseul ne spune ca o pisica are 9 vieti, insa longevitatea lor tine de mai multe aspecte decat de folclor. Internetul este plin de exemple de pisici care au ajuns la varsta de 20 sau chiar 30 de ani.
Tatal lui Emil Boc a declarat corespondentului Mediafx ca ii doreste acestuia "sa fie barbat in Guvern" la fel cum a fost la Primaria Clujului, iar mama lui spera ca fiul ei sa aiba timp sa isi sune parintii. "Sa fie barbat in adevaratul sens al cuvantului.
Cazul socant care s-a petrecut la Bistrita ne lasa, as vrea sa cred, tuturor un gust amar. Este incredibil ca moartea unui copil ii poate face pe unii sa spuna "Ei si ce! Un tigan in minus!".
Pleoapele inflamate apar atunci cand exista o umflatura sau exces de lichid in tesuturile conjunctive din jurul ochilor. Atat pleoapele superioare, cat si cele inferioare sunt afectate, iar in anumite cazuri poti simti dureri la nivelul ochilor.
Teatrul Tandarica va asteapta in perioada 30 mai - 6 iunie 2014 la cea de-a treia editie a FESTIVALULUI de VARA "TEATRU, STRADA SI COPIL", un maraton al spectacolelor pentru cei mici si pentru cei mari.
google-analytics.com