Cautare

61327 de rezultate pentru "stirile protv iasi din 15 092010" (5.57 secunde)
Astfel, Tariceanu a avut 27 de aparitii la stirile difuzate de postul Antena 3, in perioada analizata, 24 de prezente in stirile Realitatea TV, 15 prezente in stirile de la Antena 1, 14 - la Pro TV si 11 - la "Jurnalul TVR".
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Ce se intampla la PROTV si DIGI? ... CNA a tras obloanele la OTV-ul lui Dan Diaconescu, PROTV-ul are si el probleme dupa ce boss-ul Adrian Sarbu a parasit postul pe care l-a creat, iar miscari importante se produc si la DigiTV.
Pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, presedintele Romaniei Traian Basescu si presedintele Senatului Mircea Geoana au participat duminica, la manifestarile oficiale dedicate implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane.
- Si din cele 25, se mai si defecteaza. ... - Si din cei 70 probabil ca sunt si persoane mai in varsta. - Da, din acestia, in 10 ani se mai pensioneaza 30. ... IRO Iasi e fantastic, dar nu are profesor de radioterapie care sa poata educa specialisti.
Liderul PDL Iasi Mihaela Popa a demisionat din functie Presedintele interimar al organizatiei judetene PDL Iasi, senatorul Mihaela Popa, a anuntat, astazi, ca a demisionat din functie, pe fondul tensiunilor din filiala, transmite NewsIn.
Steaua - Manchester City, marti, 21:45, la ProTV! SHOW-ul incepe la 20:30 la ProTV! ... Cu o seara inainte de meciul cu Steaua, Pep Guardiola a facut al saptelea transfer din aceasta vara! ... Hart nu a fost folosit in prima etapa din Premier League, contra lui Sunderland.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
Liderii PNL si PSD participa impreuna astazi la festivitatile organizate la Iasi, cu ocazia Unirii Principatelor Romane. La evenimentele organizate pe 24 ianuarie la Iasi participa presedintele Traian Basescu, membri ai Guvernului si parlamentari, dar si oficialitati locale.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Cei 1.375.749 de vizitatori unici din luna iunie fac din site-ul www.stirileprotv.ro liderul site-urilor generaliste de stiri din Romania si locul 4 in clasamentul general, cea mai buna pozitie din istoria site-ului.
• Sondajul arata, pe de o parte, ca in opinia celor mai multi respondenti stirile TVR 1 se caracterizeaza prin obiectivitate (66% dintre respondenti, mai mult decat Antena 1 si Pro TV - 59%), impartialitate (53%, la egalitate cu Pro TV) si acopera agenda cetateanului (71%, mult mai mult decat alte posturi), in timp ce Stirile Pro TV sunt considerate de cei mai multi drept cele mai credibile.
STIRILE PROTV informeaza: ... Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV.
Presedintele Traian Basescu a fost huiduit la manifestarile de la Iasi Multimea a strigat la Iasi: ... Sunt convins ca respectul de sine ne va duce la situatia de a fi respectat in Europa." In jurul orei 10:00, presedintele Traian Basescu a sosit la Iasi.
Daniel Constantin si Dan Voiculescu, in "vizita de curtoazie" la Constantin Simirad Liderul PC, Daniel Constantin, si Dan Voiculescu s-au intalnit duminica la Iasi, cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Constantin Simirad, liderii locali conservatori sustinand ca a fost o "vizita de curtoazie", nefiind luata in discutie eventuala candidatura a lui Simirad pe listele PC.
INTERVIU LA "DUPA 20 DE ANI" Romanii care vor circula pe autostrada Comarnic-Brasov (58 km), care urmeaza sa fie realizata prin concesiune, vor plati o taxa de autostrada fie prin trimiterea unui SMS, fie prin achizitia unui cod de bare sau a unei viniete din benzinarii, asa cum in prezent soferii isi cumpara rovinieta pentru circulatia pe drumurile nationale.
Compania americana de media, Central European Media Enterprises (CME), a anuntat organizarea unei unitati de business care reuneste operatiunile din Cehia, Slovacia si Romania si numirea lui Adrian Sarbu in fruntea acestei noi structuri.
Stirile ProTV - iLike IT cu George Buhnici. ... Siri si Iris George Buhnici a spus iLike IT pentru prima data in direct in cadrul Stirilor ProTV de la ora 7, care sunt acum LIVE si pe mobil, la adresa m.stirileprotv.ro.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Iasi - Un oras al pelerinilor de Sfanta Cuvioasa Parascheva", pe care o puteti citi in continuare.
Sustinerea orasului Iasi la titlul de Capitala culturala europeana. ... Titlul de Capitala Europeana a Culturii este unul conferit de Parlamentul European unui oras sau mai multora pentru un an, fiind de fapt parte a unui program amplu la nivel european care se desfasoara din 1985.
google-analytics.com