Cautare

893 de rezultate pentru "spitalul" (3.59 secunde)
Consilierii locali ai municipiului Targu Jiu au aprobat un proiect de hotarare prin care va fi alocata suma de peste 2,3 miliarde de lei vechi pentru amenajarea unei parcari la Spitalul Judetean Targu Jiu.
Femeia a fost transportata de soferul masinii care a accidentat-o la Spitalul Elias, unde se afla sub supraveghere medicala.
Daca nu vor aparea complicatii, este posibil ca premierul sa paraseasca spitalul in cel mult doua zile dupa operatie, urmand ca recuperarea sa fie facuta in tara, sub supravegherea medicilor romani. ... In urma investigatiilor de la Spitalul Elias, s-a constatat ca Tariceanu a suferit o entorsa la genunchiul stang.
Apararea ceruse includerea in dosar a faptului ca acuzatii fusesera torturati, precum si a unui raport realizat de experti, potrivit caruia cauzele epidemiei de SIDA din spitalul din Benghazi ar fi fost conditiile precare de igiena.
Asa se face ca primarul comunei Crucea a fost internat cateva zile, din cauza unei probleme neurologice minore, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. ... Datorita stresului si oboselii, primarul comunei Crucea s-a prezentat in cursul zilei de vineri, 5 ianuarie, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.
Este clar ca lucrarile nu pot fi incheiate pina la sfirsitul anului, iar spitalul ramine cu banii necheltuiti, insa asta nu inseamna ca managementul a fost prost", conchide Paul Ichim.
Este vorba despre mizeria intalnita in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, cu precadere in Sectia de Obstetrica-Ginecologie", se arata intr-un comunicat de presa al OTRM Constanta, semnat de presedintele organizatiei, Catalin Boboc.
Barbatul a fost dus rapid la Spitalul din Tecuci, unde insa starea lui s-a agravat si s-a luat decizia transferarii la Spitalul Clinic de Urgenta in sectia Reanimare.
Presedintele Traian Basescu s-a internat in cursul serii de vineri la Spitalul Militar pentru analize premergatoare, operatia prin care trebuie sa scape de "gusa polinodulara fara manifestari clinice de tireotoxicoza" fiind progaramata in cursul zilei de sambata.
"Ma aflu la Spitalul Mangalia, unde reprezentantii ministerului au demarat in aceasta zi (n.
La Spitalul Judetean, de exemplu, s-au cheltuit 1,1 milioane de lei pentru amenajarea intrarii, lucrare realizata in trei luni si "impodobita" cu granit, termopane de import, fotolii din piele si plasme, dar care iarna face ca angajatii sa se imbolnaveasca din cauza frigului, iar vara sa se sufoce de cald.
In caz contrar, se va putea ajunge in contencios, fapt care va putea bloca activitatea unitatilor spitalicesti, printre care si Spitalul Judetean.
Am apreciat mobilizarea cetatenilor din Codlea, care si-au aparat dreptul de a avea spitalul de care au nevoie in comunitatea lor. Ei bine, chiar si cu o decizie a justitiei, Guvernul refuza sa redeschida spitalul.
Cel putin la nivel declarativ, el a precizat ca CJ va moderniza mai multe obiective de la Spitalul Judetean de Urgenta, cum ar fi lifturile, parcul din zona sau policlinica.
Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a murit la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat.
In cursul acestui an se va incepe asfaltarea pe strazile Dogariei, Carol Davila, Bulevardul Cosbuc, in zona cuprinsa intre strazile Henri Coanda si Stefan cel Mare, Traian, in zona dintre Strada Basarabiei si Spitalul 3, pe drumul de centura al satului Filesti.
Spitalul de Urgenta Craiova e de multe ori gazda unui spectacol nu tocmai placut:
La sase dintre spitalele gorjene situatia este destul de clara, insa la Spitalul Judetean Gorj si Spitalul Orasenesc Novaci va trebui desemnati directori cu delegare, pentru ca medicul Creola Enoiu nu s-a prezentat la concurs, iar candidatul la sefia Spitalului din Novaci a picat examenul.
Lucrarile de renovare incepute acum doua luni la Spitalul din Craiova cu bani de la consiliul judetean se apropie de final. ... Spitalul de Urgenta a scos deja la concurs sase posturi (unul de specialist in medicina de urgenta si cinci posturi pentru medici rezidenti).
Cert e ca, indiferent de hotaririle pronuntate in toate aceste dosare, Spitalul de Urgenta isi va achita datoriile dupa ce va primi banii de la ministerul de resort.
google-analytics.com