Nu mai este un secret pentru nimeni ca cel mai mare spital din Galati se confrunta cu serioase probleme, printre cele mai grave numarindu-se evacuarea fluidelor si igienizarea spatiilor. Doctorul Paul Ichim sustine insa ca actuala conducere a Spitalului de Urgenta nu poate fi facuta responsabila totalmente de aceasta situatie, intrucit nu a putut sa rezolve problemele aparute decit in masura fondurilor primite.

"Cele mai grave probleme sint, la ora actuala, tasarea si lifturile. Nu poti sa acuzi conducerea spitalului de management prost in cheltuirea banilor primiti de la Consiliul Judetului atit timp cit toata procedura maninca extrem de mult timp. Mai intii se efectueaza studiile de fezabilitate, iar in prezent se efectueaza 14 astfel de studii, pornind de la eliminarea fluidelor si pina la igienizarea laboratoarelor, a sectiilor si blocului operator", a precizat consilierul judetean PNL, Paul Ichim.

Ulterior consilierii judeteni vor fi chemati sa se pronunte asupra proiectului tehnic, urmind ca apoi sa fie obtinute aprobarile de licitatie. "Cert e ca, pina cind are loc licitatia, te trezesti ca ai ajuns in luna septembrie si nu ai inceput inca lucrarile. Este clar ca lucrarile nu pot fi incheiate pina la sfirsitul anului, iar spitalul ramine cu banii necheltuiti, insa asta nu inseamna ca managementul a fost prost", conchide Paul Ichim.