Cautare

2260 de rezultate pentru "sorin stefanescu" (2.58 secunde)
SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) DE CE S-A DISTRUS ECONOMIC, OLTENITA? SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... Sorin Danciu: ... SORIN DANCIU:
SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR Este cunoscuta preocuparea profesorului Sorin Danciu de a alcatui o adevarata arhiva de aur a personalitatilor care au vizitat, de-a lungul timpului, Calarasiul. ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU:
Stiripe surse.ro / Sorin Oprescu, suspect de cancer! ... Cristi Selaru, Redactor Sorin Oprescu este suspect de cancer! ... Avocatii lui Sorin Oprescu vor merge in scurt timp la arestul central sa puna la punct strategia pentru a-l scoate cu orice pret din arest.
Vicepresedintele acestei filiale, Codrin Stefanescu a declarat ieri ca organizatia este pregatita in orice moment pentru un Congres extraordinar, dar o decizie in acest sens nu poate fi aprobata decat de Biroul executiv al acesteia.
Liderul PC Dan Voiculescu a purtat in ultima luna negocieri cu Adrian Nastase, caruia i-a rezervat pozitia de presedinte executiv al conservatorilor, desi fostul prim-ministru mai spera intr-o revenire in forta in PSD.
Motiunea anti-Macovei, care va fi dezbatuta marti, capata pe zi ce trece o miza din ce in ce mai mare pentru clasa politica.
Secretarul general-adjunct al PC, Codrin Stefanescu, a anuntat intentia conservatorilor de a-si impune "silentio stampa" pe perioada cat liderul Dan Voiculescu este presedintele Comisiei de ancheta a sefului statului.
Secretarul general adjunct al PC Codrin Stefanescu a declarat ieri ca el si mai multi colegi din partid considera utopica restructurarea Guvernului si ca cel mai probabil PC va incepe sa stranga semnaturi pentru o motiune de cenzura.
Potrivit acestuia, daca motivul demisiilor celor doi deputati ar fi fost excluderea lui Codrin Stefanescu si Mircea Chelaru din partid, atunci acestia ar fi exprimat un punct de vedere in interiorul PC in acest sens.
Un raport cu motivele suspendarii presedintelui Basescu, in lucru la departamentul juridic din PSD Departamentul juridic din PSD va finaliza un raport care va contine toate motivele legale care pot sta la baza suspendarii presedintelui, a anuntat luni secretarul Consiliului National al partidului, Codrin Stefanescu.
Alexandru, Vasile Gherasim, Gabriel Biris (Forta Civica), Alex Stefanescu (PNTCD), Sandra Pralong (PNTCD), Gheorghe Udriste, Mircea Raicu, Cristina Traila, Dan Cristian Popescu (Forta Civica).Theodor Paleologu, candidat intr-un colegiu de deputat din sectorul 2, le-a spus ziaristilor ca nu are emotii, ca este "stoic" si ca a aflat de dimineata ca il va avea drept contracandidat, de la USL, pe "domnul Budurescu".
La cererea partilor, banca trebuie sa elibereze acel înscris pentru a scoate apartamentul de sub ipoteca“, a precizat notarul craiovean Floriana Stefanescu.
La cererea partilor, banca trebuie sa elibereze acel înscris pentru a scoate apartamentul de sub ipoteca“, a precizat notarul craiovean Floriana Stefanescu.
Dupa Palatul Parlamentului, unde Manuela GOLESCU a primit distinctia Mihai EMINESCU, a urmat un spectacol extraordinar cu actrita Manuela GOLESCU si maestrul Eusebiu STEFANESCU, cu participarea grupul BREVIS CVARTET, la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti, duminica, 13 ianuarie 2013, ora 19.30.
La eveniment au luat cuvantul Alex Stefanescu si Mircea Martin; seara s-a incheiat cu un moment de jazz, pentru ca si proza lui Razvan Petrescu a fost numita "un concert de jazz din cuvinte" (Alex Stefanescu).
Ion Luca Caragiale, Barbu Stefanescu Delavrancea, Camil Petrescu, Tudor Musatescu, Mircea Stefanescu, Victor Ion Popa, Victor Eftimiu, Mihail Sebastian, Aurel Baranga, Alexandru Mirodan si universale:
Incepand cu ora 18,00, muzica veche romaneasca este adusa in parc de Orchestra MundiColour (solista Ana Cebotari), in concertul "Limba Noastra", iar de la ora 19,00 actorul Dorel Visan, invitatul special al serii, va recita poezii de Lucian Blaga, acompaniat de flautistul Ion Bogdan Stefanescu.
STEFANESCU,ALEX Viziune cu Gabriela Negreanu, Romania literara, nr. ... STEFANESCU,ALEX Gabriela Negreanu - totul sau nimic, Cultura, nr. 270, 2010.
PSD Calarasi/Marius Dulce, candidatul la functia de primar al municipiului Calarasi PSD Calarasi si-a anuntat candidatul pentru Primaria Municipiului Calarasi in prezenta Ecaterinei Andronescu si a lui Codrin Stefanescu.
In cadrul unei conferinte de presa, sustinuta la sediul PSD Calarasi pentru anuntarea oficiala a candidatilor de la locale, Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a avut un discurs destul de taios la adresa unuia dintre candidati, primarul in functie, Daniel Stefan Dragulin.
google-analytics.com