Cautare

62340 de rezultate pentru "scolile din poiana mare" (6.18 secunde)
Actiuni in perioada 9-13 noiembrie 2012 Senatorul Toni Grebla, insotit de staful sau de campanie, s-a intalnit in perioada 9-11 noiembrie cu alegatorii din Jupanesti, Carbunesti, Turburea, Scoarta, Albeni si Prigoria.
La aceasta ora, cele mai mari probleme din cazua zapezii au fost semnalate pe raza localitatii Cheia, unde traficul este blocat. ... Alti soferi s-au intors din drum. ... Din fericire, nimeni nu a fost ranit. ... Circulatia pe DN1, intre Brasov si Predeal se desfasoara cu dificultate din cauza ninsorii abundente.
Liderii PNL si PD s-au certat, din nou, in sedinta de ieri a Consiliului National de Conducere al Aliantei, in urma declaratiilor presedintelui Traian Basescu, care a spus ca nu este oportuna schimbarea presedintilor CJ pana in 2008.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost primita cu huiduieli la a XIII-a editie a Festivalului de Jazz de la Garana, din judetul Caras-Severin. Udrea a avut, sambata, intalniri cu autoritatile locale din Caras-Severin si cu operatorii de turism din zona.
Aproximativ 40.000 de turisti din Republica Moldova vor veni in acest an in Romania, in crestere cu 30% fata de nivelul din 2007, sustine Mariana Iuga, seful Biroului de Turism al Romaniei la Chisinau.
Poiana Florilor are loc o altercatie. ... Poiana Florilor se afla un tanar, identificat in persoana lui G. Anton de 20 de ani, din Bucuresti, care prezenta mai multe plagi injunghiate la nivelul corpului. ... George Georgescu din sectorul 4, a fost prins si imobilizat G.
Angajatul unei banci din Suceava suspectat ca a furat aproape 200.000 de lei din seif, adica doua miliarde in bani vechi, a fost prins joi seara, la Brasov. Bancherul a fost retinut impreuna cu iubita lui intr-o camera de hotel din Poiana Brasov.
Vasile Dancu, Miron Mitrea, Ioan Rus, Adrian Severin si Madalin Voicu au fost criticati, de unii participanti la reuniunea informala a unor lideri PSD, din Poiana Brasov, au declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, surse participante la discutii.
Cel mai scump in Poiana Brasov, ca in fiecare an. ... Agentii de turism spun ca Poiana Brasov ramane si in acest an una dintre cele mai scumpe statiuni montane de Revelion. ... Din totalul locurilor de cazare din statiune, pentru Revelion s-au rezervat pana acum doar 10%.
Ceremonia de inchidere a celei de-a 11-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc vineri seara, la Medal Plaza, in Poiana Brasov, prilej cu care a fost coborat drapelul olimpic de pe catarg si a fost stinsa flacara olimpica.
Discutiile din cadrul sedintei Colegiului Director s-au centrat pe redefinirea ideologica a PD-L, vicepresedintele Sorin Frunzaverde vorbind despre necesitatea schimbarii numelui si a siglei partidului precum si despre clarificarea doctrinara, spre curentul popular si eliminarea celui liberal.
Potrivit sursei citate, politistii brasoveni au luat masura restrictionarii traficului dinspre Brasov catre Poiana Brasov, pe DN 1E, deoarece parcarile din statiune sunt pline. Accesul catre Poiana Brasov este permis pe masura ce alte autovehicule parasesc statiunea, se mai arata in comunicatul de presa.
Saptamana trecuta au aparut primele rezultate in urma simularilor organizate pentru probele din cadrul examenului de bacalaureat. ... Potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei, anul trecut doar 66% dintre absolventii de clasa a XII-a au promovat examenul de bacalaureat, dintre care 73% din promotia 2014-2015, iar 27% din promotiile anterioare.
Inca avem un examen de admitere la Academia de Politie si la scolile de politie si jandarmi irelevant si rudimentar, de tip grila, cu putine materii de examen, in conditiile in care concurenta la asemenea scoli este foarte mare si s-ar putea selecta tineri valorosi si dedicati acestor profesiuni.
Cei trei consilieri ai primarului, carora craiovenii le-au platit din 2005 salarii de aproape 300 de milioane de lei, nu au realizat mare lucru din functiile in care au fost numiti.
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
"O problema grava cu care ne confruntam in judetul Dolj, cu care insa se confrunta si oficialitatile din tari foarte dezvoltate (din Canada pana in Noua Zeelanda), este cea a muncii fara forme legale. De la acest fenomen pleaca toate problemele din societatea actuala, efectele le simtim cu totii.
Firmele care lucreaza cu clienti din strainatate sunt nevoite sa renunte la contracte de milioane de euro, pentru ca nu au suficient personal. In paralel, s-au dezvoltat puternic scolile de IT, unde se inscriu zeci de persoane, care vor sa-si schimbe meseria.
La finalul lunii septembrie, membrii Fonetic Quintet, in parteneriat cu ArCub, au inceput un program de ore de muzica clasica in scolile din sectorul 5.
Semnalul de alarma tras de Consiliul de Concurenta referitor la instalarea Internetului in scolile romanesti a provocat valuri la nivelul factorilor decizionali ai Romtelecom, care au decis atat limpezirea situatiei, dar au determinat si anumite medii sa recunoasca faptul ca au gresit atunci cand s-au grabit sa arate cu degetul catre operatorul de telefonie.
google-analytics.com