Cautare

1090 de rezultate pentru "scoli postliceale prahova" (2.55 secunde)
Presedintele PC Prahova pleaca de la premisa ca, in prezent, lumea politica romaneasca este impartita in cei "buni" care-l sustin pe presedintele Basescu si cei "rai" care sunt opozantii presedintelui, iar PC se numara printre "rai".
Presedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar de duminica trecuta in fata deputatului Daniela Popa, contesta rezultatele alegerilor din PC.
Avramescu a fost cooptat in organizatia de Prahova a PD-L, iar astazi a fost anuntat oficial drept candidat la colegiul uninominal din localitatea Mizil.
El a fost ales senator intr-un colegiu din judetul Prahova. ... 21 mai 1974, casatorit - un copil) a fost editor al cotidianului "Republicanul" si al saptamanalului "Monitorul de Prahova".
Iasi, Timis si Prahova. ... "La Prahova, senatorii Iulian Badescu si Georgica Severin sunt nemultumiti ca nu-i lasa Roberta Anastase sa-si vada de treburi", a spus un pedelist.
PDL este dispus sa o sacrifice si sa ii ofere sefia CJ Prahova Potrivit site-ului pesurse.ro pedelistii nu sunt de acord s-o schimbe pe Roberta Anastase de dragul opozitiei.
La Prahova, vulnerabilitatea PDL ar fi marea popularitate a sefului CJ Prahova, Mircea Cozma, ce va obtine fara emotii un nou mandat.
El mai cere capul liderilor organizatiilor unde PSD a pierdut alegerile, cum sunt cele din Cluj, Brasov, Bistrita, Timis, Covasna, Prahova, Constanta, Bucuresti sau Ilfov.
Din numarul total de locuinte, 64 vor fi construite in Rosiorii de Vede, judetul Teleorman, 60 vor fi in orasul Valenii de Munte din Prahova, in timp ce la Falticeni, Suceava, vor fi construite 56 de locuinte.
CAP Consortium Autostrada Prahova; ... Consortiul pentru Autostrada Prahova; Consortiul Stradacia; J&P Avax-Athena-Macquarie Brasov Consortium; Eiffage-Vegyepszer Konzereium; Comarnic-Brasov Motorway Consortium (FCC) Construccion SA-Alpine-Astaldi;
Cod Portocaliu - in intervalul 7 februarie, ora 12:00 - 8 februarie, ora 20:00 in judetele Giurgiu, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea si Ilfov (inclusiv in municipiul Bucuresti) va ninge abundent si va fi viscol puternic, determinand diminuarea semnificativa a vizibilitatii si troienirea zapezii.
Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. ... este vorba de judetele:Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea, Constanta.
Muzeul Pietrei din Sangeru, vandalizat In timp ce Lucian Avramescu se afla intr-o emisiune la Antena 3 Muzeul Pietrei din Sangeru-Prahova, donatie publica a poetului Lucian Avramescu, a fost vandalizat in noaptea de sambata spre duminica in timp ce poetul discuta la emisiunea Panorama de la Antena 3 despre ultimele ispravi ale lui Traian Basescu.
Donez teren de casa in Prahova (Autor: LUCIAN AVRAMESCU) Nu, nu-i o gluma. In urma cu niste ani am donat 3000 de metri patrati, apoi 9000 de metri patrati, pe un varf minunat de deal, acolo unde bunicul meu, Victor Avramescu, avea crama, Clubului Roman de Presa.
Lucrarile prezente la Calarasi prin bunavointa autorului si a organizatorului pentru Romania - Directia Judeteana pentru Cultura Prahova, au mai fost expuse incepand cu anul 2013 la Castelul Pelisor si la Muzeul Satului din Bucuresti.
Cuza, clasa a IX-a B, Ploiesi, judetul Prahova - Maria-Iuliana Ciocarlan, Colegiul National Calistrat Hogas, clasa a VIII-a, Piatra Neamt.
1.000 de piese de arta taraneasca Undeva in Prahova, la 46 de kilometri de Ploiesti, in comuna Sangeru, se afla muzeul pietrei. ... Poetul a ramas puternic atasat de satul nasterii sale, Sangeru -Prahova, despre care spune, mai in gluma, mai in serios, ca este centrul pamantului.
Suceava - incondeiat de oua vineri, sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Marinescu Dan, din Ploiesti, jud Prahova - realizare tablouri din flori naturale - vineri orele 14, 00-18, 00 Ateliere de creativitate pentru copii sambata si duminica:
De asemenea, din aceasta dupa-amiaza, ora 16, si pana joi, la ora 10, judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau vor fi sub cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata si caderi importante de apa.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
google-analytics.com