Cautare

2934 de rezultate pentru "scoli post liceale" (3.21 secunde)
Ca sa dea o proba in fata romanilor ca nu are nivel nici de contabila cu studii liceale? Ma refer la gafa cu factura, lansata de S.
Printre acestea din urma, reducerea impozitului pe salarii, cresterea pensiilor cu 50%, cresterea subventiilor pe hectar la 4,5 milioane, 100.000 de burse de continuare a studiilor liceale, reducerea impozitului pe profit de la 25% la 16%, mai multi bani pentru oameni prin gestionarea eficienta a finantelor si, nu in ultimul rind, continuarea programelor realizate de Guvern intre 2001 - 2004.
Aici tocmai soseau presedintii celor cinci sectii de votare, insotiti de seful de post Mircea Festeu, pentru a ridica buletinele de vot.
Dick a declarat agentiei de presa The Huffington Post: ... Dupa aceasta a efectuat un stagiu de cercetare post-doctorala si de predare la Harvard College Observatory si la MIT, iar la ora actuala este astronom al observatorului Vaticanului.
Videanu a creat un post special la Paris pentru dl Syda! Asa cum a creat si pentru baiatul lui Pogea, trimis la Bruxelles, ori pentru fata secretarei de stat din minister, trimisa pe un post similar cu al lui Syda, dar la Montevideo, ca e mai exotic!
Fostul subprefect de Dolj, Ionel Ciobotea, dat afara din post, a castigat procesul cu Ministerul Administratiei si Internelor si s-a reintors in functie.
Fostul subprefect de Dolj, Ionel Ciobotea, dat afara din post, a castigat procesul cu Ministerul Administratiei si Internelor si s-a reintors in functie.
Un post care, in Romania, sprijinea puternic, in acei ani, instalarea unui regim democratic, sutinea in mod deosebit opozitia formata din partidele istorice si combatea zbaterile fostilor comunisti si securisti pentru prezervarea privilegiilor.
Uniunea Social Liberala (USL) mizeaza la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe 406 candidati in intreaga tara, intre care se regasesc un fost premier, jurnalisti, patronul unui post de televiziune, un consilier al premierului Victor Ponta, 12 ministri ai Cabinetului sau si o serie de actuali parlamentari.
La Neamt, pesedistii locului sunt nemultumiti de faptul ca presedintele Consiliului Judetean, Culita Tarata, isi doreste sefia organizatiei judetene, in pofida faptului ca UNPR-istii ar fi indrituiti doar la un post de vicepresedinte.
Astfel, este vorba despre un post de director de societate comerciala, un post de asistent director, un post de inginer montaj, un post de inginer constructii civile si industriale, un post de auditor intern.
Aplic pentru un post de operator de baza. Sunt student la Ingineria Sistemelor Electromagnetice si sper sa obtin un post la Ford", a spus Cosmin Fotea, de 21 de ani, din Craiova.
Integralist in ultimele trei jocuri, Cristea a revenit in atentie, in special datorita faptului ca a acoperit un post inedit, cel de fundas stanga. "Ma simt destul de bine si pe acest post, am mai jucat fundas stanga si la Alba Iulia.
Piata Taraneasca va asteapta la acest sfarsit de primavara la un festin gastronomic de post dar si de dulce, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, vineri, sambata si duminica, intre orele 10, 00 si 18, 00.
Cele mai multe discutii au aparut la organigrama Muzeului de Stiintele Naturii, unde se infiinta un post de director coordonator, precum si un post de referent si doua posturi de muncitori sezonieri.
Sublocotenentul post-mortem Remus Branzan a facut parte din Brigada 10 Geniu, primul contingent militar din tara noastra care a participat la o misiune internationala de mentinere a pacii, in Bosnia si Hertegovina.
Dobrescu Dupa un doctorat la Paris sub conducerea unui mare matematician, Eugen Dobrescu se intoarce la Bucuresti, unde detinea un post de asistent la Universitate. ... I se ofera ca loc de munca un post de maturator de strada.
Popescu Baleni, prefectul judetului Ialomita, se vor intocmi lucrarile necesare pentru infiintarea in localitate a unei scoli de pilotaj, chiar din primavara acestui an:
Intorcandu-ma la icoane, sa inteleg oare ca pe adeptii evacuarii lor din scoli ii deranjeaza, cand intra in marile muzee, salile unde sunt expuse operele Renasterii, pline de scene sacre?
E laudabila initiativa deputatului clujean privind interzicerea produselor de tip fast-food in scoli, pentru formarea unor obiceiuri alimentare sanatoase generatiei tinere.
google-analytics.com