Piata Taraneasca va asteapta la acest sfarsit de primavara la un festin
gastronomic de post dar si de dulce, in curtea interioara a Muzeului National al
Taranului Roman, vineri, sambata si duminica, intre orele 10, 00 si 18, 00. Intrarea este libera.
Pe langa muraturi salate, dulceturi, siropuri si zacusti din toate zonele
tarii, prajituri cu magiun si miere, foi cu bulion si fel de fel de bunatati, vedetele
targului vin din Moldova si Muntenia : Cozonaci Domnesti de post uriasi de
20 de kg, si tavi intregi de poale-n brau de post cu varza, dovleac, mere, cartof si cel mai mare ceaun cu mancare de post din Bucuresti de 300 l, 600 de portii pentru pregatirea caruia se vor folosi peste 100 kg de ingrediente. Acesta se va pregati in fata clientilor, sambata, 14 martie.
Mai multe informatii gasiti in documentele atasate sau pe
http://www.muzeultaranuluiroman.ro/acasa/targuieli-de-primavara-la-sosea-ro.html
https://www.facebook.com/events/343413419196837/