Cautare

1533 de rezultate pentru "scoala gimnaziala nr 30" (3.63 secunde)
Artista in varsta de doar 18 ani â€" anul acesta are BAC-ul, a vorbit in mai multe interventii in presa despre inceputurile ei muzicale, marturisind ca a avut nevoie de pile pentru a fi admisa la Scoala de muzica, in conditiile in care era afona.
Artistul plastic Traian Nica Tuckman a donat comunei Stefan cel Mare din judetul Vaslui 110 lucrari de pictura, dintre care 70 pentru noua scoala din Stefan cel Mare, 30 de lucrari catre Centrul Cultural din satul Muntenesti si 10 la Scoala Brahasoaia.
Isi petrece copilaria si primii ani de scoala la Botosani: Scoala cu clasele I-VIII nr. ... I-IV, 1954-1958) si Scoala cu clasele I-VIII nr. ... V-VII, 1958-1961), studii liceale la Botosani si Calarasi - Liceul nr. ... in perioada liceului a infiintat Cercul literar de la Liceul nr.
Un prieten al lui Stelica Aragea, vechi coleg de scoala, Florian popa Micsan, zice la randul sau: ... Trebuie sa mentionam ca in anul 1897, din lipsa de bani, lucrarile la Palat au fost intrerupte, echipa de constructori, condusa de antreprenorul Giussepe Ciconi, construind Cazarma Pompierilor si Scoala nr.
Convex Network S.R.L., in parteneriat cu Colegiul Tehnic Energetic Bucuresti si Qipa Individual Development S.R.L., organizeaza prima dezbatere informativa de o zi din cadrul proiectului "Practica in intreprindere simulata", in data de 30.04.2013, intre orele 14-17.
Spuneti ca scoala romaneasca este un dezastru. ... Romania, scoala romaneasca si intreaga societate romana nu depind si nu sunt emanatia unui presedinte!
Adepta a unei diete sanatoase, in special pentru cei mici, eurodeputata Daciana Sarbu a solicitat, prin intermediul Asociatiei Scoala pentru Sanatate, a carei membru fondator este, crearea unui Grup de Lucru privind Alimentatia in Gradinite, pentru imbunatatirea rapida a calitatii hranei oferite prescolarilor, constituit din reprezentanti ai guvernului si ai societatii civile.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Rolul implicarii parintilor cu privire la scoala", pe care o puteti citi in continuare. ... Poate ca ne-a scapat din vedere un element foarte important, dupa parerea mea - rolul implicarii parintilor cu privire la scoala.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Scoala profesionala trebuie reformata urgent", pe care o puteti citi in continuare.
Daca chiar va preocupa starea acelei fete, mergeti si va interesati la scoala, in familie, de unde au inceput problemele... ... Era la fel de religioasa si in scoala generala, toti colegii observasera asta", povesteste o colega.
imbunatatirea serviciilor de orientare si consiliere profesionala si promovarea si dezvoltarea parteneriatelor in randul scolilor, universitatilor, intreprinderilor si altor institutii in vederea facilitarii tranzitiei de la scoala la viata activa. ... - "Tranzitia de la scoala la viata activa", Cerere de propuneri de proiecte Nr.
Consider ca scoala ar trebui si ea sa raspunda provocarilor lumii moderne, prin promovarea sau nu a unor categorii de valori in randul tinerilor. Prin calitatea sa educationala, scoala poate reprezenta unul dintre locurile de pastrare si transmitere a valorilor identitare.
De sapte ani, ne straduim sa jucam un rol in viata acestor copii, sa ii ajutam sa mearga la scoala, sa aiba un viitor si sa lupte pentru el. ... Doar asa, peste 620 de copii au putut merge la scoala.
La Salaj, zilele acestea are loc trainingul pentru jurnalisti intitulat "Scoala de boli rare, editia a III-a", legat de bolile rare. ... Scoala pentru jurnalisti este o intalnire intre jurnalisti, experti ai intrebarilor destepte, reprezentanti ai medicilor, autoritatilor publice:
Miercuri, 26 noiembrie, la Clubul Taranului Roman din Strada Monetariei nr. ... Scoala vazuta prin ochii elevilor si parintilor”.
Scoala de infarct. ... Medicii considera ca prevenirea celui de-al doilea infarct, care de obicei provoaca decesul, reprezinta scopul programului numit Scoala de infarct, unic in Romania. ... Exact ca la scoala pregatim pacientii pentru o viata de dupa infarct, spune dr.
Cu toate ca discriminarea dintre sexe in educatie se apropie de eliminare, exista diferente mari in interiorul statelor si intre tari si prea multor fete li se interzice sa mearga la scoala, sunt retrase de la cursuri, ori termina scoala fara prea multe perspective.
Magda Marincovici) Probabilitatea este de 86% ca o persoana sa poata fi identificata cu ajutorul bacteriilor intestinale, sustine un studiu efectuat de cercetatorii de la Scoala de Sanatate Publica Harvard.
- intrebarile referitoare la acomodarea, in viata de zi cu zi a copiilor, a activitatilor legate de scoala cu cele legate de munca - procentul copiilor care declara ca se simt obositi ca urmare a muncii din afara orelor de scoala este in usoara crestere de 7% in 2014 fata de 4% in 2012.
Mariustuca.ro / Elevii care vin la scoala cu stomacul gol sunt neatenti, pierzand zilnic, primele doua ore de cursuri (Autoare: ... Rezultatele arata ca 67% dintre profesorii interogati au la clasa copii care vin la scoala cu stomacul gol.
google-analytics.com