Cautare

11272 de rezultate pentru "romani munca strainatate" (2.94 secunde)
Se pare ca unul dintre subiectele ce vor fi discutate de cei ce conduc destinele Santierului Naval din orasul nostru va fi legat de numarul mare de navalisti care pleaca sa lucreze in strainatate.
La nivel european, migratia fortei de munca in statele dezvoltate ia amploare. Astfel, cetatenii din statele europene care lucreaza in strainatate au trimis in 2006 in tarile de provenienta peste 50 de miliarde de dolari.
Adrian Vasilescu, consilier al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), citat de BBC, chiar ne sfatuieste sa mergem sa luam credit din strainatate. ... Asa ca multi conationali sunt tentati sa ia un credit din strainatate datorita dobanzilor avantajoase. ... ßi dobanzile la depozite sunt mai avantajoase la bancile din strainatate.
Inventatorii romani nu s-au dezis nici in acest an de acest renume. ... De partea cealalta, cu o experienta de zeci de ani in inventica, Justin Capra, este unul dintre cei mai cunoscuti inventatori romani.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
116/2002 privind prevenirea si combaterea marginalizarii sociale, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) are obligatia sa realizeze un acompaniament social personalizat pentru tinerii cu varste intre 16 si 25 de ani aflati in dificultate si confruntati cu riscul excluderii profesionale.
As incerca insa sa ma angajez undeva unde as reusi sa am si carte de munca", a declarat Alina D., o craioveanca de 30 de ani. ... "Mi s-a mai intamplat sa lucrez fara carte de munca.
Cu toate ca AJOFM Dolj organizeaza în fiecare an Bursa locurilor de munca pentru diferite categorii sociale, participarea somerilor este din ce în ce mai scazuta.
S-a intimplat in cazul a 783 de angajati carora li s-au desfacut contractele individuale de munca de catre angajatori in primele 6 luni ale anului.
„În timpul controalelor efectuate în trimestrul III, au fost identificati si sanctionati 59 de angajatori pentru care desfasurau activitate fara a avea întocmite contracte individuale de munca 85 de persoane.
Daca sunteti interesati sa va schimbati cariera sau sa va imbunatatiti financiar situatia de la actualul loc de munca, anul 2015 este perfect viitorul nu este batut in cuie, asa cum aveti dumneavoastra impresia, ci s-ar putea sa gasiti samanta de planta potrivita, ce va creste si va va schimba viata in bine.
Guvernul va elibera anul viitor doar 5.500 permise de munca pentru straini, destinate in principal muncitorilor permanenti, cu 2.500 autorizatii mai putin decat in acest an, si va restrange numarul autorizatiilor pentru lucratori detasati, invocand pericolul de "dumping social" prin neplata CAS.
Schema Lucratorilor Sezonieri din Agricultura (SAWS) este deschisa, incepand cu acest an, doar cetatenilor romani si bulgari, intregul contingent (16.250 de locuri de munca) fiind alocat in consecinta lucratorilor din cele doua state.
Cu toate ca pare tentant si va aduce un venit în plus, în cazul în care nu va gestionati corect timpul, un al doilea loc de munca poate fi stresant, epuizant si va poate influenta în mod negativ pe mai multe planuri.
La mai putin de doua luni de la aderarea la Uniunea Europeana, muncitorii romani care vor sa lucreze in Spania se lovesc in continuare de piedicile puse de autoritatile locale.
Persoanele care vor sa obtina un loc de munca in strainatate si doresc sa apeleze la Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) trebuie sa depuna toate actele necesare in acest sens, in caz contrar demersul lor fiind inutil, a declarat directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati, Victoria Movileanu.
Constructorii spun ca sunt nevoiti sa scumpeasca manopera pentru a plati mai bine angajatii, care altfel ar pleca la munca in strainatate.
Guvernul ia masuri pentru a readuce forta de munca in tara. Muncitorii romani plecati in strainatate vor beneficia de prime daca se intorc in tara.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) solicita Guvernului ca romanii rezidenti in strainatate care detin autovehicule sa nu plateasca taxa de prima inmatriculare daca prefera sa inregistreze masinile in Romania.
Are doi copii majori si, asemeni altor 21 milioane de romani, nu ii mai ajung banii. ... Stia ca munca pe care ea o facea in tara era mult mai bine platita acolo. ... Oamenii dorm linistiti, cu toti stiu ca hopul cel mare este la romani si la unguri.
google-analytics.com