Cautare

6686 de rezultate pentru "rezultate titularizare biologie 2009 cluj" (3.43 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Zoo Calarasi, modernizare de 330.000 de euro pentru ore de biologie in aer liber (Autoare:
VIDEO REZUMAT "U" Cluj - Steaua 0-1. ... Echipa lui Ilie Stan a fost dominata si a incheiat in corzi la Cluj, dar a plecat cu 3 puncte ce vor cantari greu. Steaua a inceput in zodia ghinionului partida cu "U" Cluj. ... U CLUJ:
Presedintele PRM Cluj, Gheorghe Funar, solicita birourilor electorale din Cluj-Napoca si din judetul Cluj sa dispuna indepartarea afiselor electorale ale UDMR, invocand o decizie a Biroului Electoral Central (BEC).
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale. ... Serban Radulescu este medic chirurg, profesor universitar si a fost presedintele PNTCD Cluj. ... Cluj-Napoca Casatorit: ... Cluj - Napoca, Str.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
Social-democratii clujeni si-au desemnat posibilii candidati la presedintia CJ si Primaria Cluj-Napoca. Organizatia PSD Cluj a decis, vineri, ca senatorul Alexandru Cordos sa fie posibilul candidat al social-democratilor pentru Primaria Cluj-Napoca, iar deputatul Cornel Itu pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
De asemenea, la solicitarea clubului Universitatea Cluj, rejucarea partidei cu CFR Cluj va fi arbitrata de o brigada din strainatate.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
In Google Doodle-ul aniversar de joi, cea de-a doua litera "o" este inlocuita de chipul desenat al lui ROSALIND FRANKLIN incadrat intr-un cerc, in timp ce in locul "l"-ului se afla o structura de tip dublu helix a ADN-ului Intr-un sondaj realizat de publicatia "New Scientist" in 2009, ROSALIND FRANKLIN a vost votata pe locul doi in topul celor mai importante femei de stiinta din istorie, prima poziție fiind ocupata de catre Marie Curie.
Iar daca ne-a ramas de invatat, atunci singur glasul libertatii este!" xxx Din reportajul dumneavoastra deduc, domnule prim-ministru, ca ati fost prezent la Cluj in seara zilei de 21 decembrie 1989, cand s-a tras prima oara si au cazut primele victime.
Vicepresedintele PD Cluj-Napoca, avocatul Alin Tise, finul liderului PD Emil Boc, a fost numit ieri de Guvern in functia de prefect al judetului Cluj, in locul lui Mihail Hardau, nominalizat pentru postul de ministru al Educatiei si Cercetarii.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Istoria Gradinii Botanice din Jibou incepe in 1959, cu noua ani inainte de infiintarea sa, cand la Catedra de Biologie a Liceului din Jibou a venit profesorul Vasile Fati.
google-analytics.com