Cautare

5767 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 alba iulia" (4.44 secunde)
Primul 1 Decembrie ca zi nationala a fost marcat la Alba Iulia, la 1 decembrie 1990.
Totodata, seful otevist anunta ca se va duce, maine, la Alba Iulia, la aniversarea Zilei Nationale, cu voie de la Parchet. ... Pentru ca trebuie sa fiu la Alba Iulia poimaine, am cerut o derogare si m-am dus azi la Politie.
Reteaua PROFI continua expansiunea prin alte cinci magazine inaugurate astazi la Curtea de Arges, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacau si Tismana. ... Magazinele din Alba Iulia si Bacau functioneaza in format City.
Opozanta ucraineana Iulia Timosenko a asigurat sambata, dupa ce a fost eliberata, ca Ucraina va deveni "in timpul apropiat" membra a Uniunii Europene, relateaza postul de televiziune Russia Today, in pagina electronica. ... Iulia Timosenko este un opozant feroce al presedintelui Viktor Ianukovici, destituit sambata de Parlament.
Iulia si Mihai Albu s-au despartit definitiv, dupa ce decisesera sa mai acorde o sansa relatiei lor desi au divortat in urma cu un an.
Despre Iulia Albu se stie ca taie in carne vie si putine sunt vedetele care reusesc sa ii intre in gratii.
"Ma simt destul de bine si pe acest post, am mai jucat fundas stanga si la Alba Iulia. ... In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda.
- Cazul lui Sorin Botar de la Alba-Iulia care a fost impuscat, dupa arestare, intr-un schimb de focuri declansat ca urmare a cererii sale exprese de-a se deschide focul pentru reinstaurarea socialismului in Romania.
Mihai castiga fara drept de apel si la 1 noiembrei 1599 intra triumfator in Alba-Iulia, in timp ce ghinionistul Andrei Batory este prins si ucis de secui pe cand incerca sa treaca in Moldova. ... Iasiul, Cetatea Tighina, Catatea Alba, Chilia si Ismail.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Cu o experienta de 14 ani in domeniu, Doctor in Stiinte Medicale, Iulia Preda este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati farmacisti de la noi, avand numeroase specializari in tara, cat si in strainatate, printre care:
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
Declaratiile cu care este citat in presa consulul general al Romaniei la Torino, Iulia Buje (foto), ridica unele semne de intrebare si, ca urmare, orice clarificare este binevenita in acest caz, au declarat surse diplomatice.
De cand au divortat, Iulia si Mihai Albu nu au mai fost vazuti impreuna la evenimente mondene, pana recent, cand si-au facut aparitia la Celebrity Awards.
Iulia Darie, la baza informatician, a deschis de cativa ani, impreuna cu Maria Matei, Atelierul de Creatie Vestimentara MARULIA, situat pe Strada Ziduri intre Vii nr. ... De asemenea, Iulia Darie conduce si firma Il Textile.
In 2008, Iulia Fratila a disparut din atentia publicului. ... La ultima ecografie a iesit ca tumoarea s-a calcifiat si nu mai reprezinta un pericol, iar Iulia poate zambi din nou. ... Iulia Fratila nu a avut cancer, iar diagnosticul care i s-a pus atunci a fost de mastoza fibrochistica.
Iulia Popescu, specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala la clinica Art Implant sustine ca oamenii amana vizita la stomatolog, pentru ca nu cunosc problemele grave pe care li le poate provoca muscatura incorecta sau inghesuirea dentara. ... Iulia Popescu. ... Iulia Popescu. ... Iulia Popescu.
google-analytics.com