Cautare

61665 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 2010 universitatea din suceava" (5.18 secunde)
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Din 1993 este director general al Institutului de Patologie Victor Babes. ... Popescu anunta in anul 2010 descoperirea unui nou tip de celule, cunoscute sub denumirea de telocite. ... Nefiind niciunul din acestea trei, nu ramane decat sa fie celule care sunt intre celelalte trei tipuri.
Dupa ce ca au facut greva timp de 90 de minute in partida cu Cetate Suceava, in care s-au jurat sa nu puna piciorul pe minge, poreclitii fotbalisti de la FC Botosani au mai pus de o greva si saptamina trecuta, cind nu s-au prezentat la antrenamente, fiindca nu li s-au dat o prima de joc pentru o victorie chinuita si obtinuta mai mult de arbitru decit de ei.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
La Universitatea Maryland, precum in alte universitati americane, dialogul si dezbaterile dintre profesori si studenti pe temele predate sunt incurajate. ... Exista doua studii, ambele extrem de cunoscute, care gasesc rezultate opuse.
Ambitioasa atleta legitimata la CS Universitatea Craiova vrea sa obtina calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra. Chiar daca este tanara - are doar 20 de ani, Ioana Doaga nu vrea sa astepte pana la JO din 2016 si munceste din greu pentru implinirea visului sau.
Revenirea pe "Centralul" din Banie nu a fost de bun augur pentru Universitatea. ... Parca se jucau soriceii cu pisica, asta pentru ca Stiinta, din cauza accidentarilor, nu a putut alinia cel mai bun unsprezece.
la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, unde a efectuat vizita medicala. ... Lotul aluministilor prezent in Banie a fost compus din:
O parte din atletii de la CSM Craiova si CS Universitatea Craiova au participat, weekendul trecut, la prima etapa a Grand Prix-ului de seniori, tineret si juniori I, desfasurat pe stadionul "Dinamo" din Bucuresti.
Gabriela Firea a obtinut 43,56% din voturi, fiind urmata de Nicusor Dan (USB) cu 29,05% si de Catalin Predoiu (PNL) cu 10,74%.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
Ministerul Educatiei si Cercetarii se foloseste de Statutul Personalului Didactic pentru a scapa de dascalii care au facut politie politica si de lectorii si preparatorii din universitati. ... In statut sunt introdusi noi termeni care definesc unele categorii de angajati din invatamant.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a confirmat ieri, dupa votul din Camera Deputatilor asupra noilor formulare privind declaratiile de avere, ca Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pe pachetul legislativ privind reforma in justitie si pe cel legat de legile proprietatii, pana la sfarsitul actualei sesiuni parlamentare.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr.
Bursa Romana de Marfuri a organizat in data de 20.09.2010 o noua tranzactie cu certificate CO2 pe Piata la disponibil in Ringul certificatelor CO2.
Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii a definitivat lista beneficiarilor eligibili la doua dintre programele finantate de la bugetul statului.
A intrat in guvern aproape pe usa din dos, si tot pe usa din dos a iesit dupa toate alegerile la care a luat parte.
A intrat in guvern aproape pe usa din dos, si tot pe usa din dos a iesit dupa toate alegerile la care a luat parte.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Ceea ce avem in acest moment drept alianta guvernamentala este o fictiune, cata vreme "grupul independentilor" din parlament nu exista, legal si constitutional.
google-analytics.com