Cautare

5361 de rezultate pentru "revista hofigal natura si sanatate nr 10" (3.70 secunde)
Trebuie sa ai rabdare si sa le tratezi pas cu pas. ... Sanatate: ... Au fost sufocati in ultima perioada si au nevoie de liniste si libertate. ... posibile ascensiuni dar si caderi spectaculoase. ... Sanatate: ... tentatia de a munci putin si a castiga mai mult.
Suplimentul alimentar Somn usor de la Hofigal contine: pulbere de radacina de valeriana, pulbere din partea aeriana de passiflora, floare de levantica, extract de radacina de lemn dulce si excipienti.
chimist cercetator Stefan Manea, directorul companiei Hofigal, lucreaza de o viata in domeniul suplimentelor alimentare pentru ca a avut inca de cand era copil convingerea ca daca-i dai organismului vitaminele, mineralele, dar mai ales INFORMATIA subtila pe care plantele o contin, poti mentine corpul intr-o stare de sanatate buna, atat la nivelul fizicului, cat si la nivelul psihicului.
" Cresterea calitatii serviciilor de sanatate " Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare: ... Este un domeniu strategic si de o importanta vitala atat pentru prezentul dar, mai ales, pentru viitorul tarii noastre.
Pacientii care apar ca neasigurati la Sanatate din vina angajatorului care nu le-a virat contributia la Fondul de Sanatate vor beneficia gratuit de servicii medicale in sistemul public de sanatate, cand vom merge cu cardul national de sanatate la medic, potrivit unui proiect de Ordonanta de urgenta a Guvernului.
(Continuare) Cum si-a sapat Cristoiu groapa incercand sa-l apere pe Ceausescu - Cum de n-ati fost curtat sa fiti colaborator al Securitatii? ... Si la ora 14.00. ... Morala, reportaj si cultura.
Actorul Alexandru Arsinel, care este si director al Teatrului de Revista "Constantin Tanase" din Capitala, sarbatoreste vineri, 4 iunie, implinirea varstei de 71 de ani.
Uleiul de masaj antireumatic si antistres de la Hofigal contine un amestec de uleiuri volatile obtinute din menta, salvie, pin, levantica. Are actiune revulsiva, antiseptica, antiinflamatoare, calmanta si tonifianta a sistemului nervos..
Vineri, 23 septembrie, Florentina Opris organizeaza un eveniment alaturi de Anca Daniela Raiciu de la firma Hofigal, in cadrul #devinoperfecta, la Puro&Bio Romania, ora 18:30, pentru a afla de ce sunt cuvintele importante pentru sanatatea trupului si a sufletului!
Miercuri, 22 februarie, la ora 19.00, Florentina Opris si Anca Daniela Raiciu de la Hofigal organizeaza un nou eveniment Devino perfecta, la Puro&Bio Romania (Campineanu 20, Bucuresti).
Tinctura de flori de soc de la Hofigal influenteaza pozitiv eliminarea apei in exces din organism si are rol depurativ eficient in eliminarea toxinelor si substantelor daunatoarea organismului atat prin urina, cat si prin transpiratie, mareste activitatea secretorie a glandelor sudorifice;
Uleiul de sofranel de la Hofigal este un produs usor asimilabil, o sursa directa de acizi grasi nesaturati, in mod deosebit de acid linoleic conjugat, substante proteice, saruri minerale si are un continut ridicat de vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
La varsta de 80 de ani, Stefan Manea, initiator si coordonator al HOFIGAL, a decedat subit! ... Apropiatii si legistii - care, de altfel, au preluat cazul - suspecteaza o comotie cerebrala sau un accident vascular cerebral, urmand ca autopsia sa stabileasca cu exactitate cauza mortii.
Începând din acest an, administratorii terenurilor agricole pe care exista specii si habitate de importanta comunitara vor primi plati compensatorii. O parte din spatiul natural al României va fi inclus în reteaua europeana Natura 2000.
Începând din acest an, administratorii terenurilor agricole pe care exista specii si habitate de importanta comunitara vor primi plati compensatorii. O parte din spatiul natural al României va fi inclus în reteaua europeana Natura 2000.
BERBEC Dragoste si prietenie: In dragoste, Venus iti aduce pasiune si initiativa, deci trebuie sa indrazneszi sa actionezi. ... Incearca sa iti petreci mai mult timp cu ei, in special sambata si duminica. Serviciu si bani: Mercur iti deschide calea pentru toate proiectele si ideile.
Aici intra si pensionarii care aveau venituri din chirii inainte de 2008. Persoanele fizice care au drept singura sursa veniturile din inchirieri de bunuri (deci nu au venituri din salarii) sunt obligate de lege sa contribuie la bugetul asigurarilor sociale de sanatate.
BERBEC Te vei bucura de o atmosfera cu totul noua si plina de romantism. ... Sanatate: ... Din punct de vedere financiar ai parte de o revenire si vei investi mai mult Dragoste:
Pentru a-si depune declaratiile, acesti oameni trebuie sa faca luna de luna drumuri la AJOFM, la Casa de Pensii, iar la Casa de Asigurari de Sanatate pot depune aceste acte trimestrial sau chiar si anual.
Cotrobaind deunazi prin valiza cu fluturi dintr-o boxa, am regasit un exemplar dintr-o revista din anul 1995, in care am publicat un interviu - fulminant pentru acea vreme-, cu Profesorul univ.
google-analytics.com