Cautare

24 de rezultate pentru "reader s digest" (3.36 secunde)
Acum, revista Reader’s Digest a demarat o campanie europeana, menita sa puna capat acestei amenintari. ... "In mod evident, un astfel de sistem este imperios necesar", a declarat pentru Reader’s Digest John Carr, reprezentantul Aliantei Europene a Organizatiilor pentru Siguranta Copiilor pe Internet.
O astfel de reactie o au romanii cand sunt prinsi in malaxorul Reader‘s Digest, acela care te ia "ca din oala", fara sa fi avut vreo tangenta cu acest brand si-ti spune ca esti printre finalistii concursului lor anual dotat cu premii impresionante.
Reader‘s Digest, caci despre aceasta companie este vorba, ne ofera o mostra de "respect american" fata de clientii romani, prin felul in care intelege sa onoreze comenzile facute de acestia prin posta.
Nutradose Digest, Nutradose G-tonic si Nutradose Digest. ... somn odihnitor, relaxare Nutradose Digest: confort digestiv Avantajele unei doze zilnice: mentine o concentratie optima a principiilor active in forma lichida Este practica:
In septembrie 2010, Marian Buhnici a cumparat un eBook Reader Kindle 3 cu WiFi si 3G gratuit de pe site-ul amazon.com, la pretul de 900 de lei (cu tot cu taxe de expeditie).
Internet Explorer si Firefox se plaseaza aproape la egalitate, cu 52, respectiv 53 de vulnerabilitati în acest an, iar pentru sistemele de operare au fost raportate 51 de vulnerabilitati pentru Mac OS X, 29 pentru Windows XP si 19 pentru Windows Vista.Adobe Reader ar putea deveni tinta pentru aplicatii malwareCA Security Advisor a constatat ca 65% dintre aplicatiile malware erau troieni, 18% erau viermi si doar 4% virusi, restul de 13% fiind alte tipuri de malware.
Readers Digest lanseaza Secrete Bine Pastrate, 1.500 sfaturi si sugestii utile pentru a economisi timp si bani. ... s-ar putea sa primesti o oferta imbunatatita, pentru a ramane clientul retelei.
In Austria, UNIQA detine o cota de piata de 22% si a fost desemnata timp de zece ani cea mai de incredere companie de asigurari, conform studiului anual al publicatiei Reader's Digest.
Alaturi de acestia, a alergat si jurnalista Ada Bucur, de la revista Reader's Digest, care ne-a spus: Daca alergi patru ore si ai o problema pe care nu ai reusit sa o rezolvi, atunci lasa-te de alergat!
Pentru al saselea an consecutiv, in 2013, Cris-Tim a primit titlul de Trusted Brand la categoria produse din carne, in urma celui mai important studiu de piata asupra consumatorului in Europa, realizat de revista Reader’s Digest in 15 tari, printre care si Romania.De asemenea, Cris-Tim a ocupat locul 8 in "Top 50 cele mai puternice branduri romanesti in 2013", clasament ce are la baza studiul realizat de compania de cercetare Unlock Market Research pentru revista Biz.
Paralela 45 a fost votata timp de sase ani la rand drept Cea mai de incredere agentie de turism din Romania”, conform studiului independent Reader's Digest si a castigat in 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparatie pentru brandurile de succes.
Jurnalista le-a povestit politistilor despre ce e vorba, s-a apucat sa scrie plangerea, dar nu a mai avut rabdare sa o termine si a plecat in graba.
Impatimitii gadget-urilor de tip eBook Reader trebuie sa stie ca pentru acest produs dealnews estimeaza, in 2011, un pret de 99 de dolari.
UNIQA Group s-a pozitionat rapid pe piata locala, dar si pe cea central si est europeana. ... Marca UNIQA a fost desemnata, 10 ani la rand, "The most trusted brand" de catre Readers Digest atat in Austria, cat si in majoritatea tarilor europene.
Trebuie sa stiti ca multi din abonati prefera sa citeasca newsletterele in mod digest sau intr-o arhiva disponibila pe site, care poate fi parolata sau nu, dupa caz.
- motoarele de cautare sa isi faca mai bine treaba - oamenii sa gaseasca informatiile, imaginile, produsele de care au nevoie - firmele mici sa concureze cu marile companii - o adevarata industrie de specialisti si traineri sa aiba locuri de munca - la reducerea cheltuielilor cu promovarea online Fara SEO un nevazator ce navigheaza pe Internet folosind un screen reader - program care ii citeste continutul site-urilor, nu ar reusi sa inteleaga ce contine un site sau altul, in special daca ele sunt formate din imagini denumite sub forma pic2054.jpg in loc de baston-pliabil.jpg [1][nu este de incredere] Cum se face SEO?
Debutul oficial al CES va avea loc maine, insa hit-urile editiei din acest an s-au conturat deja. ... E-reader-ele se vor bucura si ele de o atentie deosebita, cu noi rivali pentru e-book-ul Kindle de la Amazon.
Printre acestea se remarca solutia de conectare la internet Mini Connected care permite folosirea unei serii de aplicatii speciale in masina, precum Web Radio, comunicare cu Twitter sau livrare de stiri printr-un reader RSS.
Printre acestea se remarca solutia de conectare la internet Mini Connected care permite folosirea unei serii de aplicatii speciale in masina, precum Web Radio, comunicare cu Twitter sau livrare de stiri printr-un reader RSS.
In plus, aceasta versiune pune la dispozitia utilizatorilor un calendar si o serie de harti, o optiune pentru Message Preview si un RSS reader integrat.
google-analytics.com