Cautare

2673 de rezultate pentru "program hypermarket suceva" (2.98 secunde)
Acest program nu este un slogan de marketing!
UNIQA Asigurari investeste in angajatii sai si le ofera pentru o perioada de trei luni un program gratuit de sanatate, intitulat Gandeste sanatate. ... Peste 180 de angajati s-au inscris in program, dornici sa faca o schimbare in bine in viata lor.
Program special al metrourilor, in noaptea de Inviere: ... Program special STB Si Societatea de Transport Bucuresti a anuntat ca, in noaptea de 27/28 aprilie, liniile de tramvai 1/10 si 41 vor functiona pe intreg parcursul noptii, cu interval de succedare marit.
Numai ca, in prima luna a anului, galatenii nu au spart nicidecum usile medicilor si laboratoarelor ca sa beneficieze de acel program de evaluare a starii de sanatate. ... Numai ca n-am prea auzit de oameni ai strazii care sa fi beneficiat de acest program.
Real Hypermarket, parte a grupului german Metro, a deschis pana in prezent 14 hipermarketuri, dintre care sase magazine au fost deschise in cursul acestui an.
Animax, Bata, C&A, Clarks, Cropp Town, Ecco, Flanco, Fox, Geox, Goldenpoint, House of Art, Hush Puppies, Il Passo& Tosca Blu, Kenvelo, Kipling, La Femme, Levi‘s, Loisir, MBT, Miniblu, Mirano, Nissa, New Look, New Yorker, Noriel, Okaidi, Office Shoes, Optiplaza, Otter, Oxette, Pepper, People‘s Fashion, Plusoptic, Premaman, Real Hypermarket, Reserved, Skiny, Smyk, Springfield, Sunshine Tina R, Veronesse, Zig Zag
Avem solduri la cateva sute de articole - imbracaminte, incaltaminte si articole sport (schiuri, clapari)", a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket Craiova.
Traian Basescu intervine in problema pensiilor degajat, dintr-un hypermarket, apoi, in locul premierului ori al ministrilor Apararii ori Internelor, cea care vorbeste este Elena Udrea.
Acest fapt apare mult mai frecvent in cazul bucurestenilor, in principal datorita numarului crescut de magazine tip hypermarket ori cash-and-carry, care favorizeaza cumparaturile in cantitati mari (circa 39% dintre bucuresteni fac cumparaturi pe termen lung, atat in cazul produselor alimentare, cat si al celor nealimentare, fata de 27,8%, respectiv 29,9%, cat este media pe tara).
Comerciantii vor preturi mici pentru clienti Un comerciant poate ajunge sa ofere preturi mai mici decat un hypermarket apeland la diverse metode.
Dintre falimente, circa 35% inregistrate intre anii 2003-2004 au fost cauzate de cresterea numarului de complexuri comerciale, de tip supermarket si hypermarket, principalii perdanti fiind micii intreprinzatori.
Pe un amplasament situat la doar cinci minute de mers cu masina fata de centrul municipiului Constanta, aflat pe o axa centrala de intrare in orasul resedinta de judet, in cursul zilei de ieri a avut loc punerea pietrei de temelie a celui de-al 7-lea hypermarket Carrefour din Romania, intr-un Centru Comercial TOM ce va beneficia de nu mai putin de 10.800 mp si in care se vor mai gasi Bricostore si Mediagalaxy.
"Aceasta tendinta confirma evolutia din 2004, comertul consolidandu-se si fiind astazi din ce in ce mai mult caracterizat de concentrarea veniturilor catre marii retaileri de tip hypermarket, supermarket, cash & carry si complexe comerciale de tip mall", se mentioneaza in studiul Coface.
In une­le cazuri, peste limita la care este profitabil sa deschizi chiar si locatii importante", a declarat directorul general al real-Hypermarket Roma­nia, John Rix, citat de Me­diafax.
Astfel, "vanzarile din octombrie anul acesta au fost mai mari cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut", ne-a declarat Andreea Mihai, director de marketing la un cunoscut hypermarket.
Asteptam sa vedem si reactia celorlalti furnizori - probabil ca si restul se vor alinia", a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket.
Si firmele sunt interesate sa faca reduceri, pentru ca isi atrag noi clienti", a spus Adriana Pita, reprezentantul real,- Hypermarket, unul dintre marii retaileri de pe piata romaneasca.
Tjeerd Jegen, de origine olandeza va prelua functia de director general al Real Hypermarket Romania. Acesta il va inlocui pe John Rix, originar tot din Olanda care paraseste compania Real pentru o noua pozitie in Statele Unite ale Americii.
Deja pe piata constanteana de retail functioneaza la ora actuala un hypermarket si mai multe centre comerciale de acelasi tip care se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si comerciantilor cu amanuntul, dintre care amintim aici Selgros, Metro I si II, Carrefour, Real, Billa, Praktiker, Bricostore, alaturi de alte supermarket-uri de dimensiuni putin mai mici, dar la fel de numeroase ca si mall-urile gigantice ce strajuiesc intrarile in municipiul Constanta.
Datorita introducerii unor produse noi cu specific de Paste si a cresterii importurilor, un mare retailer se asteapta la o crestere de aproximativ 15-20% a vanzarilor de astfel de produse fata de aceeasi perioada din 2006, potrivit unui reprezentant al unui hypermarket, Andreea Mihai.
google-analytics.com