Cautare

477 de rezultate pentru "prezentare" (2.70 secunde)
Crin Antonescu, despre candidatura mea Fostul meu coleg de facultate, co-presedintele USL, Crin Antonescu, mi-a facut o prezentare elogiasa, cu prilejul lansarii candidaturii mele, de la Sinaia.
Va fi prezentare de care eu nu tin minte sa se fi facut in ultimii ani", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.
Un moment extrem de gustat de toti cei prezenti la eveniment a fost si inedita prezentare de moda care a incheiat de altfel festivitatea Galei.
Aceasta prezentare are ca scop atat cunoasterea ofertei in tara, cat si dezvoltarea retelei de agenti.
modul de intretinere (forma de prezentare uzuala a acestor instructiuni este un prospect introdus in ambalajul de comercializare).
Potrivit directorului general al unitatii, Cornel Mondea, AVAS a solicitat in urma cu cateva zile reactualizarea datelor care vor fi incluse in caietul de prezentare a uzinei, pas care precede, conform procedurilor, scoaterea la vanzare a pachetului majoritar de 62,8% din actiunile societatii.
Pretul de vanzare, exclusiv TVA, este de 125 de lei si nu include pretul cutiei de prezentare.
Din februarie 2007 banii vechi vor fi preschimbati doar la BNR Dupa 1 februarie 2007, bancnotele si monedele vechi vor putea fi preschimbate fara taxe si comisioane, pe perioada nelimitata, insa numai la cele patru sucursale ale BNR ce au activitati de casierie, prin prezentare la ghiseu sau remitere prin posta.
Declaratia ofertantului privind asigurarea unui aport de numerar, cu titlu de capital de lucru, nu cuprinde cerinta AVAS din anuntul de vanzare si dosarul de prezentare privind varsarea acestei sume in contul curent bancar al societatii, se arata intr-un comunicat al AVAS.
Reprezentantii Portului Brcko din Bosnia si Hertegovina au mentionat ca exista bune posibilitati de colaborare cu Portul Constanta si au adresat invitatia de a se organiza o actiune de prezentare si in Bosnia si Hertegovina.
Evenimentul a debutat cu o scurta prezentare a lui Sorin Sipos, conferentiar doctor al Universitatii din Oradea, care a spus cateva cuvinte despre fundamentele spirituale ale Europei. Dupa care a avut loc o prezentare despre drepturile cetatenilor europeni si rolul institutiilor U.E.
Ce contine introducerea intr-o prezentare de proiect? ... Ce contine introducerea intr-o prezentare de proiect? Introducerea este acea parte a propunerii in care il convingem pe finantator ca organizatia noastra este cea mai potrivita pentru a aborda si rezolva problema de care se ocupa proiectul nostru.
Cu aceasta ocazie, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele si directorul general executiv al CCINA a facut o succinta prezentare a economiei judetului Constanta, precum si a oportunitatilor de afaceri existente aici.
analizati modul de prezentare a personalului de servire (echipamentul de protectie, curatenia mainilor, prezenta taieturilor etc); ... acordati atentie modului de prezentare a ambalajului;
Nu este cazul Pielestiului, care numara câteva zeci de milioane de lei, bani proveniti din impozitele firmelor care si-au facut sedii si magazine de prezentare pe teritoriul comunei, dar care uita sa plateasca la timp.În urma cu 10-15 ani, localnicii din Pielesti traiau ca mai toti taranii din judet, adica din ce dadea pamântul sau ce puteau cumpara din salariile celor care nu fusesera înca disponibilizati de la unitatile industriale din Craiova.
"Pentru celelalte 10 microhidrocentrale s-a dat un nou anunt de licitatie si s-au pus in vanzare dosarele de prezentare incepand cu data de 15 decembrie 2008.
Pe pagina de internet a GdS, puteti viziona un scurt film constand intr-o prezentare virtuala a felului in care va arata Aeroportul Craiova dupa incheierea lucrarilor de reabilitare si amenajare.
Fiecare moneda, ambalata in capsula de metacrilat transparent, va fi insotita de o brosura de prezentare a acestei emisiuni numismatice, redactata in limba romana, engleza si franceza. ... pentru moneda de tombac cuprat si nu includ pretul casetei de prezentare.
Monedele din aur, ambalate in capsule de metacrilat transparent, vor fi insotite de brosuri de prezentare a emisiunii numismatice, redactate in limba romana, engleza si franceza. ... Pretul de vanzare pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare, este de 1.450,00 lei, exclusiv TVA.
Intalnirea cu cetatenii a debutat cu o prezentare a nivelului de taxare propus de municipalitate pentru anul viitor, prezentare facuta de Sorin Marcu, directorul executiv al Directiei de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova.
google-analytics.com