Cautare

1691 de rezultate pentru "politia valenii de munte" (3.30 secunde)
Ce sa faceti cand Tu vrei la munte si Ea vrea la mare ? Cele 5 motive diferite care va ajuta sa petreceti o vacanta de neuitat Zilele astea discutam cu prietena mea si nu stiam ce sa alegem pentru vacanta de vara aceasta. La MUNTE sau la MARE?
WC de 60.000 de euro, la Valenii de Munte Autoritatile isi bat joc, pur si simplu, de banii publici, stransi din taxe si impozite.
Prima expeditie 100% romaneasca pentru cucerirea varfului Annapurna (Himalaya) a fost anuntata ieri in cadrul unei conferinte de presa care s-a desfasurat la Hotelul Continental din Bucuresti.
Cod galben si PORTOCALIU de viscol si ninsoare in toata tara Vremea s-a inasprit peste noapte si s-au pornit ploile reci si chiar ninsorile. Pe Transfagarasan, din cauza zapezilor, mai multe masini au ramas blocate ore intregi, pana cand drumarii au reusit sa curete soseaua de mare altitudine.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73. ... Din aceste motive, Politia Rutiera a luat masura devierii temporare a circulatiei autovehiculelor de pe DN1 pe urmatoarele rute ocolitoare:
Interpretare vis in care esti pe varful unui munte Interpretarea viselor in care esti pe varful unui munte se refera in general la sarcini si planuri pe care trebuie neaparat sa le rezolvi intr-un timp limitat.
Ion Iliescu a criticat ieri la ßcoala de vara Nicolae Iorga de la Valenii de Munte desecretizarea a dosarelor politicienilor si Legea lustratiei ca fiind "reflexe totalitare".
Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a afirmat, marti, la Valenii de Munte, ca pentru societatea romaneasca mentinerea lui Traian Basescu in fruntea tarii "este un adevarat pericol national si e de preferat oricine in locul lui".
Dorim sa il sprijinim pe Sorin Oprescu in calitate de candidat independent Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a afirmat, duminica, la Valenii de Munte, ca USL doreste sa il sprijine pe Sorin Oprescu in calitate de candidat independent la un nou mandat la Primaria Bucuresti, in masura in care si acesta va accepta sa fie sustinut.
Valerian Hagiu din Valenii de Munte a participat in acest week-end cu produse traditionale la targul organizat in curtea Muzeului Satului.
Am venit la targul organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR cy fructe coonfiate, mere deshidratate, pere deshidratate, caise deshidratate, casoleta de 750 de grame costa 15 Ron.
1 Suceava in care imi desfasor activitatea ca senator, se afla intr-o zona preponderent montana, cu frumuseti, bogatii si oportunitati deosebit de generoase dar si cu probleme, la fel de numeroase, specifice acestor tinuturi.
Vreme racoroasa si instabila Vremea va fi racoroasa si in general instabila in majoritatea zonelor, pana in prima si de Pasti.
pasionati de biciclete, care nu a apucat sa fie publicat. ... Mircea Baniciu are o bicicleta de la o firma ungureasca. ... - Eram pasionat de mersul pe bicicleta de cand eram pusti.
Dupa integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, zonele de munte vor avea un tratament privilegiat. ... “Fermierii de la munte au un handicap natural legat de relief, clima si panta. Ei au nevoie de un efort mai mare ca sa obtina aceeasi productie ca cei din zona de campie.
Vezi prognoza pana marti Conform unei informari meteorologice emise de ANM, pe arii extinse vor cadea precipitatii, mai ales sub forma de ninsoare la munte si in regiunile nordice, precipitatii mixte in vestul si centrul tarii si predominant ploaie in sud si sud-est.
Vreme frumoasa, dar vin ploi si descarcari electrice PROGNOZA DE PASTE Joi, vremea va fi in continuare mai calda decat ar fi normal desi temperatura aerului scade in nord-estul tarii.
In Banat si Oltenia, cele mai ridicate valori diurne se vor situa in jurul pragului de canicula, iar indicele de temperatura-umezeala (ITU) va atinge pe spatii mici 80 de unitati, conditii in care va aparea starea de disconfort termic.
ANM anunta ninsori la munte, depuneri de polei, intensificari ale vantului. ... Temperaturile continua sa scada, iar vremea de iarna cuprinde toate regiunile.
Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
google-analytics.com