Cautare

329 de rezultate pentru "plangere iova" (3.60 secunde)
"Categoric ca-l voi da in judecata pe Nicusor Constantinescu pentru denunt calomnios", a anuntat Dutu, care a continuat spunand ca va intenta plangere penala si impotriva a trei ziaristi de la doua cotidiene locale.
El a adaugat ca "de aceea am recurs la o plangere penala la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru ca este foarte grava aceasta idee a unor functionari publici, demnitari, care nu-si respecta legea de organizare".
Andrei IONESCUSecretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), Cosmin Popescu, va depune astazi o plangere penala impotriva fostului ministru Codrut Seres, pe care il va acuza de fals in documente oficiale.
Insa, pe langa gestul anuntat din timp, Radu Stroe a depus plangere penala la DIICOT impotriva Elenei Udrea, pe care o acuza ca a divulgat informatii care tin de siguranta nationala.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a anuntat ca va depune in cursul zilei de astazi o plangere impotriva presedintelui PD Emil Boc, a deputatului PD Daniel Buda si a sefului trustului "Gazeta" Liviu Man, acuzandu-i de asociere cu scopul de a-i denigra imaginea.
"Analizez cu toata atentia sa fac gestul deputatului liberal Dragos Ujeniuc si sa sesizez Parchetul General cu plangere penala impotriva lui Emil Boc si Theodor Stolojan pentru comiterea infractiunii de uneltire impotriva ordinii constitutionale in conditiile in care, cu obstinatie, au sustinut ca, daca s-ar ajunge prin procedura de suspendare la referendum, iar populatia nu s-ar pronunta pentru demiterea presedintelui, Parlamentul ar trebui dizolvat", a spus Andon.
Ministrul transporturilor a aratat ca seriozitatea demersului e pusa sub semnul intrebarii de alegerea lui "Felix" in fruntea comisiei de ancheta, pentru ca s-a dovedit ca acesta a facut politie politica, si a precizat ca democratii ar putea face plangere penala impotriva lui Voiculescu.
Procesul in care presedintele Traian Basescu l-a dat in judecata pe ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu a fost amanat, vineri, pentru 12 octombrie, ca urmare a faptului ca, la randul sau, si Nicolaescu a formulat o plangere impotriva sefului statului.
Presedintele Traian Basescu a declarat sambata ca persoanele care au facut plangere au "obligatia" sa mearga mai departe in justitie, dupa ce Tribunalul Vrancea i-a achitat pe inculpatii in dosarul exploziei de la Mihailesti - Ionut Neagoe, Mihai Guna si Ion Gherghe - si au respins ca nefondate toate cererile de despagubiri formulate de partile vatamate, ridicand sechestrele asiguratorii asupra bunurilor celor trei.
Drept pentru care, Minca a discutat cu un avocat, pe care l-a imputernicit sa depuna o plangere penala impotriva lui Pana, pentru inselaciune.
"A depus si plangere la politie, dar vom face plangere si la Parchet, si la Bucuresti, la Presedintia Romaniei, pentru ca nu avem incredere in institutiile locale si judetene", a spus Nadrag despre patania colegului Nechita.
Presedintele BEJ Prahova, judecatorul Nineta Calin, a declarat ca a inaintat aceasta plangere Biroului Electoral Filipestii de Targ si Biroului Electoral al sectiei de votare nr.
Consiliul Judetean Constanta il acuza pe prefectul Danut Culetu de "obstructionarea pregatirii alegerilor" si "isi rezerva dreptul de a depune plangere penala pentru abuz in serviciu". ... Motiv pentru care, "Consiliul Judetean Constanta isi rezerva dreptul de a depune plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva prefectului Danut Culetu".
Emil Boc, presedintele PD-L, a anuntat luni, ca formatiunea pe care o conduce va depune plangere penala impotriva premierului Calin Popescu-Tariceanu, daca va adopta OUG pentru blocarea salariilor profesorilor, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice.
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a anuntat joi ca va depune o plangere penala impotriva ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, pentru ca nu a semnat protocolul prin care Consiliului Local sa-i fie transferate 20 % din actiunile Portului Constanta.
Candidatul UMDR in colegiul 2 - Targu Mures, Imre Sandor Benedekt, a depus o plangere impotriva deputatului UDMR nou-ales, Iosif Koto, motivand ca procedura de atribuire a mandatelor prin care candidatul Iosif Koto a reusit sa castige un mandat de deputat cu foarte putine voturi este "nedreapta".
Astfel, potrivit presedintelui CCINA, nici una dintre societatile pacalite de falsul Daraban nu vrea sa depuna plangere contra individului. ... Nu vor sa depuna plangere", a completat Mihai Daraban.
Voi lasa pampalaii si papagalii sa candideze si vreau sa se consemneze in procesul verbal ca toate proiectele sunt fara semnatura initiatorilor de proiecte fapt pentru care o sa ma abtin de acum incolo de la toate hatararile pana nu se va intra in legalitate si voi face plangere penala impotriva secretarei Consiliului Local", a declarat Tucan, dupa care a parasit sala de sedinta.
"Politistii care au fost victimele acestor abuzuri, urmeaza sa faca o plangere penala - avand in vedere modalitatea in care s-au facut perchezitiile", a conchis Toader Paraschiv.
"Doamna Elena Udrea poate sa formuleze cate plangeri penale vrea la adresa mea", a mai spus Orban, referitor la faptul ca ministrul Turismului a anuntat ca a decis sa formuleze plangere penala impotriva fiecarui participant la discutia din comisia parlamentara de ancheta, a carei inregistrare a aparut in presa.
google-analytics.com