Cautare

21203 de rezultate pentru "papa francisc a convocat cel de al treile consiliu" (3.15 secunde)
FARCAS) Am prezentat, in articolele anterioare, trei categorii de magii: fenomenul OZN, rapirile si vechile traditii, pentru a sustine ipoteza ca Pamantul e monitorizat, de mult timp, de hipercivilizatii. O a patra categorie de asemenea magii ar putea fi miracolele religioase.
Dupa cum a inceput insa acest secol este dificil sa optezi pentru unul dintre cei doi termeni ai binomului de mai sus. Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
Dupa cum a inceput insa acest secol este dificil sa optezi pentru unul dintre cei doi termeni ai binomului de mai sus. Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
Frumoasa vedeta a fost invitata la Festivalul Romanilor din Israel, acolo unde a cantat si prezentat evenimentul.
Un preot ortodox grec l-a numit eretic pe papa Francisc.
"Stiti de ce am nevoie pentru genunchiul meu? De putina tequila", a spus Papa, starnind rasetele celor prezenti. Calugaritele posteaza pe Tik Tok despre viata lor din manastiri.
Papa ii roaga pe credinciosi sa nu uite de surorile si fratii lor ucraineni. ... Sunt 320 de zile de razboi.
Chiar si specialistii cu origine aromana s-au integrat curentelor academice din tara in care locuiesc, ceea ce provoaca un semn si mai mare de intrebare printre aromanii din Romania, Albania, Macedonia si Grecia.
Medvedev a semnat armistitiul si i-a promis liderului francez, Nicolas Sarkozy, intr-o convorbire telefonica, retragerea trupelor in momentul in care zona - tampon dintre Georgia si regiunile separatiste Osetia de Sud si Abhazia vor ajunge fortele de mentinere a pacii, tot rusesti.
Florilegiului impresionant de superlative care au insotit in ultimele zile plecarea din lumea vremelnica a Papei Ioan Paul al II-lea i se poate adauga si constatarea, pe cat de prozaica, pe atat de tulburatoare:
Acest fapt este confirmat de alegerea cardinalului Joseph Ratzinger in fruntea Curiei Papale, in scaunul pontifical.
GOOGLE Romania si-a schimbat din nou logoul, joi, pentru a le ura inca o data romanilor SARBATORI FERICITE!. Este cel de-al treile logo special pentru Craciun. Noul logo GOOGLE seamana cu o felicitare de Craciun, afisand un peisaj de iarna, cu o casa pe timp de noapte.
FARCAS) Pe 12 noiembrie 2017 a avut loc in orasul Scandicci, o suburbie a Florentei (Italia), in castelul L'Acciaiolo, a 18-a Conferinta Internationala de Ufologie organizata de asociatia GAUS (Grupul Academic de Ufologie din Scandicci), cea mai veche manifestare de acest tip din Italia propriu-zisa (una mai veche este doar cea din San Marino).
Presedintele Consiliului Uniunii Europene, cancelarul german Angela Merkel, presedintele Parlamentului European Hans-Gert Poettering si presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso au semnat la Berlin textul Declaratiei care marcheaza implinirea a 50 de ani de la crearea Comunitatii Economice Europene.
Impartire frateasca pe 40 de colegii Cele 40 de colegii din Bucuresti au fost impartite frateste, 20 si 20 intre ACD (PNL+PC) si ACS (PSD+UNPR).
Lasagna Numarul de portii: 8 portii Timpul de preparare: 60 minute Timpul de gatire:
Liderul PSD, Mircea Geoana, si-a adunat ieri ostenii de prin judete si a inceput "un nou capitol" in lupta impotriva guvernarii portocalii, asigurandu-i pe cei 700 de alesi locali adunati la Bucuresti ca social-democratii vor castiga viitoarele alegeri parlamentare, dar si pe cele prezidentiale din 2009.
De data aceasta, hemoragia de bani vine din numirea unui nou Consiliu de Supraveghere la Fondul Proprietatea (FP). Ieri, societatea detinuta de stat a dat girul unor noi membri:
Acum citiva ani, la fiecare sedinta de Consiliu Local, reporterul Monitorului care asista la sedinta, acorda note consilierilor, in functie de activitatea lor in timpul sedintelor.
Craiova face maine ultima strigare a satelitilor care vor sa devina parteneri in Zona Metropolitana. Consilierii craioveni sunt convocati pe 12 februarie, in sedinta extraordinara, sa ia o decizie pentru infiintarea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "Zona Metropolitana Craiova", se arata pe site-ul municipalitatii.
google-analytics.com