Cautare

223 de rezultate pentru "oprirea" (3.96 secunde)
Severin a adaugat ca PSD este gata sa sprijine Guvernul in indeplinirea obligatiilor pentru integrarea la termen a Romaniei, dar, daca aceste obligatii nu vor fi indeplinite, a€žnimeni nu va putea determina oprirea amanarii integrarii Romanieia€œ.
Oprirea jafului "baietilor destepti" din energie. Se stie foarte bine cat de mare este jaful din energie, din zona Hidroelectrica, din zona Romgaz, din zona tuturor acelor companii care folosesc fondurile publice pentru a face profit.
stramutarea familiilor care locuiesc in zona de risc si continuarea extractiei de sare din solutie sau oprirea in totalitate a extractiei de saramura din zona.
Potrivit cotidianului Zaman.com, printre vocile care au cerut oprirea procesului de extindere a tarilor din Balcanii de Vest s-a numarat si ministrul de Externe belgian Karel de Gucht.
Intruniti sambata la Conferinta Teritoriala a Ordinului Arhitectilor din Romania, specialistii in urbanism si arhitectii din Oltenia au cerut la unison oprirea masacrului si au semnat un document de protest fata de intentiile primarului de a permite unor investitori amplasarea unei constructii de tip mall langa Teatrul National.
De asemeni includerea alimentelor imbogatite cu calciu precum fructele de mare si pestele, alunele, cerealele, patrunjelul, susanul, tofu pot ajuta la oprirea spasmelor musculare.
Oprirea * Inima inceteaza sa bata abia la trei pana la cinci minute dupa ce omul si-a dat ultima suflare. Daca inima se opreste prima, dureaza doar 30-60 secunde pana cand dispare si respiratia.
spre exemplu, pacientul poate crede ca televizorul ii directioneaza comportamentul sau ca forte exterioare ii controleaza gandurile - tulburari ale gandirii, sau dificultati de vorbire si organizare a gandurilor, cum ar fi oprirea din vorbit in mijlocul propozitiei sau bolborosirea de cuvinte fara sens, cunoscuta sub numele de salata de cuvinte” - tulburari ale miscarilor, cum ar fi miscari repetitive, neindemanare sau miscari involuntare.
Dr. Youssef Chawi, medic specialist chirurgie estetica, este in prezent unul dintre cei mai buni chirurgi esteticieni din Bucuresti, activitatea sa profesionala desfasurandu-se actualmente in cadrul clinicii de Chirurgie Estetica ArcaLife, Sanador, Medlife si, de asemenea, in experimentatul colectiv al Spitalului de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri Bucuresti.
In acest sens, liderul conservatorilor sustine ca oprirea comertului ilegal cu energie electrica ar afecta interesele liberalilor si democratilor, care il opresc pe Seres din acest demers.
In caz contrar energia inimii va fugi cãtre exterior, ceea ce poate duce la lipsa de energie a inimii si chiar la oprirea acesteia.
- Dificultati in pornirea si oprirea fluxului urinar; - Un jet urinar slab sau intrerupt; - O senzatie dureroasa sau de arsura in timpul mictiunii sau al ejacularii;
Glanda pineala reactioneaza prin oprirea productiei hormonului melatonina, iar acest lucru va face sa va simtiti mai treaz. De asemenea, NSC controleaza temperatura corpului, secretia hormonilor, productia de urina si schimbarile in tensiunea arteriala.
L-am vazut de mai multe ori, pentru o scurta perioada de timp, dar am evitat oprirea dispozitivului radar pe el.
Primele autocare cu manifestanti au sosit in Capitala inca de la ora 16.00, unele cu oprirea pe B-dul Aviatorilor, altele la Romexpo, unde social-democratii au fost coborati pentru a ajunge in fata Guvernului.
Chiar si la proiectele care au primit finantare, cum a fost AATIP, pe masura ce programul a devenit mai vizibil, criticile s-au inmultit, rentabilitatea rezultatelor era greu de demonstrat, ceea ce a dus, in final, la oprirea alocarii de alte fonduri.
Atunci cand, in 1968, raportul Comisiei Condon recomanda oprirea proiectului OZN Blue Book, unul dintre argumente a fost ca studiul fenomenelor OZN nu ofera un camp rodnic in care sa fie cautate descoperiri stiintifice.
De asemenea, incepand cu data de 23 noiembrie 2018, orele 22.00, se va restrictiona oprirea si stationare a autovehiculelor in urmatoarele zone:
- Nu viteza te omoara, spunea Graves, ci oprirea, sau acceleratia. Avem elicoptere care pot stationa in aer, avem avioane care pot zbura la 30.000 de picioare ori la suprafata marii;
El si-a exprimat speranta ca "o discutie lamuritoare cu cei trei va duce la oprirea acestui tip de actiune din partea oricarui membru PNL".
google-analytics.com