Cautare

232 de rezultate pentru "operatii" (3.97 secunde)
Neurochirurgul a facut aproape 23.000 de operatii pe creier, iar 17 ani a operat numai copii, cel mai mic avand doua zile. ... Neurochirurgul a facut aproape 23.000 de operatii pe creier, iar 17 ani a operat numai copii, cel mai mic avand doua zile.
Cooperare in teatrele de operatii din Afganistan si IrakPe agenda discutiilor s-au aflat si subiecte precum proiectele de securitate energetica, de o importanta deosebita pentru ambele tari, si cooperarea in teatrele de operatii din Afganistan si Irak, unde "Romania a demonstrat ca este pregatita sa isi asume responsabilitati in sprijinul libertatii si dezvoltarii democratice, obiective pe care speram ca le vom atinge in cel mai scurt timp cu putinta impreuna cu SUA", a afirmat Cristian Diaconescu.
Astfel, fortele pe care Ministerul Apararii Nationale le poate pune la dispozitie pentru participarea la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman, in anul 2013, cuprind 3.390 de militari, comparativ cu anul 2012, cand valoarea fortelor a fost dimensionata la 3.636 de militari, ceea ce reprezinta o reducere a fortelor cu 246 de militari.
Dar se va intoarce cit de curind in SUA, unde va fi supus celei de-a treia operatii, urmata de o perioada de recuperare de citeva luni. ... Sufera o a doua interventie la degetul doi, pentru corectarea primei operatii
Internationalul roman Cristi Chivu a suferit de-a lungul anilor 14 operatii: ... De-a lungul anilor, Chivu a suferi 14 operatii Antrenorul trecut in nefiinta in luna ianuarie a acestui an se referea la desele accidentari suferite de Chivu de-a lungul anilor, care l-au tinut mult timp departe de balonul rotund.
Atata vreme cat se adopta programul de slabire corect, majoritatea covarsitoare a subiectilor nu au nevoie dupa aceea de operatii estetice care sa corecteze surplusul de piele de exemplu (un aspect des intalnit la persoanele care slabesc rapid si care de cele mai multe ori nu aplica in program si exercitiile fizice ci doar o drastica dieta).
Familia tinerei a depus luni o plangere la Colegiul Medicilor, acuzandu-l pe medicul Calin Dobos, sustinand ca a gresit operatia pentru ca se grabea sa mai faca si alte operatii in acea zi.
- sechele ale unei operatii mutilante a organelor genitale; ... Sinistroza este o durere reala sau simulata, consecinta a unui accident de munca sau rutier, a unei operatii, care implica multe cheltuieli, investigatii diverse, nu doar medicale, chiar intreruperea activitatii profesionale;
Vedeta din imagini a fost una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar a ajuns sa arate precum Frankenstein, dupa mai multe operatii estetice esuate.
Dupa accidentul banal, Lou a facut zeci de operatii. ... In ultimii cinci ani, femeia a trecut prin 30 de operatii, dar medicii nu au reusit sa-i reconstruiasca fata.
In plus, se vede tendinta crescatoare de la an la an a numarului de operatii realizate, care inseamna cresterea de la an la an a numarului de donatori.
peste 500 de operatii de transplant - 330 de transplanturi de organe solide si restul de maduva, la care trebuie adaugate cele de piele, tesuturi, cornee etc.
Veniturile pot veni de la cetateni romani si, pe directiva transfrontaliera, de la multi cetateni straini care pot face aici multe operatii complicate, care sunt costisitoare in stainatate, tinand seama de dotarea tehnica, profesionalismul medicilor si conditiile hoteliere", a precizat ministrul Eugen Nicolescu.
"Totusi, avand in vedere ca astfel de operatii pot fi efectuate pe un teren de dupa sau inainte de radioterapie, calitatea tegumentara in mod sigur este afectata, mai mult sau mai putin evident.
Povestea incredibila a unei femei din Anglia. Bolnava de cancer in stadiu terminal, face operatii estetice pentru a semana cu Demi Moore.
In luna martie, designerul Catalin Botezatu a fost internat la Liv Hospital din Istanbul, unde a fost supus unei operatii de montare de stenturi. ... Asa ca am hotarat sa intru in sala de operatii, und era o armata de medici!
Este un neurochirurg foarte experimentat, a coordonat operatii complexe. ... De asemenea, Spiridonov marturiseste ca intelege riscurile multiple ale operatii si nu-si poate imagina ce ar putea fi mai rau la finalul acestei interventii.
In cei 15 ani de transplant hepatic, la Institutul Clinic Fundeni, profesorul Irinel Popescu a efectuat 669 de operatii de transplant hepatic, intemeind in acesti ani o veritabila scoala de transplant hepatic in Romania.
Operatia extrem de laborioasa a durat 17 ore, un veritabil maraton al medicilor polonezi de la Gliwice pentru reusita unei operatii rare. ... Profesorul Maciejewski a precizat ca Â' doua operatii similare au fost efectuate pana acum in lume, dar aceasta este cea mai complexa Â'.
Trei operatii intr-una Interventia chirurgicala a fost una de exceptie. A durat aproximativ cinci ore si a constat, practic, din trei operatii:
google-analytics.com