Cautare

19750 de rezultate pentru "nr de telefon al unui reporter pro tv" (3.15 secunde)
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Primita cu circumspectie, propunerea de Cod Electoral elaborata in cadrul Asociatiei Pro Democratia, in cazul in care va fi adoptata, in legislatia electorala romaneasca ar urma sa se produca o serie de schimbari de fond.
Democratii au depus la Parlament un proiect privind votul uninominal in paralel cu cel al APD. Gestul acestora vine dupa ce PD si-a asumat, alaturi de PSD si PNL, sustinerea proiectului elaborat de Pro Democratia si discutat de conducerile celor trei formatiuni politice.
Asociatia Pro Democratia (APD) a anuntat ca-si exprima dezacordul categoric fata de adoptarea, de catre Camera Deputatilor in sedinta de marti, 9 octombrie, a amendamentului privind interzicerea publicarii, in timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, a rezultatelor sondajelor de opinie care privesc intentiile de vot ale cetatenilor.
Asociatia Pro Democratia considera ca PD, desi nu si-a oficializat o pozitie in acest sens, este din ce in ce mai departe de sprijinirea introducerii votului uninominal.
Asociatia Pro Democratia a anuntat miercuri ca a decis sa observe alegerile cu o misiune redusa formata din echipe mobile, protestand fata de dispretul pentru transparenta si corectitudinea scrutinului din 30 noiembrie, manifestat de actorii institutionali implicati in organizarea acestuia.
Postul de radio Realitatea FM a avut ca tema in ziua de 7 octombrie Legea pensiilor, care pune tara pe jar. Urmarind dialogurile, ascultatorii s-au lamurit ca moderatorii au selectat mai mult oameni cu opinii pro lege, pro putere, pro Basescu. ... Oare de ce?
Asociatia Pro Democratia - Club Craiova s-a alaturat demersului initiat de GdS, de a opri construirea depozitului de deseuri radioactive de la Radiana, Bulgaria, si solicita autoritatilor locale organizarea unui referendum pe aceasta tema.
Decizia boss-ului de la Pro TV, Adrian Sarbu (foto), de a se aventura, in 2001, si in domeniul turismului, nu pare a fi incununata de succes.
Povestea cu PRO TV-ul ma sacaie in continuare. Si am constatat ca nu sunt singura pe care probabil domniile lor, de la PRO, ar considera-o „incuiate”. Am vorbit cu tot felul de oameni, cu diferiti colegi din presa.
Basarab Panduru si Andrei Vochin au fost invitati in studioul Orange Sport si au discutat intens despre decizia echipei finantate de Gigi Becali. ... sa nu ai antrenor cu licenta Pro), la antrenamente trebuie sa spuna specialistii. ... care a plecat in cantonament anul trecut fara antrenor cu licenta Pro)...
"Cred ca doua zile ar fi realist, pentru ca experienta a aratat si, mai ales, suntem intr-o perioada de vara si lumea merge mai greu, se mobilizeaza mai greu. ... Tot asa, tinand seama de nevoia de a asigura prezenta, s-a organizat pe doua zile si a fost foarte bine.
Se pare ca Google are in planuri producerea unui telefon mobil. Momentan presa de specialitate speculeaza pe aceasta tema, readusa in actualitate de un articol publicat in Wall Street Journal.
Stirile Pro TV : ... Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. Internetul este insa plin de dispozitive performante cum ar fi ceasurile inteligente sau ochelarii cu bluetooth, care au inlocuit deja celebrele mini-casti.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a trimite observatori pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, desi anuntasera, la 29 noiembrie, ca nu o vor face.
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV.
Daca deputatii lucreaza repede s-ar putea ca proiectul sa fie adoptat pana la sfarsitul actualei sesiuni parlamentare, astfel incat Guver-nul - care va avea la dispozitie 90 de zile pentru pregatirea alegeri-lor - sa fie gata sa organizeze alegerile pentru PE in martie-aprilie 2007, a explicat ieri presedintele Asociatia Pro Democratia, Cristian Parvu-lescu (foto).
google-analytics.com